VTC System: Permisje

Last update: 14 Oct 2019 14:51 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/359



Witajcie trakersi!

Przede wszystkim, jaka jest definicja „VTC”? VTC oznacza Virtual Trucking Company (Wirtualna Spedycja) i działa tak samo jak firmy z prawdziwego życia, z wyjątkiem tego, że znajduje się w wirtualnej przestrzeni.

Celem VTC (Wirtualnych Spedycji) i jego „wynajętych” kierowców jest wykorzystanie wyobraźni, by zabrać cię do miejsca, w którym czujesz się częścią społeczności kierowców ciężarówek. Znajdziesz tam przyjazne środowisko i prawdopodobnie nawet przyjaciół, z którymi możesz prowadzić. Jeśli jedziesz sam i chcesz jeździć z „nowymi” przyjaciółmi, nie wahaj się ubiegać o jeden z pozycji w wirtualnej spedycji.

Jakie uprawnienia można przyznać?

Istnieje wiele uprawnień, które można przyznać rolom utworzonym w ramach VTC (Wirtualnej Spedycji). Uprawnienia te pozwolą Twojemu personelowi i innym członkom uzyskać dodatkowy dostęp do Twojej wirtualnej firmy, dzięki czemu możesz uczynić go wyjątkowym, począwszy od eksplorowania wiadomości, które udostępniasz w profilu swojej firmy, a skończywszy na zapobieganiu użytkownikom, których nie chcesz aby dołączyli do twojej firmy poprzez dodanie ich do systemu czarnej listy.

Przykłady uprawnień:

Aktualności

Przydzielając członkom rolę „Wiadomości”, dajesz im dostęp do publikowania wiadomości na blogu lub ogłoszeń, które można edytować lub usuwać w dowolnym momencie.

Rekrutacja

Członkowie z rolą „Rekrutacja” mają dostęp do strony z aplikacjami, gdzie mogą zdecydować, czy kandydat jest wystarczająco wykwalifikowany, aby zostać przyjęty do VTC (Wirtualnej Spedycji).

Zarządzanie

Dając dostęp do uprawnień „Zarządzanie” do określonej roli, ludzie o danej roli mogą wyrzucać innych członków, zarządzać innymi członkami, lub nawet zarządzać rolami.

Czarna lista

Dzięki uprawnieniom „Czarna lista” członkowie mogą dodawać innych członków z firmy do czarnej listy i ograniczać ich ponowne dołączanie, chyba że zostaną usunięci z tej czarnej listy, co jest kolejnym zezwoleniem udzielanym przez to zezwolenie.

Galeria (tylko zweryfikowane VTC)

Osoby z tymi uprawnieniami mogą przesyłać zdjęcia do galerii VTC, edytować je i usuwać. Galeria jest widoczna dla wszystkich, niezależnie od ich roli. Dowiedz się więcej o Galerii VTC tutaj