Hvordan bruke TruckersMP eksklusivt innhold i singleplayer?


Last update: 23 Jun 17:36 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1485I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan få Scout bilen og TruckersMP eksklusivt innhold i singleplayer.

Å legge til kartendring(er) til singleplayer er nyttig for de som lager saves for eventer og convoyer. Hvis du lager saves uten kartendring(er) som er aktive på profilen din i singleplayer, vil ikke dine saves fungere på TruckersMP.


Fra februar 2023 ble en ny launcher gjort tilgjengelig for spillere. Med dette er installasjonsbanen forskjellig fra de som brukte den forrige launcheren. Vær oppmerksom på de forskjellige installasjonsstedene avhengig av hvilken launcher du bruker. Følgende metoder og plasseringer er relatert til den nye/nåværende launcheren.

De nødvendige filene er lokalisert i "AppData" mappen, som er en skjult mappe. For å kunne se denne mappen og filtypene må du gjøre følgende:

 1. Åpne filutforskeren din
 2. Gå til “Visning” fanen View Tab
 3. På “Vis/Skjul” seksjonen, aktiver “Skjulte elementer” og "Filtyper"

Nå skal du kunne se de skjulte mappene og filtypene.

Hvis du bytter fra den forrige launcheren til den nåværende, og ikke ser "data"-mappen, kopierer du den fra C:\ProgramData\TruckersMP og limer den inn i C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation


Scout bilen

Hvis du vil legge til Scout bilen i singleplayer spillet ditt, må du skaffe deg følgende fil(er):

 • skoda_car.mp fra C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation\data\ats\mods eller C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation\data\ets2\mods
 • sh_skoda_car.mp fra C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation\data\shared\mods

Tilbehørspakke

Hvis du vil legge til TruckersMP tilbehørspakken til singleplayer spillet ditt, må du skaffe deg følgende fil(er):

 • accessory_pack fra C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation\data\ats\mods eller C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation\data\ets2\mods
 • sh_accessory_pack fra C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation\data\shared\mods

Kartendringer

Hvis du vil legge til TruckersMP eksklusivt innhold til singleplayer spillet ditt for å kjøre rundt eller lage saves som du vil bruke på serverne våre, må du skaffe deg følgende fil(er):

 • hq_final fra C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation\data\ets2\mods
 • cd_changes fra C:\Users\User\AppData\Roaming\TruckersMP\installation\data\ets2\mods

Det er et par metoder for å få disse moddene på riktig sted, for bruk i singleplayer. Vi vil forklare to av disse metodene nedenfor. De vil oppnå samme resultat, men "Metode 2" er litt mer kompleks.

Metode 1

Med denne metoden vil vi manuelt kopiere og lime inn filen(e) i "mod"-mappen for singleplayer. Ulempen med denne metoden er at hvis filene har blitt oppdatert, må du gjøre disse trinnene på nytt for å sikre at du har de siste tilgjengelige versjonene.

 1. Hvis du har bestemt deg for hvilke(n) fil(er) du trenger, velg og kopier dem. (Du kan velge flere filer ved å holde inne "Ctrl" og velge alle filene)
 2. Gå deretter til "mod"-mappen for enten American Truck Simulator C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\American Truck Simulator\mod eller Euro Truck Simulator 2 C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod.
 3. Høyreklikk i "mod"-mappen og lim inn filen(e) du kopierte tidligere.
 4. Nå må du endre navn på alle filene for å få dem til å fungere i singleplayer, for å gjøre dette:
  1. Høyreklikk på en fil og velg "Gi nytt navn"
  2. Fjern .mp fra filnavnet
  3. Legg til .scs i slutten av filnavnet

Etter at du har gjort dette er du ferdig. For rekkefølgen på filene, fortsett å lese under "Metode 2".

