Dedikált event szerver kérése

Last update: 07 Jun 11:04 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/758Event szerver kérése

Néhány helyzetben megtörténhet, hogy egy esemény egy dedikált szerveren kerüljön megrendezésre. Ebben az esetben a szerver a te igényeidnek megfelelően kerül beállításra annak érdekében, hogy minél nagyobb élmény legyen az egész rendezvény.

Miközben arra biztatjuk a közösséget, hogy szervezzen ilyet, külön szerver biztosításánál sajnos elég szigorúak kell legyünk.

Hogy biztosítsuk azt, hogy minden ilyen kérelmet időben át tudunk nézni, köteles vagy minimum 14 nappal az esemény előtt benyújtani a kérelmet.

Az alábbi linken kérhetsz event szervert: https://truckersmp.com/event-request

Van egy részletes útmutató az event szerver konfigurációjának helyes megadására itt: https://truckersmp.com/kb/935

Minden külön szerverre való kérelem felül lesz vizsgálva, és a következő kritériumoknak kell megfelelniük:

  • Meg kell mutasd, hogy megéri nekünk egy külön szervert biztosítani (Event Manager feladata ennek a mérlegelése)

  • Annak tudata, hogy a TruckersMP által lesz támogatva a szervezés.

  • Minimum 100 résztvevő a rendezvényen.

  • Biztosra kell menned, hogy a nem résztvevők nem fogják zavarni az eseményt.

A kérelmedben meg kell adj minden szükséges információt, mint például részvételi megerősítést (például az ETS2C.com oldalán keresztül), illetve a “Community Events Forum” bejegyzésedet a fórumon (ennek segítségével: https://truckersmp.com/kb/757).

Ha ez az első alkalom, hogy szervert kérsz, fontos, hogy be kell bizonyítanod, hogy minimum 100 résztvevő lesz. Ez segít nekünk abban, hogy felmérjük: kell-e dedikált szerver vagy sem, mivel ezeket a szervereket szeretnénk fenntartani azoknak a rendezvényeknek, amiknek biztosan megéri egy külön szervert biztosítani.

Ha a szerver kérelmed el lett utasítva, nem fogjuk tovább lefoglalva tartani az általad kért időpontot a szervernek. Ez esélyt ad a többi szervezőnek, hogy arra az időpontra szervezhessenek rendezvényt. Kérlek, bizonyosodj meg arról, hogy a kérelmed minden feltételnek megfelel.

Ha direkt úgy küldesz be egy ilyen kérelmet, hogy nem felel meg a feltételeknek, az az ebből a rendszerből való kizárásodat eredményezheti. Arra kérünk, kétszer nézd át a benyújtandó kérelmedet, például hogy van-e elegendő bizonyítékod.

Ha te rendszeresen szervezel ilyen eventöt, nem szükséges semmilyen bizonyítékot sem benyújtanod.

A TruckersMP fenntartja a jogot, hogy elfogadja/elutasítsa a kérelmedet annak függvényében, hogy mi mit tartunk megfelelőnek.


Ideiglenes Event Szabályok

Ha a te általad szervezett rendezvényen szükség lesz forgalomirányításra, utak lezárására, esetleg verseny lesz rajta, netán szeretnél majd az ellenkező irányban vezetni vagy bármi ilyesmi, ami a hivatalos TruckersMP szabályzata ellen van, kérhetsz ideiglenes szabályzatot az esemény idejére, ami az Event Managerek és Game Managerek által lesz átnézve. Ezt a szabályzatot az Event Requestnél kérheted, és a temporary rules szekcióban listázhatod.

Az általad kért szabályok átnézésre fognak kerülni, és egy séma alapján lesz eldöntve, hogy a rendezvényedhez mire van szükség. Az eseményen a TruckersMP hivatalos szabályzata lesz érvényben, kivéve, ha kérvényezel ideiglenes szabályokat. Ha nem kérvényezel ideiglenes szabályzatot, a hivatalos TruckersMP szabályzat lesz az érvényes.


Game Moderator Támogatás

Ha elég nagy a részvételi szám az általad szervezett rendezvényen, kérhetsz a Game Moderator csapattól támogatást. Ha egy GM éppen szabad, ha szeretnéd, kérhetjük a segítségét.


Gyakran Ismételt Kérdések

Mik az érvényes formái az elegendő részvételi arány bizonyításának?

Ennek érvényes bizonyítási lehetőségei közé tartozik, ha egy olyan weboldalon gyűjtöd a játékosok részvételi szándékát, ahol ők regisztrálhatnak, ennek következtében meg tudunk arról győződni, hogy valódi emberekről van szó. Ha azonban nem ilyen oldalt használsz, az nem minősül bizonyítéknak. A mi ajánlásaink:

  • ets2c.com
  • trucky.events
  • trucksbook.eu/convoys

Ha ezek az oldalak számodra nem elérhetőek, írj egy feedback ticketet, aholis a szükségleteidet be tudod mutatni, mi pedig le tudjuk őket jegyezni.

Érvénytelen bizonyítékok közé tartoznak többek közt a következők (de nem csak ezek):

  • Discord szerverek
  • Képek

Hogy tudok egyedi modot használni az event szerveren?

Sajnos ez nem lehetséges. Ez csak és kizárólag a TruckersMP-nek és a partnereinek van megengedve.

Minden egyedi mod, ami az event szerveren van használva, szigorú ellenőrzésen megy át, majd egy frissítés következtében a kliensbe jut. A modolt tartalom több százezer ember által lesz letöltve, ami azt jelenti, hogy minden játékosnak le kell töltenie egy plusz, 1-30 MB-os frissítést, ami nagyon sok erőforrást jelent a mi oldalunkon, éppen ezért a modolt tartalmak számát igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani.

Kérhetem, hogy engedélyezve legyenek a rendőr kiegészítők?

A rendőr alkatrészek TruckersMP Staffoknak vannak fenntartva. Ezek normál játékosok számára nem elérhetőek, és nem is lehetséges ezt kérvényezni. A Pilot festést ajánljuk, az kérés szerint meg van engedve a konvojokon.