Как да инсталирате предишни версии на ProMods


Last update: 06 Jun 2021 17:16 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1324Това е стъпка по стъпка ръководство за това как правилно да инсталирате предишна версия на ProMods за Euro Truck Simulator 2 и American Truck Simulator, ако не искате най-новата и съвместима версия.

Инсталирането на по-стара версия на ProMods понякога е необходимо, за да играете в нашите сървъри, особено след по-голяма актуализация на играта, която отнема повече време за нас.


Стъпка 1

Насочете се към https://www.promods.net и създайте акаунт, или влезте в акаунта си, ако вече притежавате такъв.

ProModsInstallationStep1


Стъпка 2

В горния ляв ъгъл кликнете върху бутона “Compatibility ETS2” / “Compatibility ATS” или отворете една от следните страници:

На новата страница ще намерите таблица, която включва всички по-стари версии на ProMods. Най-новата версия се показва в горната част на таблицата, а по-долу ще намерите по-старите.

ProModsInstallationStep2.1


Стъпка 3

Изберете версията, която искате да използвате и от дясната страна на таблицата може да отворите съответните връзки за изтегляне. Имате две опции на разположение: Платената (бърза) опция ще ви позволи да изтеглите пълния мод в един архив и с по-висока скорост, в сравнение с безплатната опция. Ако изберете безплатната опция, изтеглянето ще отнеме повече време и трябва да изтеглите всички файлове един по един.

Уверете се, че сте разархивирали изтеглените файлове. Може да намерите повече информация за разархивирането на файлове тук.

ProModsInstallationStep3


Стъпка 4

След като имате всички файлове на ProMods във вашата система, преминете към мод папката във вашата Euro Truck Simulator или American Truck Simulator директория и преместете всички файлове в тази директория. Папката с данни за играта обикновено е в Документи, освен ако не сте посочили друго.

Моля, обърнете внимание, че не трябва да поставяте файловете в TruckersMP mod папката. Трябва да използвате мод папката в Euro Truck Simulator 2 или American Truck Simulator директорията.

Също така не забравяйте да не променяте името на файловете на ProMods, в противен случай те няма да бъдат разпознати от лаунчера на TruckersMP.

Папка ProMods

Имайте предвид, че TruckersMP има вътрешен мениджър на модификации и следователно няма да видите ProMods в Mod Manager по време на игра, докато играете TruckersMP.


Стъпка 5

Стартирайте TruckersMP лаунчера, изберете опцията за стартиране на Euro Truck Simulator 2 и се присъединете към сървър с иконата ProMods. Моля, обърнете внимание, че първоначалното преминаване през екрана за зареждане може да отнеме известно време. Играта ще ви покаже предупреждение „Missing Modification detected“, трябва да кликнете върху „Load Anyway“ и ProMods ще бъдат заредени правилно.

Ако изберете сървъра на ProMods, но получавате грешка, ще трябва да прочетете тази грешка и да я поправите. В случай, че не може да поправите грешката, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка: https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Моля, не забравяйте, че прехвърлянето на ProMods файловете не е разрешено! Това е софтуерно пиратство и престъпление. Освен това е в разрез с нашите TruckersMP правила.