Permisii

Last update: 12 Nov 01:12 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/339Primul lucru și cel mai important, care este definiția unui “VTC”? VTC înseamnă Companie Virtuală de Transport și funcționează precum companiile din viața reală, exceptând faptul că acesta este un mediu virtual.

Scopul unui VTC este ca șoferii săi “angajați” să își folosească imaginația pentru a-i duce într-un loc în care se simt într-o lume a camioanelor. Vei gasi un mediu prietenos și îți vei face probabil câțiva prieteni cu care poți conduce. Dacă conduci singur și vrei să conduci cu niște prieteni “noi” , nu ezita să aplici la unul dintre aceste VTC-uri.

Ce permisii pot fi acordate?

Există numeroase permisii care pot fi acordate rolurilor pe care le-ai creat în VTC-ul tău. Aceste permisii vor ajuta staff-ul și alți membri ai companiei tale virtuale să primească mai mult acces în companie, deci o poți face unică, variând de la explorarea noutăților pe care le distribui în profilul companiei tale pentru a preveni alți jucători, până la interzicerea unor jucători din a se alătura companiei folosind sistemul de blacklist.

Exemple de permisii:

News

Prin acordarea rolului “News” membrilor tăi, le dai acces să posteze știri sau anunțuri pe blog, ele pot fi editate sau șterse oricând.

Recruitment

Membrii cu rolul “Recruitment“ au acces la pagina pentru aplicații, unde pot decide dacă candidatul este suficient de bun pentru a fi acceptat în VTC.

Management

Prin acordarea permisiei de “Management” unui rol, oamenii cu acel rol pot da afară alți membri, să-i administreze sau chiar să administreze rolurile.

Blacklist

Membrii cu permisia “Blacklist” pot adăuga alți membri din VTC pe lista neagră și pot să îi restricționeze de la a mai intra din nou dacă nu sunt șterși de pe lista neagră, care este altă permisie pe care această permisie o acordă.

Galerie (Doar pentru VTC-urile verificate)

Oamenii cu aceste permisii pot încărca imagini în Galeria VTC-ului lor, le pot edita sau șterge. Galeria este vizibilă tuturor în funcție de rolul lor. Invață mai multe despre Galeria unui VTC aici.