Permisiuni


Last update: 03 Jul 21:01 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/339



Permisiunile sistemului VTC

Salut șoferi!

În primul rând, să stabilim ce este un "VTC". VTC înseamnă Virtual Trucking Company și ele funcționează în mare parte ca și companiile de transport de marfă din realitate, singura diferență fiind că acestea sunt operate în mediul virtual.

În momentul în care creați un VTC, veți observa că rolurile sunt cele mai personalizabile lucruri din companie. Puteți crea noi roluri, șterge roluri deja existente, sau să faceți diverse modificări ale permisiunilor rolurilor disponibile. Acest articol vă va explica ce face fiecare permisiune astfel încat să puteți controla VTC-ul dumneavoastră cu ușurință și să vă organizați staff-ul cât mai eficient posibil.

Permisiuni disponibile:

Permisiunile sunt împărțite în mai multe categorii, oferindu-vă un mod mai ușor pentru a le face modificări fine în stabilirea controlului staff-ului dumneavoastră pe care îl au asupra diverselor aspecte ale paginii de VTC.

Important: Prin atribuirea permisiunii "Manage" în orice categorie, automat oferiți toate permisiunile legate de acea categorie iar bifarea sau debifarea căsuțelor pentru acea categorie nu va avea nici un efect. Vă rugăm să fiți atenți în momentul când atribuiți permisiuni pentru că membrii pot modifica multe aspecte!


Știri

Atribuind membrilor permisiunea "Manage news", aceștia vor putea să controleze și să creeze postări despre știri care vor fi publicate pe pagina principală a VTC-ului, totodată având permisiunea de a crea, modifica, ascunde si evidenția postări.

  • Create: membrii cu această permisiune pot posta știri noi pe VTC
  • Delete: membrii cu această permisiune pot șterge postări cu știri publicate pe VTC
  • View administration: membrii pot vedea meniul de administrație pentru toate postările cu știri de pe VTC
  • Edit: membrii cu această permisiune pot edita postări noi, cât si conținutul, vizibilitatea, poziția și dacă este evidențiat sau nu.
  • View disabled news: asigură acces la postările noi ascunse care nu sunt vizibile nici unui membru din VTC sau publicului.

Recrutarea

Atribuind membrilor permisiunea Manage Recruitment, aceștia vor avea acces la secțiunea de aplicații a VTC-ului și vor putea să vadă aplicațiile, să angajeze membrii sau să refuze aplicații.

  • Edit applications: permite membrilor să schimbe statusul unei aplicații cât și progresul acesteia sau să accepte ori refuze aplicații
  • Comment: permite membrilor cu această permisiune să adauge comentarii atât private cât și publice aplicațiilor
  • View administration: membrii pot vedea meniul de administrație pentru toate aplicațiile trimise VTC-ului dumneavoastră
  • Assign staff: membrii cu această permisiune pot atribui aplicații membrilor din VTC cu permisiunea "edit applications", fără să fie nevoiți să o facă singuri

Management

Atribuind membrilor permisiunea Manage VTC, le oferiți acces în a schimba informațiile VTC-ului, regulile și secțiunea de cerințe cât și link-urile către paginile de socializare ori modificarea rolurilor membrilor sau concedierea acestora din VTC. Această permisiune este destul de riscantă pentru a fi acordată.

  • Manage roles: membrii cu această permisiune pot crea sau șterge reguli noi ori unele deja existente și să modifice permisiunile rolurilor din VTC
  • Can kick members: permite angajaților din VTC să elimine membrii din compania dumneavoastră
  • Manage members: permite angajaților din VTC să modifice ce rol are fiecare membru

Lista neagră

Atrubind membrilor permisiunea Manage blacklist, le permiteți să controleze în totalitate cine se află în lista neagră și să adauge ori să elimine jucători din listă. Utilizatorii din lista neagră a VTC-ului nu vor putea să aplice la VTC-ul dumneavoastră.

  • Create: permite angajaților să adauge jucători noi în lista neagră
  • Delete: permite angajaților să elimine jucători din lista neagră
  • View: permite angajaților să vadă cine se află in lista neagră
  • Edit: permite angajaților să modifice informațiile utilizatorilor din lista neagră

Galerie

Atribuind membrilor permisiunea Manage gallery, le oferiți acces total pentru a modifica toate galeriile VTC-ului, cât și să încarce, editeze ori șteargă fotografii.

Această funcție este disponibilă doar pentru VTC-urile Validate & Verificate, astfel că aceste opțiuni nu vor avea nici un efect pentru VTC-urile normale. Apăsați aici pentru a învăța mai multe despre această funcție.

  • Upload picture: membrii pot adăuga imagini în galerie
  • Edit ANY picture: membrii pot modifica informațiile oricărei imagini din galerie, incluzând și cele care nu le aparțin
  • Delete ANY picture: membrii pot șterge orice imagine din galerie, incluzând și cele care nu le aparțin
  • View admin panel: membrii pot vedea meniul de administrație pentru galeria VTC-ului, pentru a vizualiza rapid și edita imagini
  • Edit picture: membrii pot modifica informațiile pozelor proprii
  • Delete picture: membrii pot șterge pozele proprii din galerie

Evenimente

Atrubind membriilor permisiunea Manage events, le oferiți acces complet pentru a crea, modifica sau șterge orice eveniment planificat care este susținut de VTC-ul dumneavoastră prin intermediul Event System.

  • Create event: membrii cu această permisiune pot crea evenimente prin sistemul VTC-ului, pe numele VTC-ului și nu în numele acestora
  • Edit ANY events: membrii pot edita informațiile oricărui eveniment creat pe numele VTC-ului
  • Delete ANY events: membrii pot șterge orice eveniment planificat pe numele VTC-ului
  • View admin panel: membrii pot vedea meniul de administrație pentru evenimentele create pe numele VTC-ului
  • Edit event: membrii pot face modificări evenimentelor planificate de aceștia pe numele VTC-ului
  • Delete events: membrii pot șterge evenimente planificate create de aceștia pe numele VTC-ului

Dacă aveți nelămuriri despre sistemul de VTC, vă rugăm să verificați articolele din Knowledge Base dedicate VTC-urilor sau să contactați Managerul de Comunitate prin sistemul de feedback.

Tags