This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to use the Truck Delivery Dispatcher?

Hoe gebruik je de Truck Job Dispatcher?


Last update: 03 Oct 2021 12:03 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1413In september 2021 hebben we een nieuwe toepassing uitgebracht, de Truck Job Dispatcher! Deze staat je toe om je eigen ladingen direct in TruckersMP te creëren, wat betekent dat er geen moeilijke processen zijn. Je hoeft enkel de lading naar wens op te zetten en op 'go' te drukken!


Hoe gebruik ik de Truck Job Dispatcher?

Om de Truck Job Dispatcher te gebruiken druk je simpelweg op TAB, en dan het icoon van de dispatcher . Dan verschijnt er een scherm dat lijkt op de foto hieronder waarin je de lading op verschillende manieren kan customiseren, en een preview kan zien van de trailer die je zal krijgen.

Er zijn hier een aantal aanpasbare instellingen, zoals de stad en het bedrijf waar je begint (alleen ontdekte steden worden getoond), en de stad en het bedrijf waar je de lading naar toe brengt. Je zal ook een dropdown-menu zien voor de soort lading die je wilt bezorgen, en een knop met de optie om alleen ladingen te tonen die geschikt zijn voor de bedrijven die je geselecteerd hebt.

Hiernaast zijn er nog twee knoppen, welke redelijke voor zich spreken, maar let erop dat je binnen 400 meter van het bedrijf moet zijn als je meteen wil beginnen met de lading. Als je ervoor kiest om naar het startbedrijf te navigeren zal je GPS aangepast worden om dit bedrijf toe te voegen.


Op Maat Gemaakte Privacy Instelling

De Truck Job Dispatcher komt inclusief met enkele op maat gemaakte privacy instellingen om aan jouw wensen te voldoen.

Private - Niemand kan je actieve lading kopiëren, wat betekent dat je de lading zelf moet delen met een speler om dezelfde lading te krijgen.

Steam Only - Iedereen op je Steam vriendenlijst kan je actieve lading kopiëren.

Public - Iedereen kan je actieve lading kopiëren.


Commando's

Wanneer een andere speler een lading met je deelt, zal je een bericht krijgen waarin je de lading via de chat kan accepteren of afwijzen.


Veel Gestelde Vragen

Is er ondersteuning voor eigen trailers?

Helaas is dit momenteel niet mogelijk, maar door de populariteit van deze toepassing gaan we er zeker naar kijken!

Is dit beschikbaar voor zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator?

Ja! De Truck Job Dispatcher ondersteunt zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator.

Hoe werkt dit met DLC's?

Als je niet in bezit bent van bepaalde DLC's, zoals de Heavy Cargo Pack, zullen de ladingen en trailers van deze DLC niet beschikbaar zijn voor jou.


Mocht je vragen of feedback hebben over deze nieuwe toepassing, aarzel dan niet om contact op te nemen met Community Management via het feedback system.