Hoe gebruik ik de Truck Delivery Dispatcher?


Last update: 13 Sep 2022 19:07 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1413Een geweldige en exclusieve functie die beschikbaar is op TruckersMP is onze Truck Delivery Dispatcher. Hiermee kan je jouw eigen jobs direct aanmaken in TruckersMP, er zijn dus geen moeilijke processen aan verbonden - het enige dat je moet doen is de job te configureren naar eigen wil en je kan beginnen met ze af te leveren! Je moet zelf niet eens uit het spel gaan, of klungelen met het laden van saves. Dit kennisartikel geeft je alle informatie betreffende de Truck Delivery Dispatcher, inclusief de beschikbare opties en hoe je jouw job kan delen met andere spelers.


Hoe gebruik ik de Truck Delivery Dispatcher?

Het gebruik van de Truck Delivery Dispatcher is simpel, druk op TAB en klik dan op het dispatcher icoon . Dan zou er een venster moeten verschijnen gelijkaardig aan het onderstaande, waarin je jouw job kan aanpassen op verschillende manieren, en het geeft ook de trailer weer die je zal gebruiken.


Zoals je kan zien zijn er heel wat opties die je kan aanpassen, zoals de stad en het bedrijf waar je begint. Merk op dat hier enkel een lijst zal worden weergegeven van de steden die je reeds ontdekt hebt! Aan de andere kant zal je zien dat je ook de keuze hebt om een stad en bedrijf te kiezen om je levering naar toe te brengen. Het is ook de moeite waard om op te merken dat je zowel het dropdown-menu kan gebruiken, maar ook in de venstertjes kan typen om zo je gewenste selectie makkelijk te vinden, zoals hieronder te zien!


Onder beide opties kan je op een knop klikken om een map te zien van de locaties die je geselecteerd hebt, die zal het geselecteerde bedrijf weergeven. Dit is zeer handig in het geval dat er meerdere bedrijven in de stad zijn met dezelfde naam!


In de volgende groep met opties zal je een volgend dropdown-menu vinden waar je jouw vracht kan kiezen. Hier ook kan je in dat venstertje typen indien je dit wenst. Voor diegene die een realistische beleving willen genieten kan je optioneel kiezen voor de Truck Delivery Dispatcher om enkel de vrachten weer te geven die compatibel zijn tussen de bedrijven (vrachten die door het spel zelf gegenereerd zouden worden). Rechts daarvan kan je de aanhanger selecteren die je wenst te gebruiken. Met de recentste update van de Truck Delivery Dispatcher heb je ook de optie om je eigen, aangekoppelde aanhanger te selecteren om vracht te vervoeren! Opnieuw, voor een realistische beleving, kan je vragen aan de Truck Delivery Dispatcher om enkel aanhangers opties te selecteren die binnen de regels passen van het start- en land van aankomst. Tenslotte kan je ook op 'Preview Trailer' drukken om een afbeelding te zien van de aanhanger die je zal gebruiken!


Tenslotte, onder dit kan je de 'urgency' van je levering aanpassen. Dit zal bepalen hoe lang je hebt om je vracht te leveren.


Hieronder zijn nog twee klikbare opties beschikbaar, welke redelijk vanzelfsprekend zijn. Onthou dat als je een job direct wenst te nemen je binnen een straal van 400 meter van het bedrijf moet zijn! Als je verder weg bent kan je kiezen om te navigeren naar het startbedrijf en jouw GPS zal dan geupdate worden om je te navigeren naar de locatie waar je vracht aan het wachten is.


Eigen privacy instellingen

Inbegrepen met de Truck Delivery Dispatcher zijn eigen aangepaste privacy instellingen om aan je noden te voldoen, welke hieronder kunnen worden gezien.

Private - Niemand kan je actieve job kopiëren, wat betekent dat jij de job moet delen met de speler om dezelfde vracht te nemen.

Steam Only - Iedereen op je steam vriendenlijst kan je actieve job kopiëren.

Public - Iedereen kan je actieve job kopiëren.


Hoe kan ik een job delen?

Om een job te delen met een andere spelers rechterklik je op hun naam in het TAB menu, en selecteer je 'Share Current Job'.


Of je kan een andere spelers job kopiëren door opnieuw te rechterklikken op hun naam, en in plaats 'Copy Current Job' te selecteren. Dit zal natuurlijk afhangen van hun privacy settings. Een geweldig aspect van deze functie is dat zelfs indien de andere speler een eigen trailer gebruikt, je nog steeds hun exacte trailer kunnen kopiëren!


Commands

Wanneer een andere speler een job deelt met jou zal je een bericht in de chat zien verschijnen zodat je de job kan accepteren of afwijzen via de chat.


Vaak gestelde vragen

Worden eigen trailers ondersteund?

Ja! In onze recentste update voor de Truck Delivery Dispatcher was dit één van de nieuwe functies die we toegevoegd hebben, de mogelijkheid om een eigen job te genereren met je eigen trailer.

Is dit beschikbaar voor zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator?

Ja! De Truck Delivery Dispatcher wordt ondersteund in zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator.

Hoe werkt dit met DLCs?

Als je een bepaalde DLC niet hebt, zoals de Heavy Cargo Pack, zullen de vrachten en aanhangers van deze DLC niet beschikbaar zijn voor jou. Evenzo, als je de DLC bezit, zal alles beschikbaar zijn voor jou om te gebruiken! Wanneer je een job neemt die gedeeld werd door een andere speler, zal je niet in de mogelijkheid zijn om hun aanhanger te selecteren indien ze een DLC gebruikten die je niet hebt.


Mocht je enige vragen of feedback hebben betreffende deze functie, aarzel dan niet om in contact te komen met Community Management via het feedback system!