This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: VTC Rules

Regulile unui VTC


Last update: 31 Jul 2021 08:13 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/341Regulile care trebuie respectate atunci când conduci sau ești membru al unui VTC care este înregistrat pe website sunt următoarele:

Cuprins

§1 - Reguli care trebuie respectate de toți membri VTC-ului

§2 - Regulile care trebuie respectate de către VTC la un eveniment

§3 - Profilul VTC-ului

§1 - Reguli care trebuie respectate de toți membri VTC-ului

§1.1 - Respectă toate regulile oficiale ale TruckersMP

Ca membru al unui VTC, trebuie să respecți toate regulile oficiale ale TruckersMP incluzând, dar nu se limiteaza la:

  • Regulament general
  • Regulament joc
  • Regulament salvare editare

Regulamentul TruckersMP poate fi gasit aici.

§1.2 - Angajații unui VTC trebuie să respecte ceilalți jucători

Nu contează din ce VTC faci parte, trebuie să respecți toți jucătorii și să nu îi insulți. Dacă cineva nu te respectă pe tine, sau pe VTC-ul tău, nu te răzbuna prin a insulta înapoi. Trebuie să raportezi utilizatorul prin sistemul nostru de report.

§1.3 - Toate regulile de circulație trebuie să fie respectate

Nu poți încălca regulile prin cauzarea unei coliziuni sau prin blocarea drumurilor pentru a te asigura că rămâi cu VTC-ul tău în timpul condusului sau în timpul unui eveniment pe serverele publice.

Dacă te separi de VTC-ul tău în timpul unui eveniment sau în timpul condusului, trebuie să te asiguri că respecți toate regulile dacă vrei să încerci să te întorci la ei.

Ca de exemplu, dacă există un camion între tine și restul VTC-ului și vrei să conduci cu ei din nou, trebuie să te asiguri de următoarele:

  • Depășești într-un mod sigur
  • Există un loc considerabil în care poți intra după depășire
  • Respecți toate regulile fără să afectezi alți jucători de pe drum

§2 - Regulile care trebuie respectate de către VTC la un eveniment

§2.1 - Conducerea necorespunzatoare a unui convoi/Abuz de masina

Pilotii unui convoi nu au permisiunea de a incetini, bloca sau controla traficul, actionand astfel ca moderatorii si abuzand de paintjob-ul "Pilot". Nu aveti permisiunea de a trimite un convoi in mod intentionat in zonele populate . Asta poate include(dar nu se limiteaza la), orasele Calais, Duisburg, drumul Calais-Duisburg sau zonele inconjuratoare.

§2.2 - VTC-urile nu trebuie să afecteze alți jucători

Organizarea și conducerea unui eveniment, precum convoaiele, nu trebuie să interfereze cu alți jucători. Daca un VTC se desparte în timpul condusului, jucătorii care au rămas singuri pot încerca să se întoarcă la VTC-ul lor (asigurându-se că respectă toate regulile) sau VTC-ul poate opri pentru a aștepta ceilalți șoferi, pentru a se reuni (doar dacă o fac într-un mod sigur și nu împotriva regulilor).

§2.3 - Dacă ai un VTC, nu înseamnă ca primești avantaje

Crearea de evenimente pe un server obișnuit nu îți va da nici un avantaj față de ceilalți jucători, ci toată lumea are drepturi egale pe acel server. Asigură-te că respecți toate regulile și că îi dai voie unui jucător să meargă dacă este un moment potrivit (precum respectarea semnelor și a sensurilor giratorii)

§2.4 - Mișcarea convoiului trebuie să fie în siguranță

Ca de exemplu, dacă cineva vrea să vă depășească convoiul, nu trebuie să împiedicați acest lucru și trebuie să creați condiții pentru o depășire în siguranță - faceți destul spațiu pentru jucătorul respectiv pentru a se putea întoarce pe banda potrivită când pericolul se apropie.

§3 - Profilul VTC-ului

§3.1 - Crează un VTC doar dacă ai un VTC

Dacă nu deți un VTC, sau nu ai nici o intenție de a face o Companie Virtuală, nu ai permisiunea de a crea un VTC pe sistemul nostru.

§3.2 - Asigură-te că informațiile despre VTC & imagini sunt potrivite

Toate căsuțele cu informații (incluzând dar nu se limitează la; informații, reguli și cerințe) & imagini nu trebuie să conțină insulte. Acest lucru poate include, dar nu limitează la rasism, disciminare, discutarea/exprimarea (extremă) opinilor politice, situații ilegale sau nepotrivite. Obscenitatea nu este de asemenea permisă în casuțele pentru informații.

§3.3 - Fondatorii VTC-urilor nu au alte drepturi în comparație cu un jucător normal

Fondatorii VTC-urilor trebuie să respecte toate regulile TruckersMP. Mai mult decât important este faptul că trebuie să respecte regula de mai jos: Impresionarea utilizatorilor, membri staff, figuri politice, forțelor de ordine, lideri și a autorităților de orice tip sau acționarea ca cineva care este cu mult mai superior. Acest lucru se poate observa prin modul prin conduceți, vorbiți pe voice chat, avatarul dvs., numărul de înmatriculare, plăcuțele interioare, cât și numele și tag-ul din joc. Avatarele, numele utilizatorilor sau tag-ul trebuie să fie potrivite și nu trebuie să conțină content ofensator.

§3.4 - Link-uri externe

Orice link pe care îl atașezi profilului VTC-ului tău trebuie să fie sigur și nu trebuie să conțină nimic nepotrivit. Acest conținut nepotrivit poate include, dar nu se limitează la: orice referință la droguri, alte substanțe ilegale, conținut sexual sau pornografic sau alte chestiuni ilegale.

§3.5 - Nu trebuie să copiezi alte VTC-uri

Nu crea un VTC cu intenția de a copia/duplica altă companie. VTC-ul pe care îl creezi trebuie să fie al tău.

§3.6 - Imaginile trebuie să fie ale tale

Trebuie să te asiguri că orice imagine pe care o folosești pe profilul VTC-ului tău nu trebuie să aibă copyright și trebuie să fie propria ta creație.

§3.7 - Reclamă necorespunzătoare

Nu ai voie să postezi anunțuri despre stream-uri, evenimente,... care nu au nici o legătură cu TruckersMP, Euro Truck Simulator 2 sau American Truck Simulator. Acest lucru se aplică atât la noutățile postate pe profilul VTC-ului, cât și la datele despre VTC.