VTC Regler


Last update: 24 Mar 2022 08:46 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1472Følgende er reglene som må følges når du driver eller er medlem av en VTC som er registrert på nettsiden vår.

Innhold

§1 - Regler som skal følges av alle VTC medlemmer

§2 - VTC event regler

§3 - VTC profiler

§1 - Regler som skal følges av alle VTC medlemmer

§1.1 - Følg alle offisielle TruckersMP regler

Som VTC medlem må du følge alle de offisielle TruckersMP reglene, inkludert men ikke begrenset til:

  • Tjenesteomfattende regler
  • Game only regler
  • Save editing regler

Alle TruckersMP regler kan bli funnet her: https://truckersmp.com/rules

§1.2 - VTC staff må respektere andre spillere

Uansett hvilken VTC en bruker er i, bør du respektere alle spillere og ikke bruke fornærmelser.

Hvis noen ikke respekterer deg eller din VTC, ikke ta gjengjeldelse og fornærme tilbake. Du bør rapportere brukeren ved hjelp av rapportsystemet.

§1.3 - Alle trafikkregler må følges

Du kan ikke bryte regler som å forårsake kollisjoner eller blokkere veier for å sikre at du blir med VTC'en din under en kjøretur eller hendelse på offentlige servere.

Hvis du blir skilt fra VTC'en din under et arrangement eller kjøretur, bør du sørge for at du følger alle regler hvis du har tenkt å prøve å komme tilbake til dem.

For eksempel, hvis det er en lastebil mellom deg og resten av din VTC og du har tenkt å kjøre med dem igjen, bør du sørge for at:

  • Det er trygt å kjøre forbi
  • Det er et passende gap å gå inn i etter forbikjøringen
  • Du følger alle reglene uten å påvirke andre trafikanter

§2 - VTC event regler

§2.1 - Upassende Convoyhåndtering / Bilmisbruk

Convoy pilots har ikke lov til å bremse, blokkere eller kontrollere trafikken eller fungere som moderator. Du har ikke lov til å ta en convoy inn i et høyt befolket område med vilje. Dette kan inkludere (men er ikke begrenset til) Calais, Duisburg, Calais-Duisburg road eller omkringliggende områder.

§2.2 - VTC Events skal ikke påvirke andre brukere

Organisering og gjennomføring av VTC arrangementer, for eksempel convoys, skal ikke forstyrre andre spillere.

Hvis en VTC blir delt opp under en kjøretur, kan individuelle brukere prøve å komme tilbake til VTC'en (forutsatt at de følger alle regler), eller VTC'en kan stoppe for å vente på at sjåførene deres skal komme tilbake (bare hvis det er trygt å gjøre det og ikke mot reglene).

§2.3 - Å ha en VTC gir deg ingen fordel

Å holde arrangementer på en felles server gir ikke en fordel fremfor andre spillere og alle har like rettigheter til å bruke veiene på serveren.

Sørg for at du følger alle regler og gir etter for andre brukere når det er hensiktsmessig å gjøre det (for eksempel vikeskilt og rundkjøringer)

§2.4 - Convoy arrangementet må være trygt

Hvis noen for eksempel ønsker å forbikjøre convoyen din, så skal du ikke forhindre dette og må legge forholdene til rette for sikker forbikjøring – gi plass til spilleren slik at han kan gå tilbake til riktig side når fare oppstår.

§3 - VTC profiler

§3.1 - Opprett en VTC kun hvis du har en VTC

Hvis du ikke har, eller ikke har til hensikt å lage et virtuelt lastebilselskap, har du ikke lov til å opprette en VTC på systemet vårt.

§3.2 – Sørg for at VTC informasjon og bilder er passende

Alle informasjonsbokser (inkludert men ikke begrenset til; informasjon, regler og krav) og bilder har ikke lov til å inneholde noen fornærmelser. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, rasisme, diskriminering, diskutere/uttrykke (ekstrem) politiske synspunkter, ulovlige eller upassende situasjoner. Banning er heller ikke tillatt i disse informasjonsboksene og bildene. Alle bilder som brukes til logoer og omslag må også være SFW (safe for work).

Den tilpassede URL'en for VTC'en din må være lik navnet på VTC'en din (kun bekreftede VTC'er).

§3.3 - VTC eiere har ikke flere rettigheter enn en vanlig spiller

VTC eiere må overholde alle TruckersMP regler. Viktigst av alt må de følge regelen nedenfor: Å utgi seg for å være andre brukere, ansatte, politiske skikkelser, rettshåndhevelse, ledere og myndigheter av noe slag eller opptre som noen som er mer overlegen. Dette kan være gjennom måten du kjører på, bruker voice-chatten din, avataren din, lisens/interiørskilt, brukernavn og/eller taggen i spillet. Avatarer, brukernavn og tags i spillet må være passende og kan ikke inneholde støtende innhold på noen måte og er ikke unntatt fra lette fornærmelser.

§3.4 - Eksterne lenker

Eventuelle lenker du legger ved VTC profilen din må være trygge og ikke inneholde skadelig innhold. Dette skadelige innholdet kan inkludere, men er ikke begrenset til: enhver referanse relatert til narkotika, andre ulovlige stoffer, pornografisk eller seksuelt innhold eller andre ulovlige forhold.

§3.5 - Du må ikke kopiere andre VTC'er

Ikke opprett en VTC med den hensikt til å kopiere/duplisere et annet selskap. VTC'en du oppretter må være din egen.

§3.6 – Bilder må være dine egne

Du må sørge for at alle bilder du bruker på VTC profilen din må være fri for opphavsrett og være av din egen skapelse.

§3.7 - Upassende reklame

Du har ikke lov til å legge ut annonser om streams, arrangementer,... som ikke er relatert til TruckersMP, Euro Truck Simulator 2 eller American Truck Simulator. Dette gjelder nyhetsinnlegg på VTC profilen din, så vel som VTC profildata.