Server dedicat pentru evenimente - Cerere

Last update: 26 Nov 10:21 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/893Cerere de server pentru eveniment

În anumite situații, un eveniment organizat poate fi ținut pe un server dedicat. Acest server va fi configurat în funcție de nevoile dvs. pe durata evenimentului și pentru a garanta o experiență mai bună pentru toți jucătorii noștri și pentru participanții dvs. În timp ce încurajăm creativitatea din comunitatea noastră, din păcate, vom fi foarte selectivi în procesul de acordare pentru aprobarea cererilor serverului de evenimente pentru evenimentul tău.

Pentru a vă asigura că putem începe revizuirea din cererile de mai jos, trebuie să trimiteți cererea dvs. cu cel puțin 14 zile înainte de începerea evenimentului.

Poți face cerere pentru un server de eveniment prin https://truckersmp.com/event-request. Un ghid detaliat în legătură cu configurațiile pentru un server de eveniment poate fi găsit aici: https://truckersmp.com/kb/935

Fiecare cerere pentru un server dedicat va fi revizuită. La examinarea cereri dvs. vor fi luate în considerare următoarele criterii:

  • Evenimentul a dovedit a avea merite deosebite în edițiile anterioare/s-a dovedit a merita prin/în edițiile anterioare.(La discreția Managerului pentru Evenimente).
  • Suport oficial de TruckersMP.
  • O necesitate datorată tipului și / sau popularități evenimentului dvs. (minimum 100 de participanți).
  • Obligatoriu pentru a se asigura că participanții nu vor suferi de la eveniment.

În cererea dvs., trebuie să dați informații complete despre evenimentul dvs., inclusiv; pagina de confirmare a prezenței (exemplu ETS2C.com) și topicul forumului dvs. pentru evenimente comunitare (consultați https://truckersmp.com/kb/670).

Dacă este prima dată când creați o cerere pentru un server, este important să arătați dovezi că evenimentele dvs. conțin un minimm de 100 de participanți. Acest lucru ne ajută să vedem dacă este necesar un server dedicat. Rezervăm aceste servere pentru evenimente care vor beneficia cu adevărat de serverle acestea.

Dacă cererea dvs. este refuzată, nu vom rezerva data și ora cerută pentru un server. Există șanse ca alți organizatori de evenimente să poată rezerva aceeași dată și oră, așa că vă rugăm să vă asigurați că evenimentul dvs. îndeplinește cerințele înainte de a trimite cererea.

Trimiterea intenționată a unei cereri dedicate serverului de evenimente atunci când nu îndepliniți cerințele de mai sus poate duce la o suspendare din sistem. Vă rugăm să verificați ca evenimentul organizat îndeplinește cerințele, cu dovezi suficiente.

Nu vor fi necesare dovezi pentru organizatorii de evenimente în care se știe că îndeplinesc în mod constant cerințele.

TruckersMP își rezervă dreptul de a accepta sau de a refuza cererea dvs., indiferent de motivul pe care îl considerăm apropriat.

Regulile temporare ale evenimentului

În cazuri speciale, evenimentul dvs. poate implica controlul traficului, blocarea drumurilor, curse, conducerea incorectă sau altceva care încalcă Regulamentul TruckersMP. Pentru aceasta, puteți cere reguli temporare, care sunt examinate de către Event Manageri și de Game Manageri. Puteți include acest lucru în cererea dvs. de eveniment, în secțiunea de Temporary Rules.

Regulile pe care doriți să le aveți în timpul evenimentului dvs. vor fi examinate și acordate, în funcție de nevoile evenimentului dvs. Regulamentul TruckersMP se aplică în mod implicit, cu excepția cazului în care o regulă cerută se anulează. În cazul în care nu este o cerere pentru reguli noi, se aplică în continuare Regulamentul TruckersMP.

Asistență de către Game Moderatori

Dacă evenimentul dvs. are o cantitate substanțială de participanți, puteți cere asistență de la echipa Game Moderation. Dacă există Game Moderatori disponibili, le putem cere să vă susțină evenimentul.

Întrebări adresate frecvent

Ce reprezintă forme valide de participare?

Formele valide de participare sunt reprezentate(dar nu limitate de) orice website ce permite utilizatorilor să se înscrie pentru un eveniment, și pe care noi putem verifica ca acești utilizatori sunt persoane reale (de exemplu: nu arată doar numărul de participanți). Astfel de website-uri:

Dacă acestea sunt inaccesibile, contactează-ne prin sistemul nostru de Feedback, unde te putem ajuta conform nevoilor tale.

Forme nevalide de participare includ (dar nu sunt limitate la):

  • Servere de Discord
  • Imagini
  • Videoclipuri

Cum pot folosi un mod special pe serverul evenimentului?

Nu este posibil să folosești moduri speciale pe un server de eveniment. Aceasta este o caracteristică rezervată special pentru evenimentele oficiale TruckersMP, cât și evenimentele partener TruckersMP.

Orice conținut modificat special ce este folosit pe serverele de eveniment trece printr-un proces riguroas de testare și aprobare, înainte de a fi încărcat pe client cu un update. Conținutul modificat este mai apoi descărcat de sute de mii de jucători, cu fiecare jucător în parte utilizând între 1 și 30 de MB de date. Acest lucru folosește multă lațime de bandă și resurse pe rețea, deci prin urmare încercăm să mențimen conținutul modificat sau special la minim.

Pot să cer accesoriile Skoda Scout de poliție?

Accesoriile de poliție sunt exclusive staffului TruckersMP. Acestea nu sunt disponibile pentru jucători și este imposibil a le cere. Am furnizat accesoriile Pilot astfel încât toată lumea să le poată folosi în convoaie.

Author

vladdis611

2,995 cc V6 twin-scroll turbocharged (CWGD) 260 kW (349 hp) at 5,400-6,400 rpm 500 N⋅m (369 lbf⋅ft) at 1,370-4,500 rpm

INTRUDER ALERT

RED SPY IS IN THE BASE