Hvordan installere tidligere versjoner av ProMods


Last update: 08 Aug 2021 12:53 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1385Dette er en trinnvis veiledning for hvordan du installerer en tidligere versjon av ProMods riktig for Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator, hvis du ikke vil ha den nyeste og kompatible versjonen.

Noen ganger er det nødvendig å installere en eldre versjon av ProMods for å spille på serverne våre, spesielt etter en større spilloppdatering som tar lengre tid for oss å implementere.


Steg 1

Gå til https://www.promods.net og opprett en bruker, eller logg inn til din eksisterende bruker om du allerede har en.

ProModsInstallationStep1


Steg 2

Klikk på knappen "Compatibility ETS2" / "Compatibility ATS" øverst til venstre, eller åpne en av følgende sider:

På den nye siden finner du en tabell som inneholder alle de eldre versjonene av ProMods. Den nyeste versjonen vises øverst i tabellen, og nedenfor finner du de eldre.

ProModsInstallationStep2.1


Steg 3

Velg versjonen du vil bruke, og på høyre side av tabellen kan du åpne de respektive nedlastingskoblingene. Du har to alternativer tilgjengelig: Det betalte (raske) alternativet lar deg laste ned hele modden i en mappe og med en høyere hastighet enn gratis alternativet. Hvis du velger det gratis alternativet, vil nedlastingen ta lengre tid, og du må laste ned alle filene en etter en.

Sørg for å pakke ut de nedlastede filene. Du finner mer informasjon om utpakking av filer her.

ProModsInstallationStep3


Steg 4

Når du har alle ProMods filer på systemet ditt, går du over til mod mappen i Euro Truck Simulator eller American Truck Simulator katalogen, og flytter alle filene til denne katalogen. Spilldatamappen er vanligvis i Dokumenter med mindre du spesifiserte noe annet.

Vær oppmerksom på at du ikke bør sette filene i TruckersMP mod mappen. Du må bruke mod mappen i Euro Truck Simulator 2 eller American Truck Simulator katalogen.

Sørg også for å ikke endre navnet på noen ProMods filer, ellers blir de ikke gjenkjent av TruckersMP Launcher.

ProMods Folder

Husk at TruckersMP har en intern manager for modifikasjoner, og derfor vil du ikke se ProMods i Mod Manager i spillet mens du spiller TruckersMP.


Steg 5

Kjør TruckersMP launcheren, velg alternativet for å starte Euro Truck Simulator 2 og bli med på en server med ProMods ikonet. Vær oppmerksom på at det kan ta litt tid å komme forbi loading screenen første gang. Om spillet viser deg en advarsel om "Missing Modification detected", du må klikke på "Load Anyway", og ProMods vil bli lastet riktig.

Hvis du velger ProMods serveren, men får en feil, må du lese denne feilen og fikse den. Hvis du ikke klarer å fikse feilen, kan du kontakte vårt support team på https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Husk at videredistribusjon av ProMods filer ikke er tillatt! Dette er piratkopiering av programvare og et straffbart forhold. Videre er det mot våre TruckersMP regler.