Hvordan bruke Truck Delivery Dispatcheren?


Last update: 31 May 2022 20:12 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1419En flott og eksklusiv funksjon tilgjengelig på TruckersMP er vår Truck Delivery Dispatcher. Den lar deg lage dine egne jobber direkte i TruckersMP, noe som betyr at det ikke er noen vanskelige prosesser - alt du trenger å gjøre er å konfigurere jobben etter din smak og begynne å levere! Du trenger ikke engang å gå ut av spillet, eller rote med å måtte laste inn saves. Denne Knowledge Base artikkelen gir deg all informasjon om vår Truck Delivery Dispatcher, inkludert alternativene som er tilgjengelige for deg og hvordan du deler jobben din med andre spillere.


Hvordan bruker jeg Truck Delivery Dispatcheren?

Å bruke Truck Delivery Dispatcher er like enkelt som å trykke TAB og deretter klikke på Dispacther ikonet . Du bør da se et vindu som ligner på det som er vist nedenfor, som lar deg tilpasse jobben din på forskjellige måter og også forhåndsvise traileren du skal ta.


Som du kan se er det en rekke konfigurerbare alternativer her, for eksempel Source City og Source Company. Vær oppmerksom på at dette kun vil vise en liste over byer som har blitt oppdaget av deg! På den andre siden av dette vil du se at du også kan velge en destinasjonsby og et selskap å levere leveransen din til. Det er verdt å merke seg at i tillegg til å bruke rullegardinmenyen, kan du også skrive inn i disse feltene for å finne ønsket valg raskere, som vist nedenfor!


Under begge disse alternativene kan du trykke på en knapp for å se et kart over stedet du har valgt, som også viser selskapet du har valgt. Dette er spesielt nyttig i tilfelle det er mer enn ett selskap i byen med samme navn!


I den neste gruppen med alternativer finner du en annen rullegardinmeny der du kan velge lasten din. Nok en gang kan du også skrive i dette feltet hvis du ønsker det. For de som ønsker en realistisk opplevelse, kan du valgfritt velge for Truck Delivery Dispatcher å kun vise last som er kompatibel mellom selskaper (laster som ville bli generert av spillet mellom selskaper). Til høyre for denne kan du velge tilhengeren du ønsker å bruke. Med den siste oppdateringen til Truck Delivery Dispatcher, har du også muligheten til å velge din tilkoblede eide tilhenger for å transportere last! Igjen, for en realistisk opplevelse, kan du be om at Truck Delivery Dispatcher bare viser tilhengeralternativer som passer innenfor reglene i start- og destinasjonslandet. Til slutt kan du også trykke ‘Preview Trailer’ for å se et bilde av traileren du skal ta!


Til slutt, under denne kan du velge "urgency" for leveringen. Dette vil diktere hvor lang tid du har på å levere lasten din.


Utover dette er det to flere vekslebare knapper, som er ganske selvforklarende. Vær oppmerksom på at dersom du ønsker å ta en jobb umiddelbart, må du være innenfor 400 meter fra bedriften! Hvis du er lenger unna, kan du velge å navigere til start selskapet, og GPS'en din vil da bli oppdatert for å guide deg til stedet hvor lasten din venter.


Tilpassede Personvernalternativer

Inkludert med Truck Delivery Dispatcher er tilpassede personverninnstillinger som passer dine behov, som kan sees nedenfor.

Private - Ingen kan kopiere din aktive jobb, noe som betyr at du må dele jobben med den spesifikke spilleren for å ta den samme lasten.

Steam Only - Alle på Steam vennelisten din kan kopiere den aktive jobben din.

Public - Hvem som helst kan kopiere den aktive jobben din.


Hvordan kan jeg dele en jobb?

For å dele en jobb med en annen spiller, kan du høyreklikke på navnet deres i Tab Menyen og velge "Share Current Job".


Alternativt kan du kopiere en annen spillers jobb ved å høyreklikke på navnet deres, og i stedet velge "Copy Current Job". Dette vil selvfølgelig være avhengig av personverninnstillingene deres. En stor fordel med denne funksjonen er at selv om den andre spilleren bruker en trailer som kan eies, vil du kunne kopiere traileren deres nøyaktig!


Kommandoer

Når en annen spiller deler en jobb med deg, vil det dukke opp en melding der du kan godta eller avslå jobben via chatten.


Ofte Stilte Spørsmål

Er eide tilhengere støttet?

Ja! I vår siste oppdatering av Truck Delivery Dispatcher, var en av funksjonene vi la til, muligheten til å generere en tilpasset jobb for å bruke din egen tilhenger.

Er dette tilgjengelig for både Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator?

Ja! Truck Delivery Dispatcheren støtter både Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator.

Hvordan fungerer dette med DLC'er?

Hvis du ikke har en bestemt DLC, for eksempel Heavy Cargo Pack, vil ikke lastene og tilhengerne fra denne DLC'en være tilgjengelige for deg. På samme måte, hvis du eier en DLC, vil alt være tilgjengelig for deg å bruke! Når du tar en jobb som deles av en annen spiller, vil du ikke kunne kopiere traileren deres hvis de har brukt en DLC som du ikke eier.


Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger angående denne funksjonen, ikke nøl med å kontakte Community Management gjennom feedback systemet!