Hoe installeer je oudere versies van ProMods


Last update: 06 Jun 2021 20:27 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1328Deze gids zal stap voor stap doornemen hoe je een oudere versie van ProMods op de juiste manier kan installeren voor Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator, als je niet de meest recente en compatibele versie wilt.

Het installeren van een oudere versie van ProMods is soms nodig om op onze servers te spelen, vooral na een grotere update van het spel waarvan de implementatie ons meer tijd kost.


Stap 1

Ga naar https://www.promods.net/ en maak een account, of log in op je bestaande account.

ProModsInstallationStep1


Stap 2

Klik in de linkerbovenhoek op de knop “Compatibility ETS2” / “Compatibility ATS” of open een van de volgende pagina’s:

Op deze nieuwe pagina is een tabel te vinden met alle oudere versies van ProMods. De nieuwste versie staat bovenaan de tabel, en daaronder zijn de oudere versies te vinden.

ProModsInstallationStep2.1


Stap 3

Kies aan de rechterkant van de tabel de versie die je wilt gebruiken, en open de bijbehorende download link. Er zijn twee opties beschikbaar voor de download. De betaalde (snelle) optie zal je in staat stellen om de hele mod in één bestand te downloaden en op een hogere snelheid dan de gratis versie. Als je de gratis versie kiest zal de download langer duren en moet je alle bestanden een voor een downloaden.

Let erop dat je de gedownloade bestand uitpakt. Je kan hier meer informatie vinden over het uitpakken van bestanden.

P


Stap 4

Ga nadat je alle ProMods bestanden op je systeem hebt naar de mod folder in je Euro Truck Simulator of American Truck Simulator map. Deze is meestal te vinden in de map Documenten, tenzij je dat anders aangewezen hebt.

Let erop dat je de bestanden niet in de TruckersMP mod folder moet stoppen. Je moet de mod folder van de Euro Truck Simulator 2 of American Truck Simulator map.

Let er ook op dat je geen namen verandert van de ProMods bestanden, anders zullen ze niet herkend worden door de TruckersMP Launcher.

ProMods Folder

Houd in gedachte dat TruckersMP een interne mod beheerder heeft, en je daarom ProMods niet in de Mod Manager van het spel zal zijn terwijl je TruckersMP speelt.


Stap 5

Start de TruckersMP launcher, kies de optie om Euro Truck Simulator 2 te starten, en verbind met een server met het ProMods icoon. Let erop dat het de eerste keer enige tijd kan duren om door het laadscherm te komen. Het spel zal een waarschuwing vertonen met “Missing Modification detected”. Klik op “Load Anyway”, en ProMods zal laden.

Als je de ProMods server kiest maar een foutmelding krijgt, zal je deze moeten lezen en proberen te fixen. Als het je niet lukt om de foutmelding te verhelpen, neem contact op met ons support team via https://truckersmp.com/support/ticket/create

P

Onthoudt dat het verspreiden van ProMods bestanden niet toegestaan is! Dit is softwarepiraterij en een criminele overtreding. Daarnaast is het tegen de TruckersMP regels.