This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: VTC Rules

VTC система: Правила


Last update: 06 Nov 2020 01:53 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/497По-долу са правилата, които трябва да се спазват при стартиране и също така ако сте член на VTC, която е регистрирана в нашия уебсайт.

Съдържание

§1 - Правила, които трябва да спазват всички членове на VTC

§2 - Правила за събитията VTC

§3 - VTC профили

§1 - Правила, които трябва да спазват всички членове на VTC

§1.1 - Следвайте всички официални правила на TruckersMP

Като член на VTC трябва да спазвате всички официални правила на TruckersMP, включително, но не само:

  • Правила за цялата услуга

  • Правилата само за играта

  • Save Editing правилата

Всички правила на TruckersMP може да откриете тук: https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/68073-truckersmp-rules-bulgarian-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D1%82-truckersmp-05082020/

§1.2 - Служителите на VTC трябва да уважават другите играчи

Независимо в каква VTC се намира потребител, трябва да уважавате всички играчи и да не използвате обиди.

Ако някой прояви неуважение към вас или към вашата VTC, не му отмъщавайте и не обиждайте обратно. Трябва да докладвате потребителят, използвайки системата за репорти.

§1.3 - Всички правила за движение трябва да се спазват

Не може да нарушавате правила като причиняване на сблъсъци или блокиране на пътища, за да гарантирате, че сте с вашата VTC по време на шофиране или събитие в обществени сървъри.

Ако се отделите от вашата VTC по време на събитие или шофиране, трябва да се уверите, че следвате всички правила, ако възнамерявате да се опитате да се върнете към тях.

Например, ако между вас и останалата част от вашата VTC има камион и възнамерявате да карате отново с тях, трябва да сте сигурни, че:

  • Безопасно е да се изпревари
  • Има подходящо място, което да запълните след изпреварването
  • Спазвате всички правила, без да засягате други участници в движението

§2 - Правила за събитията VTC

§2.1 - Неподходящо Управление на Конвой / Злоупотреба с Автомобили

На пилотите на конвоите не е позволено да забавят, блокират или контролират трафика или да действат като модератор. Не е разрешено умишлено да шофирате в конвой в силно населени райони. Това може да включва (но не се ограничава до) Кале, Дуйсбург, пътят Кале-Дуйсбург или околните райони.

§2.2 - VTC събитията не трябва да засягат другите потребители

Организирането и провеждането на VTC събития, като конвои, не трябва да пречат на другите играчи.

Ако VTC се раздели по време на шофиране, отделените потребители могат да се опитат да се върнат към VTC-то (като гарантират, че спазват всички правила) или VTC-то може да отбие, за да изчака шофьорите си да наваксат (само ако е безопасно да го направят а не против правилата).

§2.3 - Наличието на VTC не ви дава предимство

Провеждането на събития в общ сървър не дава предимство пред останалите играчи и всички имат равни права да използват пътищата в този сървър.

Уверете се, че спазвате всички правила и давате път на други потребители, когато това е подходящо (като например знаци ''път с предимство'' и кръгови движения)

§2.4 - Движението на конвоя трябва да е безопасно

Например, ако някой иска да изпревари вашият конвой, тогава не трябва да попречвате на това и трябва да създадете условия за безопасно изпреварване - осигурете място на играча, така че той да може да се върне към лентата си, когато възникне опасност.

§3 - VTC профили

§3.1 - Създавайте VTC само ако имате VTC

Ако нямате, или нямате намерение да правите виртуална компания за превоз на товари, нямате право да създавате VTC в нашата система.

§3.2 - Уверете се, че VTC информацията & снимките са подходящи

Всички информационни полета (включително, но не само; информация, правила и изисквания) & снимки не могат да съдържат обиди. Това може да включва, но не се ограничава до расизъм, дискриминация, обсъждане/изразяване (крайни) политически възгледи, незаконни или неподходящи ситуации. Обидите също така не са позволени в тези информационни полета & снимки. Всички изображения, използвани за логота и корици, също трябва да бъдат SFW (безопасни за работа).

Персонализираният slug за вашата VTC трябва да е подобен на името на вашата VTC (само за потвърдени VTC)

§3.3 - Собствениците на VTC нямат повече права от публичен играч

Собствениците на VTC трябва да спазват всички правила на TruckersMP. Най-важното е, че те трябва да следват правилото по-долу: Да се представят за други потребители, членове на персонала, политически фигури, правоприлагащи органи, лидери и власти от всякакъв вид или да се държат като някой, който е по-висш. Това може да бъде по начина, по който шофирате, да използвате гласовия чат, вашия аватар, вашият номер/вътрешни табели, потребителско име и/или вашия таг в играта. Аватарите, потребителските имена и таговете в играта трябва да бъдат подходящи и не могат да съдържат обидно съдържание по никакъв начин, същото важи и за леките обиди.

§3.4 - Външни връзки

Всички връзки, които свързвате към вашия VTC профил, трябва да са безопасни и да не съдържат злонамерено съдържание. Това злонамерено съдържание може да включва, но не се ограничава до: всякаква препратка, свързана с наркотици, други незаконни вещества, порнографско или сексуално съдържание или други незаконни значения.

§3.5 - Не трябва да копирате други VTC

Не създавайте VTC с намерение да копирате/дублирате друга компания. VTC-то, което създавате, трябва да бъде ваше.

§3.6 - Изображенията трябва да са ваши собствени

Трябва да гарантирате, че всички изображения, които използвате във вашият VTC профил, трябва да са без авторски права и да са създадени с помощта на вашата креативност.

§3.7 - Неподходяща реклама

Нямате право да публикувате информация за стриймове, събития,... които не са свързани с TruckersMP, Eurotruck Simulator 2 или American Truck Simulator.Това се отнася за новините във вашия VTC профил, както и за данните на VTC профила.