This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to use TruckersMP exclusive content in singleplayer?

Cum puteți utiliza conținutul exclusiv TruckersMP pe singleplayer?


Last update: 22 Mar 2022 21:03 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1494În acest articol, vă vom explica cum puteți obține mașina Scout și modificările exclusive ale hărții TruckersMP pe singleplayer.

Adăugarea modificărilor de hartă pe singleplayer este folositoare pentru cei ce creează salvări pentru evenimente și convoaie. Dacă aceste salvări sunt făcute fără ca modificările de hartă să fie active pe profilul dumneavoastră de pe singleplayer, salvările nu vor funcționa pe TruckersMP din cauza unei resetări de economie, care vă va trimite vehiculul în garajul principal.


Fișierele necesare se află în folder-ul "ProgramData", care este un folder ascuns. Trebuie, de asemenea, să activați extensiile fișierelor. Pentru a putea vizualiza acest folder și extensiile fișierelor, trebuie să procedați astfel:

 1. Deschideți file explorer-ul
 2. Accesați panoul "View" View Tab
 3. În secțiunea de "Show/hide", activați "Hidden items" și "File name extensions"

Acum ar trebui să puteți vedea folder-ele ascunse și extensiile fișierelor.


Mașina Scout

Dacă doriți să adăugați mașina Scout pe singleplayer, trebuie să obțineți următoarele fișiere:

 • skoda_car.mp din C:\ProgramData\TruckersMP\data\ats\mods sau C:\ProgramData\TruckersMP\data\ets2\mods
 • sh_skoda_car.mp din C:\ProgramData\TruckersMP\data\shared\mods

Pachetul de Accesorii

Dacă doriți să adăugați pachetul de accesorii TruckersMP pe singleplayer, trebuie să obțineți următoarele fișier:

 • accessory_pack din C:\ProgramData\TruckersMP\data\ats\mods sau C:\ProgramData\TruckersMP\data\ets2\mods
 • sh_accessory_pack din C:\ProgramData\TruckersMP\data\shared\mods

Modificările de hartă

Dacă doriți să adăugați modificările de hartă exclusive TruckersMP pe jocul singleplayer pentru a conduce prin împrejurimi sau doriți să creați salvări pe care le veți folosi pe serverele noastre, va trebui să obțineți următorul fișier:

 • hq_final din C:\ProgramData\TruckersMP\data\ets2\mods
 • cd_changes din C:\ProgramData\TruckersMP\data\ets2\mods

Sunt câteva modalități de a pune aceste moduri în locația corectă pentru a fi utilizate pe singleplayer. Vă vom explica două dintre aceste metode mai jos, ele obținând același rezultat, însă "Metoda 2" este puțin mai complexă.

Metoda 1

Prin intermediul acestei metode, vom copia și vom adăuga manual fișierele în folderul "mod" pentru singleplayer. Dezavantajul acestei metode este că în momentul în care se actualizează fișierele, va trebui să parcurgeți această procedură din nou, pentru a fi la curent cu ultimele versiuni disponibile.

 1. Dacă v-ați hotărât cu privire la fișierele de care aveți nevoie, selectați-le și copiați-le. (Puteți selecta mai multe fișiere ținând apăsat tasta "Ctrl" și selectând toate fișierele)
 2. Acum accesați folder-ul "mod" fie pentru American Truck Simulator C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\American Truck Simulator\mod sau pentru Euro Truck Simulator 2 C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod.
 3. Dați click dreapta în folder-ul "mod" și adăugați fișierele pe care le-ați copiat mai devreme.
 4. Acum va trebui să redenumiți toate fișierele, astfel încât să funcționeze pe singleplayer, iar pentru a face acest lucru:
  1. Dați click dreapta pe un fișier și selectați "Rename"
  2. Eliminați .mp din denumirea fișierului
  3. Adăugați .scs la sfârșitul denumirii fișierului

După ce ați parcurs aceste etape, ați terminat și sunteți gata de plecare. Pentru a afla ordinea fișierelor, vă rugăm să citiți în continuare ce este scris după "Metoda 2".

Metoda 2

Această metodă este un pic mai complicată decât metoda anterioară. Aceasta se bazează pe crearea unui symbolic link în Windows, care permite jocului să găsească fișierele din TruckersMP pentru a fi folosite pe singleplayer. Cu toate acestea, nu este necesar să repetați procedura dacă fișierele sunt actualizate la un moment dat. Excepție fac cazurile în care denumirea fișierelor se schimbă sau în care doriți fișierele suplimentare.

