Hogyan használd a fuvarszervező diszpécsert?


Last update: 03 Oct 12:08 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/14152021 szeptemberében kiadtunk egy új funkciót a fuvart diszpécsert (Truck Job Dispatcher)! Ezzel közvetlenül TruckersMP-n tudsz saját fuvarokat készíteni, ez azt jelenti, hogy nincs semmilyen nehéz folyamat, csak annyit kell tenned, hogy tetszésed szerint be kell állítanod a fuvart és már indulhatsz is!


Hogyan használjam a fuvarszervező diszpécsert?

A fuvarszervező diszpécser használata olyan egyszerű, mint megnyomni a TAB gombot majd a diszpécserikonra kattintani . Ezután látni az alább lévő ablakhoz hasonló ablak fog megjelenni, ahol különböző módon testreszabhatod szállítmányodat és megnézheted, hogy milyen pótkocsit fogsz vinni.

Több lehetőséged is van a fuvar konfigurálása, mint például az indulási város és cég, ami csak azokat a városokat mutatja, amiket már felfedeztél, illetve az érkezési város és cég, amivel ki tudod választani, hogy merre szeretnéd szállítmányodat vinni. Ezen kívül találni fogsz egy szállítmány opciót, ahol kiválaszthatod, hogy milyen szállítmányt szeretnél vinni. A választóra kattintva előjön az összes olyan szállítmány, ami az általad kiválasztott két céggel kompatibilis.

Ezek mellett van még két állítható gomb. Ezek a gombok eléggé magától értetődőek, de jegyezd meg, hogy ha azonnal szeretnéd felvenni a cégtől a fuvart, 400 méterre kell lenned a cégtől. Ha azt választod, hogy az indulási céghez navigáljon, akkor a GPS-ed módosítva lesz és a céghez fog irányítani, ezzel is mindent egyszerűbbé tesz számodra.


Egyedi adatvédelmi beállítások

A fuvarszervező diszpécserhez járnak egyedi adatvédelmi beállítások is.

Private - Senki nem tudja másolni az aktív fuvarodat, ez azt jelenti, hogy meg kell osztanod más játékossal, hogy ugyan azt a fuvart vigyétek.

Steam Only - A Steam-es barátlistádról bárki tudja másolni az aktív fuvarodat.

Public - Bárki tudja másolni az aktív fuvarodat.


Parancsok

Amikor egy másik játékos megosztja fuvarját veled, egy üzenetet fogsz kapni, ahol elfogadhatod vagy elutasíthatod a fuvart chaten.


Gyakran Ismételt Kérdések

Saját pótkocsikat használhatok?

Sajnos jelenleg még nem, azonban a népszerűsége miatt utána fogunk nézni!

Ez elérhető Euro Truck Simulator 2-höz és American Truck Simulator-höz is?

Igen! A fuvarszervező diszpécser támogatja az Euro Truck Simulator 2-t és az American Truck Simulator-t is.

Hogyan működik DLC-kkel??

Ha nincs meg egy bizonyos DLC, mint például a Heavy Cargo Pack, akkor a fuvarok és a pótkocsik nem lesznek számodra elérhetőek ebből a DLC-ből.


Ha bármilyen kérdésed vagy visszajelzésed van ezzel az új funkcióval kapcsolatban, nyugodtan lépj kapcsolatba a Community Management-tel a visszajelzési rendszeren keresztül.


Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 1000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover