Een eigen evenement server - Aanvraag


Last update: 11 Apr 2022 17:26 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/790In sommige situaties kan een georganiseerd evenement op een toegewijde server gehouden worden. Deze server zal worden opgezet volgens uw benodigdheden voor de duratie van uw evenement om voor een betere ervaring te zorgen voor al onze spelers en uw deelnemers.

Om ervoor te zorgen dat het Event Management genoeg tijd heeft om uw verzoek te behandelen vereisen we dat u uw verzoek op zijn minst 14 dagen voor de start van uw evenement indient. Dat betekent dat de laatste dag dat u uw verzoek kan indienen 15 dagen voor de start van uw evenement is.

U kunt om een evenementen server verzoeken door op de "Request Event Server" knop te klikken op uw evenementen pagina. Deze knop zal alleen verschijnen als u aan de volgende citeria voldoet:

 • U heeft een routemap toegevoegd aan uw evenementen pagina.

 • U heeft op dit moment geen openstaande evenement verzoeken.

 • De startdatum is op zn minst 14 dagen in de toekomst.

 • De startdatum is minder dan 60 dagen in de toekomst

 • U heeft op zijn minst 50 bevestigde sign-ups. (Zie alstublieft hieronder voor meer informatie over benodigde sign-ups wanneer u om een server verzoekt).

Een gedetaileerde gids over evenementen server configuraties kan hier gevonden worden: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/980

Elk verzoek voor een toegewijde server zal worden bekeken op een case by case basis. De volgende citeria zullen in acht worden genomen wanneer uw verzoek word behandeld:

 • Een benodigdheid vanwege het type en/of formaat van uw evenement.

 • Uw activiteit op onze services.

 • Benodigd om ervoor te zorgen dat niet deelnemers geen last hebben van uw evenement. (Ter beoordeling van het Event Management).

 • Het evenement heeft bewezen verdienstelijk te zijn door vorige edities. (Minimaal 50 sign-ups benodigd. Ter beoordeling van het Event Management).

 • Officieel ondersteund door TruckersMP (bijv:Evenementen georganiseerd door partners).

In uw verzoek moet u volledige informatie over uw evenement verstrekken inclusief uw deelnemers bevestigingspagina op het Event System.

ls het uw eerste keer is dat u een server aanvraagt is het belangrijk om bewijs te tonen dat uw evenement een minimum van 100 deelnemers bereikt. Dit helpt ons om te beoordelen of een toegewijde server nodig is. We reserveren deze servers voor evenementen die er echt van profiteren.

Als uw evenement onderdeel is van een duidelijk genoemde serie van evenementen die de laatste 2 maanden plaats gevonden hebben dan kunt u verzoeken met een minimum van 50 sign-ups. Echter, Als uw evenement faalt consistent 100 deelnemers te halen zult u in de toekomst 100 sign-ups moeten halen wanneer u een verzoek in de toekomst indient.

Als uw verzoek afgewezen word zullen we niet uw verzochte datum en tijd reserveren voor een server. Er is een kans dat andere evenement organistators dezelfde datum en tijd kunnen boeken dus zorg er alstublieft voor dat u de citeria gehaald heeft voordat u uw verzoek indient.

Bewust een verzoek voor een toegewijde server indienen wanneer u de bovenstaande citeria niet gehaalt heeft kan resulteren in een schorsing van het systeem. Dubbelcheck alstublieft of uw georganiseerde evenement de citeria behaald met genoeg bewijs erbij.

Bewijs zal periodiek nodig zijn voor evenement organisators die bekend zijn om consistent de citeria te halen.

TruckersMP behoudt zich het recht om uw verzoek te accepteren of af te wijzen of uw toegang tot het systeem te ontzeggen voor welke reden we geschikt zien dan ook.


Tijdelijke evenement regels

In speciale gevallen kan uw evenement het controleren van verkeer, het blokkeren van wegen, de verkeerde richting op rijden of iets anders wat de TruckersMP Regels overtreed. Hiervoor kunt u tijdelijke regels verzoeken die door het Event Management worden bekeken. U kunt dit op uw evenement pagina toevoegen in de temporary rules sectie.

De regels die u wil laten gelden tijdens uw evenement zullen worden bekeken en toegewezen bij Event Managers op een case by case basis gebaseerd op de benodigdheden van uw evenement. Onze globale TruckersMP Regels gelden altijd tenzij u een verzochte regel dit laat terzijde schuiven. Daarom als er geen regels verzocht zijn gelden onze TruckersMP Regels nog steeds.

Game Moderator assistentie

Als uw evenement een substantiele hoeveelheid deelnemers heeft kunt u ook assistentie vragen van ons Game Moderation Team. Als een Game Moderator beschikbaar is kunnen we hen vragen uw evenement te ondersteunen. (Afhankelijk van hun beschikbaarheid).


Veelgestelde vragen

Wat zijn geldige vormen van participatie bewijs?

De enige geldige vorm van participatie bewijs is het TruckersMP event system - klik hier

 • Other sign up platforms

Ongeldige vormen van participatie bewijs bevatten maar zijn niet beperkt tot:

 • Discord Servers
 • Afbeeldingen
 • Video's
 • Spreadsheets
 • Andere sign up platforms

Waarom kan ik niet mijn evenement over een TruckersMP Official Event boeken?

We behouden ons het recht om onze evenementen server capaciteit vrij te houden voor wanneer wij het nodig hebben zodat we ervoor kunnen zorgen dat we iedereen kunnen accomoderen die wil bezoeken. U kunt de kalender bekijken waar we proberen om evenementen meerdere maanden vooruit te boeken om te proberen geen conflicten te hebben.

Hoe kan ik een custom mod gebruiken op de event server?

Het is niet mogelijk om custom mod content op een evenementen server te gebruiken. Dit is een feature die gereserveerd is voor TruckersMP Official en TruckersMP Partner evenementen.

Alle custom modded content die gebruikt word op onze event servers gaat door een grondig test en goedkeurings process en is dan naar de client gepushed met een update. Dit kost een hoop bandbreedte en rescourses op het netwerk dus proberen we custom modded content pushes te beperken tot het minimum

Kan ik de Scout Police accesoires verzoeken?

Politie accesoires zijn exclusief voor TruckersMP staff. Ze zijn niet beschikbaar voor spelers en het is onmogelijk om ze te verzoeken. We hebben Pilot accesoires beschikbaar gesteld voor gebruik in konvooien.


Tags

  No tags have been found.