VTC Cистема: правила

Last update: 14 Oct 2019 15:03 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/497По-долу са правилата, които трябва да се спазват при стартиране и също така да сте член на VTC, който е регистриран на нашия уебсайт.

съдържание

§1 - Правила, които трябва да спазват всички членове на VTC

§2 - Правила за събитията VTC

§3 - VTC профили

§1 - Правила, които трябва да спазват всички членове на VTC

§1.1 - Следвайте всички официални правила на TruckersMP

Като член на VTC трябва да спазвате всички официални правила на TruckersMP, включително, но не само:

  • Правила за цялата услуга

  • Правилата само за играта

  • Запазване на правилата за редактиране

  • Всички правила на TruckersMP можете да намерите тук: https://truckersmp.com/rules

§1.2 - Служителите на VTC трябва да уважават другите играчи

Независимо в какъв VTC се намира потребител, трябва да уважавате всички играчи и да не използвате обиди.

Ако някой прояви неуважение към вас или към вашия VTC, не му отмъщавайте и не обиждайте обратно. Трябва да докладвате на потребителя, използвайки системата за отчитане.

§1.3 - Всички правила за движение трябва да се спазват

Не можете да нарушавате правила като причиняване на сблъсъци или блокиране на пътища, за да гарантирате, че оставате с VTC по време на шофиране или събитие на обществени сървъри.

Ако се отделите от вашия VTC по време на събитие или шофиране, трябва да се уверите, че следвате всички правила, ако възнамерявате да се опитате да се върнете с тях.

Например, ако между вас и останалата част от вашия VTC има камион и възнамерявате да карате отново с тях, трябва да сте сигурни, че:

  • Безопасно е да се изпревари
  • Има подходяща празнина, в която да се влеете след изпреварването
  • Спазвате всички правила, без да засягате други участници в движението

§2 - Правила за събитията VTC

§2.1 - Неподходящо управление на конвой / злоупотреба с автомобили

На пилотите на конвоите не е позволено да забавят, блокират или контролират трафика или да действат като модератор. Не е разрешено умишлено да взимате конвой в силно населен район. Това може да включва (но не се ограничава до) Кале, Дуйсбург, път Кале-Дуйсбург или околните райони.

§2.2 - VTC събитията не трябва да засягат други потребители

Организирането и провеждането на VTC събития, като конвои, не трябва да пречи на други играчи.

Ако VTC се раздели на диск, отделните потребители могат да се опитат да се върнат с VTC (като гарантират, че спазват всички правила) или VTC може да се изтегли, за да изчака драйверите си да наваксат (само ако е безопасно да го направят а не против правилата).

§2.3 - Наличието на VTC не ви дава предимство

Провеждането на събития на общ сървър не дава предимство пред останалите играчи и всички имат равни права да използват пътищата на този сървър.

Уверете се, че спазвате всички правила и давате път на други потребители, когато това е подходящо (като например дайте пътни знаци и кръгови кръгове)

§2.4 - Движението на конвоя трябва да е безопасно

Например, ако някой иска да изпревари вашия конвой, тогава не трябва да предотвратявате това и трябва да създадете условия за безопасно изпреварване - осигурете място на играча, така че той да може да се върне на лентата си, когато възникне опасност.

§3 - VTC профили

§3.1 - Създавайте VTC само ако имате VTC

Ако нямате или нямате намерение да правите виртуална компания за превоз на товари, нямате право да създавате VTC в нашата система.

§3.2 - Уверете се, че информацията за VTC е подходяща

Всички информационни полета (включително, но не само; информация, правила и изисквания) не могат да използват обиди. Това може да включва, но не се ограничава до расизъм, дискриминация, обсъждане / изразяване (крайни) политически възгледи, незаконни или неподходящи ситуации. В тези информационни полета също не е разрешена нецензурност.

§3.3 - Собствениците на VTC нямат повече права от публичен играч

Собствениците на VTC трябва да спазват всички правила на TruckersMP. Най-важното е, че те трябва да следват правилото по-долу: Да се ​​представят за други потребители, членове на персонала, политически фигури, правоприлагащи органи, лидери и власти от всякакъв вид или да се държат като някой, който е по-висш. Това може да бъде по начина, по който шофирате, да използвате гласовия чат, вашия аватар, вашите лицензни / вътрешни табели, потребителско име и / или вашия маркер в играта. Аватарите, потребителските имена и етикетите в играта трябва да бъдат подходящи и не могат да съдържат обидно съдържание по никакъв начин и не се освобождават от леки обиди.

§3.4 - Външни връзки

Всички връзки, които свързвате към вашия VTC профил, трябва да са безопасни и да не съдържат злонамерено съдържание. Това злонамерено съдържание може да включва, но не се ограничава до: всякаква препратка, свързана с наркотици, други незаконни вещества, порнографско или сексуално съдържание или други незаконни въпроси.

§3.5 - Не трябва да копирате други VTC

Не създавайте VTC с намерение да копирате / дублирате друга компания. VTC, който създавате, трябва да бъде ваш.

§3.6 - Текстът и изображенията трябва да са подходящи

Целият текст като имена, лозунги и маркери не трябва да съдържа псувни или обидни езици. Всички изображения, използвани за лога и корици, също трябва да бъдат SFW (безопасни за работа).

§3.7 - Изображенията трябва да са ваши собствени

Трябва да гарантирате, че всички изображения, които използвате във вашия VTC профил, трябва да са без авторски права и да са от ваше собствено създаване.

§3.8 - Неподходяща реклама

Нямате право да публикувате информация за потоци, събития, .... които не са свързани с TruckersMP, Eurotruck Simulator 2 или American Truck Simulator. Това се отнася за новините във вашия VTC профил, както и за данните на VTC профила.