Pentru această metodă trebuie să beneficiați de permisiunile de administrator pe calculatorul dumneavoastră.

Acum putem începe procedura propriu-zisă:

 1. Creați un fișier text (.txt) nou. (Denumirea sau locația fișierului nu are relevanță)
 2. Deschideți fișierul text și adăugați următoarele fișiere, în funcție de ce doriți să utilizați:
  (Aceeași procedură poate fi folosită și pentru celelalte fișiere) Mașina Scout:
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"Euro Truck Simulator 2"\mod\sh_skoda_car.scs %PROGRAMDATA%\TruckersMP\data\shared\mods\sh_skoda_car.mp
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"American Truck Simulator"\mod\sh_skoda_car.scs %PROGRAMDATA%\TruckersMP\data\shared\mods\sh_skoda_car.mp
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"Euro Truck Simulator 2"\mod\skoda_car.scs %PROGRAMDATA%\TruckersMP\data\ets2\mods\skoda_car.mp
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"American Truck Simulator"\mod\skoda_car.scs %PROGRAMDATA%\TruckersMP\data\ats\mods\skoda_car.mp
  pause
  Modificările de hartă:
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"Euro Truck Simulator 2"\mod\hq_final.scs %PROGRAMDATA%\TruckersMP\data\shared\mods\hq_final.mp
  mklink %USERPROFILE%\Documents\"Euro Truck Simulator 2"\mod\cd_changes.scs %PROGRAMDATA%\TruckersMP\data\shared\mods\cd_changes.mp
  pause
 3. Schimbați denumirea fișierului atât în prima, cât și în a doua cale cu denumirea fișierului cu modificarea de hartă pe care o doriți. (Aceeași procedură este valabilă și pentru Scout, unde puteți adăuga mai multe fișiere dacă este nevoie)
 4. Salvați fișierul și schimbați denumirea din .txt în .bat.
 5. Dați click dreapta pe fișier și executați-l ca administrator. (Dacă nu dețineți ambele jocuri și ați adăugat codul de mai sus, veți primi 2 erori, acest aspect fiind normal, întrucât se încearcă activarea pentru un joc pe care nu îl dețineți)

Acum puteți deschide jocul și puteți verifica "Mod Manager". Dacă totul a decurs bine, ar trebui ca acum să puteți vedea toate fișierele pe care le-ați adăugat. Activați acele mod-uri și le veți putea folosi pe singleplayer.

Mașina Scout

Asigurați-vă că poziționați mod-urile în ordinea următoare, altfel, nu va funcționa corespunzător.
Scout Mod Order

Pachetul de Accesorii

Asigurați-vă că poziționați mod-urile în ordinea următoare, altfel, nu va funcționa corespunzător.
Accessory Pack Order

Modificările de hartă

Asigurați-vă că poziționați mod-urile în ordinea următoare, altfel, nu va funcționa corespunzător.
Accessory Pack Order

Dacă utilizați modificările de hartă pentru a crea salvări pentru un convoi pe serverele noastre, asigurați-vă că verificați dacă funcționează corect înainte de a începe. Acest lucru se poate face intrând pe singleplayer și creând o salvare. Apoi, intrați pe TruckersMP și conectați-vă la un server arcade și încercați să încărcați salvarea pe care ați creat-o. Dacă nu veți fi resetat la garaj, atunci înseamnă că ați adăugat cu succes mod-urile necesare.


Întrucât fișierele sunt periodic actualizate pentru a remedia probleme și pentru a adăuga conținut suplimentar, vom menține lista de mai jos actualizată oricând se produc modificări ale fișierelor. Astfel, puteți verifica dacă trebuie să repetați anumiți pași pentru a vă asigura că fișierele sunt actualizate. Dacă folosiți această metodă în special pentru a crea salvări, verificați periodic acest articol pentru a vă asigura că sunteți la curent cu actualizările.

Changelog-ul fișierelor:

 • 14/03/2022 - Șters: hq_stage. Adăugat: hq_final, accessory_pack, sh_accessory_pack.
 • 14/02/2022 - Adăugat: hq_stage.