Metode 2

Denne metoden er litt mer komplisert enn den forrige. Dette vil lage en symbolsk lenke i Windows, som lar spillet finne filen(e) fra TruckersMP og bruke dem i singleplayer. Du trenger imidlertid ikke å gjenta disse trinnene hvis filen(e) blir oppdatert på et bestemt tidspunkt, med mindre filnavnene endres eller du vil ha flere tilleggsfil(er).

For denne metoden du ha administratortilganger på datamaskinen din.

Nå kan vi starte med de nødvendige trinnene:

 1. Opprett en ny tekst (.txt) fil. (Navnet eller plasseringen av denne filen spiller ingen rolle)
 2. Åpne denne filen og lim inn følgende avhengig av hvilke fil(er) du vil bruke:
  (Den samme prosessen kan også brukes for andre filer)
  Scout:
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"Euro Truck Simulator 2"\mod\sh_skoda_car.scs %APPDATA%\TruckersMP\installation\data\shared\mods\sh_skoda_car.mp
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"American Truck Simulator"\mod\sh_skoda_car.scs %APPDATA%\TruckersMP\installation\data\shared\mods\sh_skoda_car.mp
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"Euro Truck Simulator 2"\mod\skoda_car.scs %APPDATA%\TruckersMP\installation\data\ets2\mods\skoda_car.mp
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"American Truck Simulator"\mod\skoda_car.scs %APPDATA%\TruckersMP\installation\data\ats\mods\skoda_car.mp
  pause
  Map Edits:
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"Euro Truck Simulator 2"\mod\hq_final.scs %APPDATA%\TruckersMP\installation\data\shared\mods\hq_final.mp
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"Euro Truck Simulator 2"\mod\cd_changes.scs %APPDATA%\TruckersMP\installation\data\shared\mods\cd_changes.mp
  pause
 3. Endre navnet på filen i både den første og andre linje til filnavnet på kartendringen du ønsker. (Samme som med Scout bilen, du kan legge til flere filer om nødvendig)
 4. Lagre filen og endre filnavnet fra .txt til .bat.
 5. Høyreklikk på filen og kjør den som administrator. (Hvis du ikke har begge spillene og limt inn koden ovenfor, vil du se 2 feil, dette er normalt siden den prøver å aktivere det for et spill du ikke eier)

Nå kan du starte spillet og sjekke "Mod Manager". Hvis alt fungerte riktig, bør du nå se alle filene du har lagt til. Aktiver disse moddene og du vil kunne bruke dem i singleplayer.

Scout

Pass på at du setter mods i følgende rekkefølge, ellers vil det ikke fungere riktig.
Scout Mod Order

Tilbehørspakke

Pass på at du setter mods i følgende rekkefølge, ellers vil det ikke fungere riktig.
Accessory Pack Order

Kartendringer

Pass på at du setter mods i følgende rekkefølge, ellers vil det ikke fungere riktig.
Map Edits Order

Hvis du bruker kartendring(er) for å lage saves for en convoy på våre servere, sørg for at du kontrollerer at den fungerer som den skal før du begynner. Du kan gjøre dette ved å gå inn i singleplayer og lage en save. Start deretter TruckersMP og koble til en Arcade server. Prøv å laste inn saven du opprettet.


Siden filer oppdateres med jevne mellomrom for å fikse problemer og legge til ekstra innhold, vil vi holde listen nedenfor oppdatert hver gang vi fullfører filendringer. På denne måten kan du sjekke om du trenger å gjøre noen trinn på nytt for å sikre at filene dine er oppdatert. Spesielt hvis du bruker dette til å lage saves, sjekk tilbake på denne artikkelen regelmessig for å sikre at alt fortsatt er oppdatert.

Fil Endringslogg:

 • 13/09/2022 - Oppdatert: accessory_pack, sh_accessory_pack, skoda_car, sh_skoda_car, cd_changes Mer Informasjon
 • 14/03/2022 - Fjernet: hq_stage. Lagt til: hq_final, accessory_pack, sh_accessory_pack.
 • 14/02/2022 - Lagt til: hq_stage.