разрешения

Last update: 12 Nov 01:15 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/466Здравейте фенове на камиони!

На първо място, какво е определението за „VTC“? VTC означава компания за виртуални превози и работи същото като компании от реалния живот, с изключение на това, че е във виртуалното пространство. Смисълът на VTC и неговите „наети“ шофьори е да използват въображението си, за да ви заведат до място, където се чувствате като част от общността на камионите. Там ще намерите приятелска среда и вероятно дори приятели, с които можете да шофирате. Ако шофирате сами и искате да шофирате с „нови“ приятели, не се колебайте да кандидатствате за един от VTC-ите.

Какви разрешения могат да бъдат предоставени?

Има много разрешения, които могат да бъдат предоставени на ролите, които сте създали във вашия VTC. Тези разрешения ще помогнат на вашия персонал и други членове да предоставят допълнителен достъп до вашата виртуална компания, така че можете да го направите уникален и вариращ от проучване на новини, които споделяте в профила на вашата компания, до предотвратяване на потребители, които не искате във вашата VTC.

Примери за разрешения:

Новини

Предоставяйки на членовете си роля „Новини“, вие им предоставяте достъп да публикуват новините в блога или съобщенията, които могат да бъдат редактирани или изтривани по всяко време.

Подбор на персонал

Членовете с ролята „Набиране на персонал“ имат достъп до страницата с приложенията, където могат да решат дали кандидатът е достатъчно квалифициран, за да бъде приет в VTC.

Управление

Чрез предоставяне на достъп до разрешение „Управление“ на определена роля, хората с дадената роля могат да премахват други членове, да управляват други членове или дори да управляват ролите.

Черен списък

С разрешенията за „черен списък“ членовете могат да добавят други членове от VTC към черния списък и да ограничат присъединяването им за пореден път, освен ако не са премахнати от този черен списък, което е друго разрешение.

Галерия (Само за потвърдени VTC)

Хората с тези разрешения могат да качват изображения в галерията на VTC, да ги редактират и изтриват. Галерията е видима за всички, независимо от тяхната роля. Научете повече за VTC Gallery тук.