Hogyan használd a fuvarszervező diszpécsert?


Last update: 31 May 2022 20:11 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1415Egy remek exkluzív funkció érhető el a TruckersMP-n, a fuvarszervező diszpécserünk (Truck Delivery Dispatcher)! Ezzel közvetlenül TruckersMP-n tudsz saját fuvarokat készíteni, ez azt jelenti, hogy nincs semmilyen nehéz folyamat, csak annyit kell tenned, hogy tetszésed szerint beállítanod a fuvart és már indulhatsz is! Nem kell kilépned a játékból vagy a mentéseidet betöltögetni. Ez a tudásbázis cikk minden információt tartalmaz a fuvarszervező diszpécserrel kapcsolatban, beleértve az elérhető beállításokat és hogyan oszd meg más játékosokkal a fuvart.


Hogyan használjam a fuvarszervező diszpécsert?

A fuvarszervező diszpécser használata olyan egyszerű, mint megnyomni a TAB gombot majd a diszpécserikonra kattintani. Ezután látni az alább lévő ablakhoz hasonló ablak fog megjelenni, ahol különböző módon testreszabhatod szállítmányodat és megnézheted, hogy milyen pótkocsit fogsz vinni.


Amint láthatod, több lehetőséged is van a fuvar beállítására, mint például az indulási város és cég. Ne felejtsd, csak azokat a városokat fogja mutatni, amiket már felfedeztél. Ezen felül az érkezési várost és céget is ki tudod választani a fuvarodnak. A legördülő menübe nyugodtan írhatsz, hogy gyorsabban megtaláld a kívánt opciót.


Ez a két opció alatt lehetőséged van megnyomni a gombot, amivel láthatod a térképen a kiválasztott helyszín helyzetét, ami a kiválasztott céget fogja mutatni. EZ akkor nagyon hasznos, amikor egy cégnek több telephelye is van a városban.


A következő beállítások csoportjában egy újabb legördülő menüt fogsz találni és itt ki tudod választani a szállítmányt. Itt is nyugodtan írhatsz bele, hogy gyorsabban megtaláld a kívánt szállítmányt. Azok akik valóságosan szeretnének játszani, válaszd ki, hogy csak olyan fuvart mutasson, ami kompatibilis a két cég között (olyan fuvarok, amiket a játék is generálna). Ettől jobbra kiválaszthatod, hogy milyen pótkocsit szeretnél használni. A legújabb frissítéssel lehetőséged van kiválasztani, hogy a jelenlegi pótkocsidat használd a fuvarhoz. Megint lehetőséged lesz kiválasztani, hogy csak olyan pótkocsikat mutasson, amelyek megfelelnek az indulási és érkezési ország szabályainak. Végül a 'Preview Trailer' gombra kattintva láthatod, hogy milyen pótkocsit fogsz vinni.


Végül ezek alatt lehetőséget van kiválasztanod a sürgősségét a fuvarnak. Ezzel beállíthatod, hogy mennyi időd legyen leszállítani a fuvart.


Ezek után van még két állítható gomb. Ezek a gombok eléggé magától értetődőek, de jegyezd meg, hogy ha azonnal szeretnéd felvenni a cégtől a fuvart, 400 méteren belül kell lenned a cégtől. Ha messzebb vagy, választhatod, hogy az indulási céghez navigáljon. Ekkor a GPS-ed módosítva lesz és a céghez fog irányítani, ahol a fuvarod van.


Egyedi adatvédelmi beállítások

A fuvarszervező diszpécserhez járnak egyedi adatvédelmi beállítások is.

Private - Senki nem tudja másolni az aktív fuvarodat, ez azt jelenti, hogy meg kell osztanod más játékossal, hogy ugyan azt a fuvart vigyétek.

Steam Only - A Steam-es barátlistádról bárki tudja másolni az aktív fuvarodat.

Public - Bárki tudja másolni az aktív fuvarodat.


Hogyan oszthatok meg egy fuvart?

Ahhoz, hogy megossz egy fuvart egy másik játékossal, kattints a játékos nevére a Tab menüben és kattints a 'Share Current Job' opcióra.


Alternatívként lemásolhatod egy másik játkos fuvarját úgy, hogy jobbegérgombbal a nevére kattintasz és kiválasztod a 'Copy Current Job' opciót. Ez persze csak akkor működik, ha nyilvánosra van állítva a fuvarmegosztása a játékosnak. A legjobb ebben a funkcióban, hogy akkor is működik, ha a játékos saját pótkocsit használ és le tudod másolni a pótkocsit!


Parancsok

Amikor egy másik játékos megosztja fuvarját veled, egy üzenetet fogsz kapni, ahol elfogadhatod vagy elutasíthatod a fuvart chaten.


Gyakran Ismételt Kérdések

Saját pótkocsikat használhatok?

Igen! A fuvarszervező diszpécser legújabb frissítésében elérhetővé vált a lehetőség, hogy saját pótkocsihoz készíts fuvart.

Ez elérhető Euro Truck Simulator 2-höz és American Truck Simulator-höz is?

Igen! A fuvarszervező diszpécser támogatja az Euro Truck Simulator 2-t és az American Truck Simulator-t is.

Hogyan működik DLC-kkel??

Ha nincs meg egy bizonyos DLC, mint például a Heavy Cargo Pack, akkor a fuvarok és a pótkocsik nem lesznek számodra elérhetőek ebből a DLC-ből. Ha a DLC megvan, akkor természetesen használni tudod! Amikor egy másik játékos fuvarját másolod és olyan DLC-s pótkocsit használ, ami neked nincs meg, akkor azt a pótkocsit nem fogod tudni használni.


Ha bármilyen kérdésed vagy visszajelzésed van ezzel az új funkcióval kapcsolatban, nyugodtan lépj kapcsolatba a Community Managementtel a visszajelzési rendszeren keresztül.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover