Dedikált event szerver kérése

Last update: 07 Apr 20:15 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/758Event szerver kérése

Bizonyos esetekben egy szervezett eseményt dedikált szerveren meg lehet tartani. Ez a szerver a te igényeidnek lesz beállítva az esemény idejére, hogy minden játékosunknak és résztvevőidnek jobb tapasztalatot garantáljon.

Ahhoz, hogy a kéréseidet időben feldolgozzuk, legalább 14 nappal az esemény kezdete előtt el kell küldened szerver kérésedet.

Esemény szervert ezen az oldalon tudsz kérni: https://truckersmp.com/event-request

Részletes útmutatót, hogy hogyan konfigurálhatod be az esemény szervert, itt találsz: https://truckersmp.com/kb/1040

Minden dedikált szerver kérést alaposan átvizsgálunk. A következő kritériákat ellenőrizzük esemény szerver kérésekor:

  • A szerver szükségessége, mérete és/vagy típusa miatt (legalább 100 résztvevő).

  • A szerver szükséges, hogy a nem résztvevőket ne zavarja az esemény (az Event Management belátása szerint).

  • Az esemény korábban megtartott verziója eredményesnek tűnt (legalább 50 jelzés kell. Az Event Manager-ek belátása szerint).

  • Hivatalosan támogatva van a TruckersMP által (pl. partner által szervezett esemény).

A kérésedben minden információt meg kell adnod az eseményedről, beleértve a résztvevői megerősítő oldalt az Event System-ben.

Ha ez az első szerver kérésed, fontos, hogy mutass bizonyítékot arról, hogy az esemény a minimum 100 résztvevőt el fogja érni. Ez segít nekünk eldönteni, hogy szükséges-e esemény szerver. Ezeket a szerveket azoknak az eseményeknek tartjuk fent, amelyek biztosan előnyhöz jutnak belőlük.

Ha a kérésed el lett utasítva, a megadott dátumon és időben nem fogunk számodra biztosítani szervert. Lehetőség van az esemény más szervezőjének kérni ugyanarra a dátumra és időre szervert, ezért bizonyosodj meg róla, hogy az esemény megfelel a követelményeknek mielőtt elküldöd kérésedet.

A rendszerből való felfüggesztéssel jár, ha direkt olyan eseménynek esemény szerver kérését nyújtod be, ami nem felel meg a feltételeknek. Ellenőrizd duplán, hogy eseményed megfelel minden követelménynek és elegendő bizonyítékot tudsz felmutatni erről.

Bizonyíték tovább is szükséges lesz az esemény szervezőinek, amelyeknek meg kell felelnie a feltételeknek.

A TruckersMP fenntartja a jogot, hogy elfogadjon vagy elutasítson eseményeket, vagy felfüggessze a rendszerhez való hozzáférésedet bármilyen okból kifolyólag.


Ideiglenes Esemény Szabályok

Bizonyos esetekben a forgalmat irányítani kell, az utakat le kell zárni, az ellenkező irányba kell menni vagy bármi olyat kell tenni ami sérti TruckersMP szabályzatát. Ebben az esetben kérhetsz ideiglenes szabályzatot, amit az Event Manager-ek átnéznek. Ezt az Event Request-be beleteheted a temporary rules szekciónál.

A szabályokat, amiket az eseményed alatt szeretnél, át lesz vizsgálva és esettől függően biztosítva lesz. Alapból a TruckersMP szabályzata lesz érvényben, amennyiben nem kéred, hogy felülírják ezt. Amennyiben szabálymódosítás nincs kérve a TruckersMP szabályzata lesz érvényben.


Game Moderator Asszisztálás

Amennyiben az eseményen jelentős számú a résztvevők száma, kérhetsz asszisztálás a Game Moderation csapatunktól. Ha egy Game Moderator elérhető kérhetjük őket, hogy segítse az eseményt (elérhetőségüktől függően).


Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen módok számítanak érvényes bizonyítéknak a részvételről?

Az egyetlen érvényes bizonyíték a részvételről a TruckersMP Event System Page - kattints ide

Érvénytelen bizonyíték a részvételről (de nem korlátozva ezekre):

  • Discord szerverek
  • Képek
  • Videók
  • Táblázatok
  • Más részvételi oldalak

Hogyan használhatok egyedi modot az esemény szerveren?

Esemény szerveren egyedi mod használata nem lehetséges. Ez a funkció a TruckersMP Hivatalaos és TruckersMP Partner eseményeknek van fenntartva.

Minden esemény szervereinken egyedileg modolt tartalom szigorú teszteléseken, jóváhagyási folyamaton megy keresztül, és kliensen keresztül megy át egy frissítés. Ezután a modolt tartalmat több száz játékos tölti le. Minden egyes játékos letölt 1-30MB adatot. Ez sok sávszélességet és erőforrást használ fel a hálózaton, ezért arra törekszünk, hogy a modolt tartalmat minimumon hagyjuk.

Kérhetek Scout Police alkatrészeket?

A Police alkatrészeket kizárólagosan TruckersMP tagok használhatják. Játékosoknak nem elérhető és lehetetlen kérni őket. Mindenki számára elérhetővé tettünk Pilot alkatrészeket, amelyeket bárki használhat konvojokon.