Reguli VTC


Last update: 04 Sep 19:53 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/341Următoarele sunt regulile care trebuie respectate atunci când se organizează și când se este membru al unui VTC înregistrat pe site-ul nostru.

Content

§1 - Reguli care trebuie respectate de toți membrii VTC.

§2 - Reguli privind evenimentele VTC

§3 - Profilurile VTC

§1 - Reguli care trebuie respectate de toți membrii VTC

§1.1 - Respectați toate regulile oficiale TruckersMP

În calitate de membru VTC, trebuie să respectați toate regulile oficiale TruckersMP, inclusiv, dar nu numai:

  • Regulile generale TruckersMP

  • Reguli numai pentru joc

  • Reguli de editare a salvării

Toate regulile TruckersMP pot fi găsite aici: https://truckersmp.com/rules

§1.2 - Angajații VTC trebuie să îi respecte pe ceilalți jucători

Indiferent de VTC-ul în care se află un utilizator, trebuie să respectați toți jucătorii și să nu folosiți jigniri.

Dacă cineva nu te respectă pe tine sau pe VTC-ul tău, nu riposta și nu răspunde cu insulte. Ar trebui să raportați utilizatorul folosind sistemul de raportare.

§1.3 - Trebuie respectate toate regulile de circulație

Nu puteți încălca regulile cum ar fi provocarea de coliziuni sau blocarea drumurilor pentru a vă asigura că rămâneți cu VTC-ul dvs. în timpul unei curse sau al unui eveniment pe servere publice.

Dacă vă despărțiți de VTC-ul dvs. în timpul unui eveniment sau al unui drive, trebuie să vă asigurați că respectați toate regulile dacă intenționați să încercați să vă întoarceți cu el.

De exemplu, dacă există un camion între tine și restul VTC-ului tău și intenționezi să conduci din nou cu ei, trebuie să te asiguri că:

  • Este sigur să depășești
  • Există un spațiu adecvat pentru a intra după depășire
  • Respectați toate regulile fără a afecta ceilalți participanți la trafic.

§2 - Reguli privind evenimentele VTC

§2.1 - Gestionarea necorespunzătoare a convoiului/abuzul de mașini

Convoaiele trebuie să respecte toate regulile TruckersMP, fără a modifica fluxul normal de trafic. Piloților de convoi nu li se permite să încetinească, să blocheze, să controleze traficul și să acționeze ca un membru al staffului sau să abuzeze în alt mod de vopseaua schemei pilotului. Nu este permisă organizarea unui convoi în următoarele zone atunci când sunt foarte populate: Cariera Kirkenes (harta ProMods), drumul Duisburg-Calais și în orașele Calais și Duisburg. Mai mult de 5 jucători care conduc împreună este clasificat ca fiind un convoi.

§2.2 - Evenimentele VTC nu trebuie să afecteze alți utilizatori

Organizarea și desfășurarea evenimentelor VTC, cum ar fi convoaiele, nu trebuie să interfereze cu alți jucători.

În cazul în care un VTC se desparte în timpul unui convoi, utilizatorii individuali pot încerca să se întoarcă cu VTC-ul (asigurându-se că respectă toate regulile) sau VTC-ul ar putea trage pe dreapta pentru a aștepta ca șoferii lor să îi ajungă din urmă (numai dacă este sigur să facă acest lucru și nu contravine regulilor).

§2.3 - A avea un VTC nu vă oferă un avantaj

Desfășurarea evenimentelor pe un server comun nu oferă un avantaj față de alți jucători și toată lumea are drepturi egale de a folosi drumurile de pe acel server.

Asigurați-vă că respectați toate regulile și că acordați prioritate altor utilizatori atunci când este cazul (cum ar fi semnele de prioritate și sensurile giratorii).

§2.4 - Mișcarea convoiului trebuie să fie sigură

De exemplu, dacă cineva dorește să vă depășească convoiul, nu trebuie să împiedicați acest lucru și trebuie să creați condiții pentru o depășire în siguranță - asigurați spațiu pentru jucător, astfel încât acesta să se poată întoarce pe banda sa atunci când apare un pericol.

§3 - Profilurile VTC

§3.1 - Creați un VTC numai dacă aveți un VTC.

Dacă nu aveți sau nu aveți intenția de a crea o companie virtuală de transport rutier, nu vi se permite să creați o VTC în sistemul nostru.

§3.2 - Asigurați-vă că informațiile și imaginile sunt adecvate.

Toate casetele de informații (inclusiv, dar fără a se limita la: informații, reguli și cerințe) și imaginile nu au voie să folosească insulte. Aceasta poate include, dar nu se limitează la rasism, discriminare, discutarea/exprimarea de opinii politice (extreme), situații ilegale sau nepotrivite. De asemenea, nu este permisă folosirea de cuvinte obscene în aceste casete de informații și imagini. Toate imaginile folosite pentru logo-uri și coperte trebuie să fie, de asemenea, SFW (safe for work).

Denumirea personalizată a VTC-ului trebuie să fie similară cu numele VTC-ului (numai pentru VTC-urile verificate).

§3.3 - Ownerii VTC nu au mai multe drepturi decât un jucător.

Ownerii VTC trebuie să respecte toate regulile TruckersMP. Cel mai important, ei trebuie să respecte regula de mai jos: Să se dea drept alți utilizatori, membri ai staff-ului, personalități politice, forțe de ordine, lideri și autorități de orice fel sau să se comporte ca cineva care este mai superior. Acest lucru se poate întâmpla prin modul în care conduceți, folosiți chat-ul vocal, avatarul, plăcuțele de înmatriculare/interior, numele de utilizator și/sau tag-ul din joc. Avatarurile, numele de utilizator și etichetele din joc trebuie să fie adecvate și nu pot avea un conținut ofensator în niciun fel și nu sunt exceptate de la insulte ușoare.

§3.4 - Link-uri externe

Toate linkurile pe care le atașați la profilul VTC trebuie să fie sigure și să nu conțină conținut rău intenționat. Acest conținut malițios poate include, dar nu se limitează la: orice referință legată de droguri, alte substanțe ilegale, conținut pornografic sau sexual sau alte aspecte ilicite.

§3.5 - Nu trebuie să copiați alte VTC-uri

Nu creați un VTC cu intenția de a copia/duplica o altă companie. VTC-ul pe care îl creați trebuie să vă aparțină.

§3.6 - Imaginile trebuie să vă aparțină

Trebuie să vă asigurați că toate imaginile pe care le folosiți pe profilul de VTC trebuie să fie libere de drepturi de autor și să fie creația proprie.

§3.7 - Publicitate nepotrivită

Nu aveți voie să postați reclame despre fluxuri, evenimente, etc... care nu au legătură cu TruckersMP, Euro Truck Simulator 2 sau American Truck Simulator. Acest lucru se aplică la postările de știri de pe profilul de VTC, precum și la datele de profil VTC.