Cum să instalați versiuni anterioare pentru ProMods


Last update: 18 Jul 2021 15:28 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1359Acesta este un ghid care vă explică fiecare pas pentru a instala corect versiuni de ProMods anterioare pentru Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator, dacă nu doriți cele mai recente și compatibile versiuni.

Instalarea de versiuni anterioare pentru ProMods este necesară uneori pentru a vă juca pe serverele noastre, mai ales după o actualizare mai mare a jocului care durează mult până noi o putem implementa.


Pasul 1

Accesați pagina https://www.promods.net și creați un cont, sau conectați-vă la contul dumneavoastră dacă aveți unul deja făcut.

ProModsInstallationStep1


Pasul 2

În colțul din stânga sus, apăsați pe butonul “Compatibility ETS2” / “Compatibility ATS” sau deschideți una din paginile următoare:

Pe pagina nouă, veți găsi un tabel care conține toate versiunile mai vechi de ProMods. Cea mai nouă versiune este afișată în partea de sus a tabelului, iar sub veți găsi versiunile mai vechi.

ProModsInstallationStep2.1


Pasul 3

Alegeți versiunea pe care doriți să o folosiți și în partea dreaptă a tabelului, puteți deschide link-ul de download. Aveți două opțiuni disponibile: Opțiunea cu bani(rapidă) care vă permite să descărcați tot modul într-o singură arhivă la o viteză de descărcare mai mare decât cea a opțiunii gratis. Dacă alegeți versiunea gratis, descărcarea va dura mai mult și va trebui să descărcați fișierele unul câte unul.

Asigurați-vă că ați descărcat toate fișierele. Puteți găsi mai multe informații despre extragerea fișierelor aici .

ProModsInstallationStep3


Pasul 4

După ce aveți toate fișierele ProMods pe sistemul dumneavostră, navigați către folderul modului în directory-ul Euro Truck Simulator sau American Truck Simulator, și mutați toate fișierele în acest folder. Folderul cu datele jocului se află de obicei în Documents.

Este de reținut că nu ar trebui să puneți toate fișierele în folderul TruckersMP. Trebuie să folosiți folderul mod din directory-ul Euro Truck Simulator 2 sau American Truck Simulator.

De asemenea asigurați-vă că nu schimbați numele la vreun fișier ProMods, altfel ele nu vor fi recunoscute de Launcher-ul TruckersMP.

ProMods Folder

Rețineți că TruckersMP are un manager intern al modificărilor, astfel că nu va vedea ProMods în Mod Manager când vă jucați TruckersMP.


Pasul 5

Rulați launcher-ul TruckersMP, selectați opțiunea de a lansa Euro Truck Simulator 2 și intrați pe un server cu iconița ProMods. Rețineți că poate dura ceva timp până veți trece de ecranul de încărcare. Jocul vă va afișa o notificare “Missing Modification detected” , trebuie să apăsați pe “Load Anyway” și ProMods va fi încărcat corespunzător.

Dacă selectați serverul ProMods, dar primiți o eroare, va trebui să analizați eroarea și să o reparați. În cazul în care nu puteți repara eroarea, puteți contacta echipa noastră aici https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Vă rugăm să rețineți că redistribuirea de fișiere ProMods nu este permisă! Acest fapt reprezintă piratare software și este pedepsită conform legii. De asemenea, acest lucru este interzis de Regulile TruckersMP.