Dedikált eseményszerver - Kérés


Last update: 06 Mar 2022 09:24 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/758Bizonyos esetekben egy szervezett eseményt dedikált szerveren lehet megtartani. Ez a szerver a te igényeidnek lesz beállítva az esemény idejére, hogy minden résztvevőidnek jobb tapasztalatot garantáljon.

Ahhoz, hogy a kéréseidet időben feldolgozzuk, legalább 14 nappal az esemény kezdete előtt elkell küldened szerverkérésedet. Ez azt jelenti, hogy az esemény kezdete előtti 15. nap a legutolsó nap ameddig beküldheted kérésedet.

Eseményszervert a "Request Event Server" gombra való kattintással tudsz kérni az esemény oldalán. A gomb csak akkor fog megjelenni, ha megfelelsz az alábbi feltételeknek:

 • Nincs folyamatban lévő eseményszerver kérésed.

 • Az indulási időpont legalább 14 nappal később lesz.

 • Az indulási időpont kevesebb, mint 60 nap múlva lesz.

 • Legalább 50 megerősített részvétel van az eseményen. (Az eseményszerverekhez szükséges részvételszámhoz lejjebb találsz további információt)

 • Az eseménynek van térképe az esemény oldalon.

Részletes útmutatót az eseményszerver konfigurációjáról itt találsz: https://truckersmp.com/kb/1040

Minden dedikált szerverkérést alaposan átvizsgálunk. A következő kritériumokat ellenőrizzük eseményszerver kérésekor:

 • Szerver szükségessége, mérete és/vagy típusa miatt.

 • Aktivitásod szolgáltatásainkon.

 • Szerver szükséges, hogy a nem résztvevőket ne zavarja az esemény (az Event Management belátása szerint).

 • Hivatalosan támogatva van a TruckersMP által (pl. partner által szervezett események).

A kérésedben minden információt meg kell adnod az eseményedről, beleértve a résztvevői megerősítő oldalt az Eseményrendszerben.

Ha először kérsz szervert, fontos, hogy mutass bizonyítékot arról, hogy az eseményen legalább 100 résztvevő részt fog venni. Ez segít nekünk eldönteni, hogy szükséges-e dedikált szerver. Ezeket a szerveket azoknak az eseményeknek tartjuk fent, amelyek biztosan előnyhöz jutnak belőlük.

Ha eseményed egy tisztán nevezett események sorozata, ami az elmúlt két hónapban is meg volt szervezve, akkor lehetőség van 50 jelzett résztvevőnél is kérni eseményszervert, viszont amennyiben az eseményen nem vesz részt 100 résztvevő, a jövőben újra 100 résztvevőnek kell jeleznie részvételét az eseményen ahhoz, hogy eseményszervert lehessen kérni.

Ha a kérésed ellett utasítva, a megadott dátumon és időben nem fogunk számodra biztosítani szervert. Lehetőség van az esemény más szervezőjének kérni ugyanarra a dátumra és időre szervert, ezért bizonyosodj meg róla, hogy az esemény megfelel a követelményeknek mielőtt elküldöd kérésedet.

A rendszerből való felfüggesztéssel jár, ha direkt olyan eseménynek eseményszerver kérését nyújtod be, ami nem felel meg a feltételeknek. Kérlek ellenőrizd duplán, hogy eseményed megfelel minden követelménynek.

Bizonyíték időszakosan tovább is szükséges olyan események szervezőinek, akik folyamatosan megfelelnek a feltételeknek.

A TruckersMP fenntartja a jogot, hogy elfogadjon, elutasítson eseményeket, vagy felfüggessze a rendszerhez való hozzáférésedet bármilyen okból kifolyólag.


Ideiglenes eseményszabályzat

Bizonyos esetekben a forgalmat irányítani kell, az utakat le kell zárni, az ellenkező irányba kell menni vagy bármi olyat kell tenni ami sérti a TruckersMP szabályzatát. Ebben az esetben kérhetsz ideiglenes szabályzatot, amit az Event Manager-rek átnéznek. Ezt az esemény oldalára kiteheted a temporary rules szekciónál.

A szabályok, amiket az eseményed alatt szeretnél, át lesz vizsgálva és esettől függően biztosítva lesznek az Event Manager-ek által. Alapból a TruckersMP szabályzata lesz érvényben, amennyiben nem kéred, hogy felülírják ezt. Amennyiben szabálymódosítás nincs kérve a TruckersMP szabályzata lesz érvényben.


Game Moderator asszisztálás

Amennyiben az eseményen jelentős számú a résztvevők száma, kérhetsz asszisztálás a Game Moderation csapatunktól. Ha egy Game Moderator elérhető kérhetjük őket, hogy segítse az eseményt (elérhetőségüktől függően).


Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen módok számítanak érvényes bizonyítéknak a részvételről?

Az egyetlen érvényes bizonyíték a részvételről a TruckersMP Eseményrendszer oldala - kattints ide

Érvénytelen bizonyítékok a részvételről (de nem korlátozva ezekre):

 • Discord szerverek
 • Képek
 • Videók
 • Táblázatok
 • Más részvételi oldalak

Miért nem foglalhatok eseményszervert a TruckersMP hivatalos eseményével egy időpontban?

Fenntartjuk a jogot, hogy eseményszervereink kapacitása elérhetőek legyenek amikor szükség van rá, hogy mindenki, aki szeretne el tudjon jönni. A naptárat bármikor meg tudod nézni és hónapokkal előre láthatod, hogy mikorra szeretnénk szervezni eseményeket, így az események összeütközése elkerülhető.

Hogyan használhatok egyedi modot az eseményszerveren?

Esemény szerveren egyedi mod használata nem lehetséges. Ez a lehetőség csak a TruckersMP Hivatalos és a TruckersMP Partner eseményeknek van fenntartva.

Minden eseményszervereinken egyedileg modolt tartalom szigorú teszteléseken, jóváhagyási folyamaton megy keresztül, majd a kliensen keresztül megy át egy frissítésként. Ezután a modolt tartalmat több száz játékos tölti le. Minden egyes játékos letölt 1-30MB adatot. Ez rengeteg sávszélességet és erőforrást használ fel a hálózaton, ezért arra fókuszálunk, hogy minél kevesebb legyen a modolt tartalom.

Kérhetek Scout rendőr alkatrészeket?

A rendőr alkatrészeket kizárólagosan TruckersMP tagok használhatják. Játékosoknak nem elérhető és nem lehetséges kérni őket. Mindenki számára elérhetővé tettünk felvezető (Pilot) alkatrészeket, amelyeket bárki használhat konvojokon.

Tags

  No tags have been found.

Author

Patriktanki's avatar

Patriktanki

Feel free to join my discord server using this invite. :)