Dedikert Event Server - Forespørsel


Last update: 05 Mar 2022 08:59 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1371Event Server Forespørsel

I visse situasjoner kan en organisert event holdes på en dedikert server. Denne serveren vil bli satt opp i henhold til dine behov under hele eventet for å garantere en bedre opplevelse for alle våre spillere og dine deltakere.

For å sikre at vi kan begynne å gjennomgå noen av de nedenstående forespørslene i tide, må du sende inn forespørselen din minst 14 dager før eventen din starter. Dette betyr at den siste dagen du kan be om en server er dag 15

Du kan be om en event server ved å klikke på knappen "Request Event Server" på eventsiden din. Denne knappen vises først når du har oppfylt følgende kriterier:

 • Du har for øyeblikket ingen åpne eventforespørsler.

 • Startdatoen er minst 14 dager frem i tid.

 • Startdatoen er mindre enn 60 dager frem i tid.

 • Du har minst 50 bekreftede deltakere. (Se nedenfor for mer informasjon om nødvendige antall deltakere når du ber om en server)

 • Du har et rutekart lagt til på eventsiden din.

En detaljert guide om konfigurasjoner av event servere kan bli funnet her: https://truckersmp.com/kb/1428

Hver forespørsel om en dedikert server vil bli vurdert fra sak til sak. Følgende kriterier vil bli vurdert når vi vurderer forespørselen din:

 • En nødvendighet på grunn av typen og/eller størrelsen på eventet ditt.

 • Din aktivitet på våre tjenester.

 • Nødvendig for å sikre at ikke-deltakere ikke vil lide av eventet (etter Event Managements opptreden).

 • Eventet har vist seg å være fortjenestefullt på grunn av tidligere utgaver (minimum 50 påmeldinger er nødvendig. Etter Event Managements opptreden).

 • Offisielt støttet av TruckersMP (f.eks. eventer organisert av partnere).

I din forespørsel må du oppgi all informasjon om din event, inkludert siden for bekreftelse av oppmøte på Event Systemet.

Hvis det er første gang du forespør en server, er det viktig å vise bevis på at eventen din når minst 100 deltakere. Dette hjelper oss med å bedømme om en dedikert server er nødvendig. Vi reserverer disse serverne for eventer som virkelig vil ha nytte av dem.

Hvis eventet ditt er en del av en tydelig navngitt serie med events som har funnet sted de siste to månedene, kan du sende inn med minimum 50 påmeldinger. Men hvis eventene dine ikke oppnår 100 deltakere konsekvent, vil du bli pålagt å skaffe deg 100 påmeldinger når du sender inn en forespørsel i fremtiden.

Hvis forespørselen din er avvist, reserverer vi ikke forespurt dato og klokkeslett for en server. Det er en sjanse for at andre arrangører kan booke samme dato og klokkeslett, så sørg for at arrangementet ditt oppfyller kravene før du sender inn din forespørsel.

Hvis du med vilje sender inn en forespørsel om en dedikert event server når du ikke oppfyller kravene ovenfor, kan medføre til suspensjon fra systemet. Dobbeltsjekk at det organiserte eventet ditt oppfyller alle kravene, med tilstrekkelig bevis.

Det vil fortsatt være behov for bevis med jevne mellomrom for arrangører som er kjent for å oppfylle kravene.

TruckersMP forbeholder seg retten til å godta eller avvise forespørselen din eller deaktivere din tilgang til systemet, uansett grunn som vi anser passende.


Midlertidige Event Regler

I spesielle tilfeller kan din event innebære kontroll av trafikk, sperring av veier, kjøring i motgående kjøreretning eller noe annet som bryter med TruckersMP Reglene. For dette, kan du be om midlertidige regler, som blir gjennomgått av en Event Manager. Du kan inkludere dette i server forespørselen din, under temporary rules seksjonen.

Reglene du vil bruke under eventen din, blir gjennomgått og utdelt fra sak til sak, avhengig av behovene til eventen din. Våre globale TruckersMP Regler gjelder som standard med mindre en regel du ba om, tilsidesetter dette. I tilfelle ingen regler blir forespurt, gjelder våre TruckersMP Regler som normalt.

Game Moderator Assistanse

Hvis eventen din har et betydelig antall deltakere, kan du også be om hjelp fra vårt Game Moderation team. Hvis en Game Moderator er tilgjengelig, kan vi be dem om å hjelpe til på eventen din (avhengig av tilgjengeligheten dems).


Ofte Stilte Spørsmål

Hva er gyldig bevis på antall deltakere?

Det eneste gyldige beviset på antall deltakere er gjennom TruckersMP Event System Siden - klikk her

Ugyldige former for bevis på antall deltakere inkluderer (men er ikke begrenset til):

 • Discord Servere
 • Bilder
 • Videoer
 • Regneark
 • Andre påmeldings plattformer

Hvorfor kan jeg ikke booke eventet mitt over et offisielt TruckersMP arrangement?

Vi forbeholder oss retten til å holde vår eventserverkapasitet tilgjengelig når vi trenger det, for å sikre at vi kan ta imot alle som ønsker å delta. Du kan sjekke kalenderen der vi tar sikte på å booke events flere måneder i forveien, for å prøve å unngå sammenstøt.

Hvordan kan jeg bruke en tilpasset mod på event serveren?

Det er ikke mulig å bruke tilpassede mods på en event server. Dette er en funksjon som er reservert for offisielle TruckersMP og TruckersMP Partner events.

Eventuelt tilpasset innhold som brukes på event serverne våre, gjennomgår en streng test- og godkjenningsprosess, og blir deretter lagt ut til klienten gjennom en oppdatering. Det modifiserte innholdet lastes deretter ned av hundrevis av spillere, hvor hver spiller laster ned hvor som helst mellom 1-30 MB data. Dette bruker mye ressurser på nettverket, så vi tar sikte på å holde modifisert innhold til et minimum.

Kan jeg forespørre Scout Police tilbehøret?

Politi tilbehøret er eksklusivt for TruckersMP Staff. De er ikke tilgjengelige for spillere, og der er umulig å forespørre disse. Vi har lagt inn "Pilot" tilbehør som alle kan bruke til convoyer dersom man ønsker dette.

Tags

  No tags have been found.

Author