Server de Evenimente Dedicat - Configurare


Last update: 23 Feb 2022 14:14 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1492Dacă nu ați făcut-o deja, vă recomandăm cu tărie să citiți articolul nostru Server de Evenimente Dedicat - Cerere găsit aici: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/893. Acest articol explică procesul de solicitare a unui server de evenimente.

Dacă vă aflați în procesul de solicitare a unui server de evenimente, atunci este important să înțelegeți opțiunile de configurare valabile pentru dumneavoastră. Scopul acestui articol este de a explica fiecare opțiune din formularul Request Event Server găsit aici: https://truckersmp.com/event-request/create. În plus, vă indicăm care sunt cele mai bune opțiuni conform celor mai frecvente utilizări.


Configurarea cererii de eveniment

Server start date and time and Server stop date and time

Aceasta este data și ora exactă la care serverul va fi deschis și închis automat de către sistem. În formular și în sistem, ora este în permanență setată la fusul orar UTC, așa că trebuie să convertiți ora dumneavoastră locală în UTC. Asta se poate face pe un website de conversie a fusului orar, precum https://www.worldtimebuddy.com, pentru a obține rezultate precise. Dacă cererea dumneavoastră a fost aprobată, nu se mai poate schimba. Dacă ați făcut o greșeală, ar trebui să contactați Event Management-ul prin https://truckersmp.com/feedback cât de rapid posibil.

Displayed name of the event

Acesta va fi vizibil pentru toată lumea prin intermediul calendarului serverelor de evenimente de pe https://truckersmp.com/event-request, cu excepția cazurilor în care bifați căsuța The event is private and thus, no details will be shown publicly. Denumirea evenimentului nu trebuie confundată cu denumirea serverului.

Link to TruckersMP Event Page

Un link către pagina Sistemului de Evenimente TruckersMP, care arată numărul de participanți este necesar pentru evenimentul dumneavoastră. Asta pentru a identifica dacă este nevoie de un server pentru evenimentul dumneavoastră. De regulă, organizarea unui eveniment e condiționată de atingerea numărului de 100 sau mai mulți participanți la evenimentele recente.

Link to the event forum topic

Pentru a ne asigura că informațiile evenimentului pot fi găsite cu ușurință de către comunitatea noastră și pentru a impune un nivel minim de calitate, este necesară crearea unui topic pe forum înainte de trimiterea cererii dumneavoastră pentru server. Creați un topic pe forumurile noastre aici: https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/434-community-events/, asigurându-vă că îndeplinește cerințele: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/893

Event description

Aici puteți scrie informațiile evenimentului dumneavoastră, fie pe scurt, fie detaliate. Ne va fi de ajutor nouă și comunității să înțelegem care este scopul evenimentului dumneavoastră și care sunt condițiile de participare a jucătorilor.

Temporary rules for the event

Dacă doriți să adăugați o regulă nouă sau dacă solicitați o excepție de la o regulă oficială TruckersMP, puteți să o faceți în această secțiune. Regulile temporare sunt revizuite de către Event Management. O regulă nu va fi aprobată dacă este considerată ineficace sau inadecvată pentru eveniment.

Cele mai frecvente reguli temporare aprobate sunt:

  • Staff-ul de Eveniment poate bloca intersecțiile pentru a ghida convoiul.
  • Staff-ul de Eveniment are permisiunea de a depăși doar pe drumurile a căror sensuri sunt despărțite de parapeți. Depășirea convoiului nu se poate efectua de mai mult de 2 membri ai staff-ului de eveniment în același timp.
  • Staff-ul de Eveniment are permisiunea de a conduce pe contrasens în conformitate cu regula menționată mai sus.
  • Circulația liberă nu este permisă pe server.
  • Mașinile sunt menite să fie folosite doar de către staff-ul de eveniment.
  • Parcarea în zonele inaccesibile este permisă pentru Staff-ul de Eveniment în zonele sigure, mai precis, nu pe acoperișul clădirilor.
  • Sunt necesare remorcile pentru a participa.

