Cum să folosiți Dispeceratul de Joburi pentru Camioane?


Last update: 31 May 2022 20:07 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1414O caracteristică grozavă și exclusivă disponibilă pe TruckersMP este cea de Dispecerat de Joburi pentru Camioane. Aceasta vă permite să creați propriile propriile joburi direct de pe TruckersMP, ceea ce înseamnă că nu este un proces dificil - tot ce trebuie să faceți este să vă configurați jobul cum doriți și să începeți livrarea! Nici nu trebuie să băgați jocul în bară sau să vă complicați cu încărcarea de salvări. Acest articol din knowledge base vă oferă toate informațiile cu privire la Dispeceratul de Joburi pentru Camioane, inclusiv opțiunile care vi se oferă și cum să partajați jobul altor jucători.


Cum pot folosi Dispeceratul de Joburi pentru Camioane?

Folosirea Dispeceratului este simplă, trebuie doar să apăsați TAB și să apăsați pe iconița pentru dispecerat . După care, ar trebui să vă apară o fereastră similară cu cea de mai jos, care vă permite să vă personalizați jobul în diferite moduri și, de asemenea, vă permite să previzualizați trailerul pe care urmează să îl luați.


După cum observați, există o mulțime de opțiuni configurabile aici, cum ar fi orașul de proveniență și compania. Vă rugăm să rețineți că se va afișa doar lista cu orașele descoperite de dumneavoastră! Pe lângă asta, veți observa că puteți selecta un oraș de destinație și o companie la care să finalizați livrarea. Trebuie să menționăm că pe lângă utilizarea acestui meniu, puteți să completați aceste căsuțe pentru a facilita găsirea selecției dorite, precum se poate vedea mai jos!


Sub ambele opțiuni, puteți apăsa un buton pentru a vedea o hartă cu locul selectat, care vă arată compania selectată. Acest aspect este util în special în cazul în care există mai multe companii cu același nume în oraș!


În următorul set de opțiuni, veți găsi un alt meniu din care vă puteți selecta încărcătura. Din nou, puteți să completați în această căsuță, dacă doriți. Pentru cei care doresc să aibă parte de o experiență realistică, puteți alege ca Dispeceratul de Joburi pentru Camioane să afișeze doar încărcăturile compatibile între companii (încărcături dintre companii care sunt generate de joc ). În partea dreaptă, puteți să selectați remorca pe care doriți să o utilizați. Din ultima actualizare a Dispeceratului de Joburi pentru Camioane, beneficiați de opțiunea de a folosi propria remorcă atașată pentru a transporta marfa! Din nou, pentru a avea parte de o experiență realistică, puteți solicita ca Dispeceratul de Joburi pentru Camioane să afișeze doar opțiunile de remorci conforme cu reglementările din țara de proveniență și de destinație. La final, puteți selecta și ‘Preview Trailer‘ pentru a previzualiza remorca pe care o veți lua!


În cele din urmă, sub aceste opțiuni, puteți selecta ‘urgența’ livrării. Acest lucru va stabili timpul pe care îl aveți la dispoziție pentru a livra marfa.


Pe lângă asta, există încă două butoane ce pot fi bifate, care se subînțeleg. Vă rugăm să rețineți că dacă doriți să luați jobul imediat, trebuie să vă aflați pe o rază de maxim 400 de metri de la companie! Dacă sunteți mai departe, puteți bifa opțiunea de navigare la compania respectivă, iar GPS-ul dumneavoastră se va reconfigura pentru a vă ghida către locația din care trebuie să luați marfa.


Opțiuni Personalizate de Confidențialitate

Dispeceratul de Joburi pentru Camioane vine cu setări personalizate de confidențialitate, specifice nevoilor dumneavoastră, enumerate mai jos.

Private - Nimeni nu vă poate copia jobul activ, ceea ce înseamnă că trebuie să partajați jobul cu acel jucător, astfel încât acesta să poată prelua aceeași încărcătură.

Steam Only - Oricine din lista dumneavoastră de prieteni de pe Steam poate copia jobul dumneavoastră activ.

Public - Oricine poate să vă copieze jobul activ.


Cum pot partaja un job?

Pentru a partaja un job unui alt jucător, trebuie să dați click dreapta pe numele acestuia în meniul Tab și să selectați ‘Share Current Job’.


De altfel, puteți copia jobul unui alt jucător dacă dați click dreapta pe numele acestuia și selectați ‘Copy Current Job’. Desigur, acest lucru este influențat de setările de confidențialitate a acestora. Un aspect important a acestei caracteristici este că, chiar dacă celălalt jucător folosește o remorcă proprie, veți putea copia întocmai remorca acestuia!


Comenzi

Când un alt jucător vă partajează un job, veți primi un mesaj în chat, în care puteți accepta sau refuza jobul.


Întrebări Frecvente

Se pot folosi remorcile proprii?

Da! În cea mai recentă actualizare a Dispeceratului de Joburi pentru Camioane, una dintre caracteristicile adăugate este posibilitatea de a genera o încărcătură personalizată, care să poată fi preluată cu remorca proprie.

Se poate folosi această funcție pe Euro Truck Simulator 2, cât și pe American Truck Simulator?

Da! Dispeceratul de Joburi pentru Camioane este compatibil atât cu Euro Truck Simulator 2, cât și cu American Truck Simulator.

Cum funcționează această funcție cu DLC-urile?

Dacă nu dețineți un DLC anume, cum ar fi Heavy Cargo Pack-ul, atunci încărcăturile și remorcile incluse în acest DLC nu vă vor fi accesibile. La fel, dacă dețineți DLC-ul, atunci le puteți utiliza! Când preluați un job partajat de către un alt jucător, nu puteți copia remorca acestuia dacă acesta folosește un DLC pe care nu îl dețineți.


Dacă aveți întrebări sau doriți să oferiți un feedback cu privire la această funcție, nu ezitați să contactați Community Management-ul prin intermediul sistemului de feedback!