Server de Evenimente Dedicat - Cerere


Last update: 05 Mar 2022 09:11 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/893În anumite situații, un eveniment organizat poate fi ținut pe un server dedicat. Acest server poate fi setat în funcție de cerințele dumneavoastră pentru întreaga durată a evenimentului pentru a garanta o experiență satisfăcătoare tuturor participanților.

Pentru a ne asigura că Echipa de Event Management are destul timp pentru a vă procesa cererea, sunteți rugat să o trimiteți cu măcar 14 zile înainte de eveniment. Asta înseamnă că ultima zi în care puteți cere rezervarea unui eveniment este în cea de-a 15-a zi.

Puteți cere un server pentru eveniment apăsând butonul de “Request Event Server” pe pagina de creare a unui eveniment. Acest buton va apărea doar dacă ați completat următoarele chestiuni:

 • Nu mai aveți nici o cerere deschisă de creare a unui eveniment.
 • Data evenimentului este cu măcar 14 zile în viitor.
 • Data evenimentului nu depășește peste 60 de zile în viitor.
 • Aveți măcar 50 de înregistrări confirmate. (Vă rugăm să verificați mai jos pentru mai multe detalii despre înregistrările necesare când cereți un server)
 • Aveți o hartă a rutei adăugate pe pagina evenimentului.

Un ghid detaliat cu privire la configurația serverului poate fi găsit aici: https://truckersmp.com/kb/1492

Fiecare cerere pentru un server dedicat va fi verificată de la caz la caz. Următoarele criterii vor fi luate în considerare când verificăm cererea dumneavoastră:

 • Este o necesitate datorită tipului și/sau mărimii evenimentului.

 • Activitatea dumneavoastră pe serviciile noastre.

 • Este necesar să ne asigurăm că nu vor suferi cei care nu se prezintă la eveniment (decizia stă la discreția Event Management-ului).

 • Evenimentul s-a dovedit a fi merituos datorită edițiilor anterioare (decizia stă la discreția Event Management-ului).

 • Compatibil în mod oficial cu TruckersMP (ex: evenimente organizate de parteneri).

În cerere, trebuie să oferiți toate informațiile despre evenimentul dumneavoastră, cât și pagina cu confirmarea participării din Event System.

Este important să prezentați dovezi pentru ca evenimentul dumneavoastră să atingă un minimum de 100 de participanți (Oameni care sunt activi în joc și care nu au ban). Asta ne ajută să decidem dacă un server dedicat este necesar sau nu. Ne rezervăm serverele pentru evenimentele care chiar au nevoie de ele.

Dacă evenimentul dumneavoastră face parte dintr-o serie de evenimente denumite corespunzător și care au fost susținute de mai multe ori în două luni, atunci puteți depune o cerere care să aibă minimum 50 de înregistrări. Dacă evenimentul dumneavoastră nu atinge 100 de participanți în mod repetat, veți fi nevoit să strângeți 100 de înregistrări când mai depuneți o cerere pe viitor.

Dacă cererea dumneavoastră este respinsă, nu vom rezerva data și ora cerută pentru un server. Există șanse ca alți organizatori de evenimente să aleagă aceeași dată și oră, așa că vă rugăm să vă asigurați că evenimentul întrunește condițiile necesare înainte de a trimite cererea.

Dacă trimiteți o cerere în mod intenționat și nu îndepliniți cerințele de mai sus, puteți fi blocat din a mai folosi sistemul. Vă rugăm să verificați amănunțit dacă evenimentul întrunește condițiile, și să furnizați dovezile necesare.

Dovezile sunt încă necesare pentru organizatorii de evenimente care sunt cunoscuți pentru că întrunesc deseori cerințele.

TruckersMP își rezervă dreptul de a accepta ori refuza cererea dumneavoastră sau de a vă dezactiva accesul la sistem pentru oricare motiv considerat de noi ca nepotrivit.


Cei care nu au în mod consistent 100 de participanți la evenimentele lor, dacă sunt găsiți, sunt șanse ca să fie nevoiți să arate dovezi pentru care se merită ca evenimentul lor să fie ținut pe un server de evenimente și nu pe unul public.

Reguli Temporare ale Evenimentului

În cazurile speciale, evenimentul poate include dirijarea traficului, blocarea de drumuri, mersul pe banda necorespunzătoare sau orice altceva ce încalcă Regulile TruckersMP. Pentru aceasta, puteți cere reguli temporare, care vor fi verificate de Event Managers. Puteți include aceasta în Event Page, în secțiunea temporary rules.

Regulile pe care le aplicați în timpul evenimentului vor fi revizuite și autorizate de către Managerii de Evenimente de la caz la caz, în funcție de cerințele evenimentului. Regulile universale ale TruckersMP sunt valabile mereu implicit decât dacă cereți excepții de la reguli. Așadar, dacă nu sunt cerute reguli, Regulile TruckersMP sunt valabile în continuare.

Asistența unui Game Moderator

Dacă evenimentul are un număr mare de participanți, puteți cere ajutor de la Echipa noastră de Game Moderation. Dacă un Game Moderator este disponibil, putem să îi cerem să vă ajute în organizarea evenimentului(disponibilitatea acestora este discutabilă).

Întrebări adresate frecvent

Ce fel de dovezi de participare sunt acceptate?

Singura formă validă de dovedire a participării este TruckersMP Event System Page - apăsați aici

Datorită lansării acestui sistem vom permite o perioadă de grație de până la o lună de la publicare pentru utilizarea altor metode de a vă înregistra pentru cererile de server.

Dacă acestea sunt indisponibile, vă rugăm să contactați Event Management prin Feedback unde vom analiza problemele dumneavoastră.

Forme invalide de dovedire a participării sunt (dar nu limitate la):

 • Servere de Discord
 • Imagini
 • Videclipuri
 • Tabele (spreadsheets)
 • Alte platforme de prezență (După perioada de grație)

De ce nu pot să îmi rezerv propriul eveniment în locul unui Eveniment Oficial TruckersMP? Ne rezervăm dreptul de a păstra capacitatea serverelor noastre pentru când avem nevoie de aceasta, pentru a ne asigura că putem primi pe toți cei care doresc să participe. Puteți verifica calendarul unde rezervăm evenimente oficiale cu luni înainte de desfășurarea lor, ca să evitați discuțiile neplăcute.

Cum pot folosi un mod personalizat pe un server de evenimente?

Nu este posibil să folosiți moduri personalizate pe serverele de evenimente. Această funcție este disponibilă doar pentru evenimentele Oficiale și ale Partenerilor TruckersMP

Orice modificare personalizată care este folosită pe serverele noastre de evenimente trece prin testări riguroase și un proces de aprobare și este lansată pentru clientul jocului printr-un update. Contentul modificat este descărcat de sute de mii de jucători, fiecare jucător descărcând între 1-30 MB de date. Astfel se folosește mult bandwidth și resurse ale rețelei.

Pot cere accesoriile Scout Police?

Accesoriile de poliție sunt exclusiv pentru staff-ul TruckersMP. Nu sunt disponibile pentru jucători și este imposibil să le cereți. Am furnizat accesorii de Pilot pentru oricine să le folosească în convoaie.

Tags

  No tags have been found.