Header image of the event

Un banner personalizat care apare în partea de sus a paginii serverului dumneavoastră de eveniment. Tipuri de fișiere acceptate: gif, jpeg, jpe, jpg, png · Mărimea maximă a fișierului: 4MB · Dimensiunea recomandată: 1920x500

[CĂSUȚĂ DE BIFAT] The event is private and thus, no details will be shown publicly

Prin bifarea acestei opțiuni, detaliile rezervărilor pentru serverul dumneavoastră de eveniment vor fi ascunse complet, inclusiv Displayed name of the event din calendarul nostru. Doar organizatorul evenimentului și Echipa TruckersMP pot vizualiza detaliile rezervărilor pentru serverul de eveniment. Acest aspect este folositor în cazul în care nu doriți ca evenimentul dumneavoastră să fie dezvăluit comunității încă, sau dacă intenționați să îl mențineți privat.


Configurarea serverului

Server name (maxim 32 de caractere)

Denumirea serverului este folosită pentru a vă identifica serverul dumneavoastră pe ecranul de selectare a serverului din joc. Ar trebui să alegeți o denumire scurtă, care să poată fi recunoscută de către participanți. Denumirea trebuie să fie relevantă și clară, întrucât va fi vizibilă pentru miile de camionagii în perioada în care serverul este deschis.

Game

Doar selectați ETS2 (Euro Truck Simulator 2) sau ATS (American Truck Simulator) în funcție de jocul pe care este organizat evenimentul dumneavoastră.

Maximum of players that can connect to the server

Este de bun augur să alocați dublul numărului de jucători ce estimați că participă. Altfel, serverul poate deveni plin, iar participanții noi nu se vor putea conecta. De asemenea, ar trebui să luați în considerare și posibilitatea ca jucătorii care nu participă la eveniment să se conecteze la server, aspect cunoscut sub denumirea de "free-roaming". În mod normal, minimul este de 100, iar maximul este de 1000.

[CĂSUȚĂ DE BIFAT] Enable AFK kick after 10 minutes

Prin bifarea acestei căsuțe, sistemul de kick automat al jucătorilor inactivi va fi pornit. Orice jucător care nu s-a mișcat sau nu a trimis vreun mesaj după 10 minute va primi kick de pe server după un avertisment de un minut în prealabil.

Este indicat să nu bifați această opțiune dacă intenționați să staționați mai mult de 10 minute, de exemplu la un truckfest.

[CĂSUȚĂ DE BIFAT] Enable speed limiter

Prin bifarea acestei căsuțe, veți activa o restricție de viteză de 60/110 km/h pe server. De regulă, nu este indicată pentru convoaie.

Activarea coliziunii între jucători restricționează automat limita de viteză la 80/150 km/h. Pentru nicio restricție de viteză, debifați opțiunile de coliziuni între jucători și limitatorul de viteză.

Limita de viteză din oraș va fi eliminată doar atunci când limitatorul de viteză și coliziunile dintre jucători nu sunt activate.

[CĂSUȚĂ DE BIFAT] Enable player collisions

Prin bifarea acestei căsuțe, veți activa sistemul de coliziune între jucători. Se recomandă cu tărie să o faceți, cu excepția cazului în care nu doriți să existe coliziuni între jucători.

Comanda /fix are o perioadă de așteptare de 10 minute când opțiunea este activată. Când nu este activată, nu există o perioadă de așteptare și nu este necesară nicio remorcă pentru a folosi comanda.

[CĂSUȚĂ DE BIFAT] Enable use of cars

Bifarea acestei căsuțe permite accesul jucătorilor la vehiculul Scout.

Accesoriile de poliție sunt utilizabile strict de către Staff-ul TruckersMP. Ele nu sunt disponibile jucătorilor și este imposibil să le solicitați.

[CĂSUȚĂ DE BIFAT] Enable live map

Bifarea acestei căsuțe permite vizibilitatea serverului pe website-uri de urmărire a hărților, precum https://ets2map.com. Se recomandă cu tărie să activați opțiunea, întrucât este foarte utilă pentru urmărirea locațiilor jucătorilor în timp real.

[CĂSUȚĂ DE BIFAT] Enable ProMods

Bifarea acestei căsuțe va activa https://promods.net - o extindere modificată a hărții exclusivă pentru Euro Truck Simulator 2. Dacă nu aveți intenția să găzduiți evenimentul pe harta ProMods, se recomandă cu tărie să nu activați opțiunea.

Toți jucătorii care se conectează la server TREBUIE să aibă ultima versiune de ProMods instalată. Un articol despre cum să instalați ProMods este disponibil aici: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/616