Klagen over een report

Last update: 16 Sep 2019 15:32 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/572

Als je report is afgewezen en je denkt dat dit verkeerd is, ga dan naar de feedback pagina.

Selecteer de categorie Game Moderation Management zoals je hier ziet

Category

Allereerst, kopieer de link naar je report en plaats hem in de tekstbox

Link

Ten tweede, geef ons een korte uitleg waarom je report geaccepteerd zou moeten worden. We kunnen het report inzien, het is niet nodig om ons het bewijs opnieuw te geven.

Ten derde, selecteer een taal (bijv. 'Dutch') als je geen Engels spreekt

Language

Wij bieden niet alle talen aan, je kan alleen maar de talen selecteren die wij momenteel ondersteunen. Afhankelijk van de taal die je kiest, kan het mogelijk langer duren om je ticket te behandelen of reageren we in het Engels als er geen vertaling mogelijk is.

Als laatste, klik op de "submit" knop en wacht op een Game Manager die je ticket afhandelt

Submit