Как да използваме Truck Job Dispatcher?


Last update: 31 May 2022 20:09 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1416Една страхотна и изключителна функция, налична в TruckersMP, е нашият диспечер за доставки. Позволява ви да създавате свои собствени доставки директно в TruckersMP, което означава, че няма трудни процеси - всичко, което трябва да направите, е да конфигурирате доставката по ваш вкус и да започнете да доставяте! Дори не е нужно да излизате от играта или да се забърквате със създаването на сейфове. Тази статия от базата знания ви дава цялата информация относно диспечера за доставки, включително наличните за вас опции и как да споделяте работата си с други играчи.


Как да използваме диспечера за доставки?

Използването на диспечера за доставки е толкова просто, колкото да натиснете TAB и след това да щракнете върху иконата на диспечера . След това трябва да видите прозорец, подобен на този по-долу, който ви позволява да персонализирате работата си по различни начини и също така да визуализирате ремаркето, което ще вземете.


Както можете да видите, тук има редица конфигурируеми опции, като например град и компания. Моля, имайте предвид, че това ще покаже само списък с градове, които са били открити от вас! От друга страна ще видите, че можете също да изберете град и компания, до която да занесете вашата доставка. Струва си да се отбележи, че освен да използвате падащото меню, можете също да въвеждате в тези полета, за да намерите желания избор по-бързо, както се вижда по-долу!


Под двете опции може да натиснете бутон, за да видите карта на местоположението, което сте избрали, което ще покаже избраната компания. Това е особено полезно в случай, че в града има повече от една фирма с едно и също име!


В следващата група от опции ще намерите друго падащо меню, от което можете да изберете своя товар. Още веднъж можете да въведете и в това поле, ако желаете. За тези, които искат реалистично изживяване, можете по избор да изберете диспечера за доставки да показва само товари, които са съвместими между компаниите (товарове, които ще бъдат генерирани от играта между компании). Вдясно от това можете да изберете ремаркето, което искате да използвате. С най-новата актуализация на диспечера за доставки, вие също така имате възможност да изберете вашето прикачено в момента ремарке за транспортиране на товари! Отново, за реалистично изживяване, можете да поискате диспечерът за доставки да показва само опции за ремарке, които отговарят на разпоредбите на държавата източник и местоназначение. И накрая, можете също да натиснете „Preview Trailer“, за да видите изображение на ремаркето, което ще превозвате!


И накрая, под това можете да изберете „urgency“ на вашата доставка. Това ще обозначава колко време трябва да доставите товара си.


Освен това има още два бутона с възможност за натискане, които са съвсем разбираеми. Моля, имайте предвид, че ако желаете незабавно да вземете доставка, трябва да сте на 400 метра от компанията! Ако сте по-далеч, можете да изберете да навигирате до компанията и след това вашият GPS ще бъде актуализиран, за да ви насочи до мястото, където ви чака вашият товар.


Персонализирани опции за поверителност

Включени с диспечера за доставки са персонализирани настройки за поверителност, които да отговарят на вашите нужди, които могат да се видят по-долу.

Private - Никой не може да копира активната ви работа, което означава, че трябва да споделите работата с този играч, за да вземете същия товар.

Steam Only - Всеки от вашия списък с приятели в Steam може да копира активната ви работа.

Public - Всеки може да копира активната ви работа.


Как мога да споделя доставка?

За да споделите доставка с друг играч, можете да щракнете с десния бутон върху името му в TAB менюто и да изберете „Share Current Job“.


Като алтернатива можете да копирате доставката на друг играч, като отново щракнете с десния бутон върху името му и вместо това изберете „Copy Current Job“. Това, разбира се, ще зависи от техните настройки за поверителност. Една голяма част от тази функция е, че дори ако другият играч използва притежавано трейлър, вие ще можете да копирате точно неговото ремарке!


Команди

Когато друг играч сподели доставка с вас, ще ви бъде представено съобщение, в което можете да приемете или откажете доставката чрез чата.


Често задавани въпроси

Поддържат ли се собствени ремаркета?

Да! В най-новата ни актуализация на диспечера за доставки, една от функциите, които добавихме, беше възможността да генерирате персонализирана работа, която да вземете със собственото си ремарке.

Достъпен ли е за Euro Truck Simulator 2 и American Truck Simulator?

Да! Диспечерът за доставки е наличен в Euro Truck Simulator 2 и American Truck Simulator.

Как работи с DLC?

Ако нямате определено DLC, като Heavy Cargo Pack, тогава товарите и ремаркетата от това DLC няма да бъдат достъпни за вас. По същия начин, ако притежавате DLC, тогава всичко ще бъде достъпно за използване! Когато приемате работа, споделена от друг играч, няма да можете да копирате тяхното ремарке, ако е използвал DLC, което не притежавате.


Ако имате въпроси или обратна връзка относно тази функция, не се колебайте да се свържете с Community Management чрез системата за обратна връзка!