Hogyan telepítsd a ProMods korábbi verzióit


Last update: 06 Jun 2021 20:10 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1327Ez a lépésről-lépésre útmutató elmagyarázza, hogy hogyan tudod megfelelően telepíteni a ProMods korábbi verzióit Euro Truck Simulator 2-hoz és American Truck Simulator-höz, ha nem szeretnél a legújabb kompatibilis verzióval játszani.

Néha szükséges a ProMods régebbi verzióját telepíteni, hogy szervereinken játszani tudj, főleg mikor egy nagyobb játékfrissítést hosszabb ideig tart megvalósítani.


1. lépés

Menj a https://www.promods.net oldalra és hozz létre egy új fiókot vagy jelentkezz be fiókodba, ha már van.

ProModsInstallationStep1


2. lépés

A bal felső sarokban kattints a "Compatibility ETS2"-re / "Compatibility ATS"-re vagy nyisd meg a következők közül az egyik oldalt:

Az új oldalon egy táblázatot fogsz találni, amiben minden korábbi verzióját megtalálod a ProMods-nak. A legújabb verzió a táblázat legtetején van és alatta találod a régieket.

ProModsInstallationStep2.1


3. lépés

Táblázat jobb oldalán válaszd ki, hogy melyik verziót szeretnéd használni és nyisd meg a letöltési linkeket. Két lehetőséged lesz: A fizetős (gyors) opció teljes modot letölti egy fájlba gyorsabban, mint az ingyenes opció. Ha az ingyenes opciót választod, akkor az összes fájlt egyesével kell letöltened

Ne felejtsd el kibontani a fájlokat. A fájlok kibontásáról itt találsz több információt.

ProModsInstallationStep3


4. lépés

Amint minden ProMods fájl megvan, menj a mod mappába az Euro Truck Simulator 2 vagy American Truck Simulator könyvtárán belül és helyezz át minden fájlt ebbe a könyvtárba. A játék adat mappája általában a Dokumentumok között megtalálható, hacsak nem változtattad ezt meg.

Ne felejtsd, hogy ne tedd a fájlokat a TruckersMP mod mappájába. Az Euro Truck Simulator 2 vagy az American Truck Simulator könyvtárán belül a mod mappába kell tenned.

Ne változtasd meg a nevét egyik ProMods fájlnak se, különben nem fogja felismerni őket a TruckersMP launcher.

ProMods Folder

Ne felejtsd, hogy a TruckersMP-nek saját modkezelője, ezért a játékbeli Modkezelőben nem fogod látni a ProMods-ot, amíg a TruckersMP-n játszol.


5. lépés

Indítsd el a TruckersMP launcher-t, válaszd az Euro Truck Simulator 2 indítását és csatlakozz egy szerverre amelyiken ProMods ikon van. Ne felejtsd, hogy egy ideig eltarthat amíg túllépsz a töltő képernyőn. A játék egy "A játék hiányzó modokat érzékel" hibaüzenetet fog dobni. Kattints a "Folytatás" gombra és a ProMods megfelelően fog elindulni.

Ha ProMods szervert választasz, de hibaüzenetet kapsz, olvasd el a hibát és javítsd ki. Ha nem tudod kijavítani a hibát, nyugodtan lépj kapcsolatba a support csapatunkkal a https://truckersmp.com/support/ticket/create linken.

ProModsServer

Ne felejtsd el, hogy tovább osztása a ProMods fájljainak nem engedélyezett! Ez szoftver kalózkodásnak és bűncselekménynek számít. Továbbá a TruckersMP szabályzatába ütközik.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover