TruckersMP Rangok


Last update: 04 May 12:59 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1256Többeteket érdekelhet, hogy hogyan épülnek fel a rangok nálunk, ki miért felelős és mi történik a színfalak mögött. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy jegyezd meg azt, hogy mindenki, aki a TruckersMP csapat tagja önkéntesen dolgozik fizetés nélkül. Ezen azt értjük, hogy saját időnket szánjuk erre a projektre, ami azt jelenti, hogy néhány folyamat időbe telhet, ugyanis megfelelően kell csinálni annak érdekében, hogy a legjobb tapasztalatot szolgáltathassuk.

Először is itt egy kép a tagjaink rangstruktúrájáról (kattints a képre, hogy megnyisd teljes méretben): img Ez egy kommunikációs táblázat, nem előléptetési táblázat.
Könnyen észreveheted, hogy meglehetősen bonyolult rendszerünk van. Ezért itt van az ideje, hogy belemenjünk a részletekbe!


Upper Staff

img | Game Producer

A Game Producer felelős a projekt játéktartalmak előrehaladásának irányításáért. Ők irányítják a közelgő játékfunkciók és projektek fejlesztését miközben a fontossági sorrendet kezelik minden egyes feladatnál a Developer-ökkel együtt. Szintén ők felelősek az általános licenszelési és jogi problémákért, és a színfalak mögötti technikai problémákért. Áttekintik a TruckersMP fejlesztését és gyártását és a Project Manager-rel szorosan együtt dolgoznak, hogy folyamatos legyen a fejlődés. Továbbá a Game Producer felelős a Patreon kampány kezeléséért.

img | Project Manager

A Project Manager felelős a TruckersMP csapat globális létszámáért, hosszútávú célok és a projekt meghatározásáért és irányításáért, illetve a hivatalos partnerségek kezeléséért. Mellékesen a Project Manager rendszeresen méri a csapat teljesítményét és a felhasználók elégedettségét, hogy folyamatosan meghatározza a csapat és közösség kapcsolatát egymással és beavatkozzon, amennyiben szükséges. Továbbá a Project Manager az ötletelés és a portfólió kezelés felelőse, hogy készítsen, kiválassza és priorizálja a legjobb ötleteket és továbbítsa a termékfejlsztéshez. Ebben a folyamatban a Project Manager szorosan együtt dolgozik a Game Producer-rel.

img | img | img | Developer

A Developer-ek, azaz a fejlesztők azok az emberek, akik fejlesztik a modot, pl. a multiplayer kódját írják (kliens/szerver/egyebek) vagy a weboldalt és a fórumot, a szervereket és adatbázisokat. Ha a játékban vagy a weboldalon egy furcsa hibára lettél figyelmes ami fagyást vagy furcsa szituációkat eredményez, és még senki más által nem lett észrevéve, lépj kapcsolatba a Support Team-el a Support System-et használva és a fejlesztők foglalkozni fognak vele. Továbbá ők felelősek az Add-On Team által készített tartalmak és az eseményekhez készített speciális módosítások integrálásával a játékba. A fejlesztők 3 alrangba vannak szétosztva; Game Developer (Játék fejlesztő), DevOps és Web Developer (Web Fejlesztő)

img | Advisor

Az Advisor feladata nem a döntések hozása, hanem hogy önálló perspektívából szóljon hozzá bizonyos témákhoz, hogy a szervezetet képviselő döntéshozók önbizalmát növeljék. Az Advisor-ök főleg projekteken dolgoznak, amelyeket csapatokra osztottak ki, amik különböző témák lehetnek, hogy független és korai tanácsokat adjanak. Az Advisor-ök mellékesen jólét ellenőrök és bizalmi tanácsadók minden staff számára. Amennyiben szükséges közvetítők is lehetnek konfliktusok megoldásában.

img | Business Analyst

A Business Analyst (BA) felelős a a TruckersMP üzleti folyamatai és rendszerei analizálásáért, azonosítja a helyeket, ahol fejleszteni kell és megoldásokat fejleszt, hogy hatékonyabban működjünk. A BA-sek szorosan együtt dolgoznak különböző érdekeltekkel, hogy üzleti követelményeket dokumentáljanak, folyamatmodelleket hozzanak létre és hogy üzleti eseteket fejlesztenek, hogy jövőbeli változtatásokat támogassanak. Egy Business Analyst könyvelői és javaslati szolgáltatásokat is kínálhatnak a kézben lévő feladattól függően. Tipikus feladatai közé beleszámítanak a belsős és külsős jelentése és infografikák, illetve az adatvezérelt javaslatok, hogy támogassák a döntéshozatalt.

img | Head of Community

A Head of Community több részleg stratégiai irányát felügyeli, hogy ellása a közösséget a menedzsment irányításával. Ebbe beletartozik a Community Management, a Community Moderation, Translation és a Media csapatok. Hogy effektív és közösségcentrikus megközelítést végezzünk, a Head of Community a praktikák harmonizálásában és igazítása felé dolgozik az osztályok között. Lényegében a Head of Community a felsőbb poziciók összességéből áll.

img | img | Add-On Manager

Add-On Manager-ek felelősek az Add-On Team-ért. Fő feladatuk, hogy átnézik és ellenőrzik az Add-On Team által készített térkép módosításokat és módokat. A jelenlegi rendszerek és tartalmak fejlesztése is az ő feladatuk. Amennyiben van egy ötleted, aminek a TruckersMP részének kell lennie, velük lépj kapcsolatban. Ahogy más csapatok menedzserei is, ők felügyelik a toborzási folyamatot, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az új emberek elegendő tulajdonsággal rendelkezzenek, hogy segítsék a TruckersMP-t még jobbá tenni.

img | Community Manager

A Community Manager-ek felelősek a közösség és a staff csapat között lévő jó kapcsolatért. Ők válaszolják meg a közösséggel kapcsolatod visszajelzési jegyeket a weboldalon, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a játékosok jól érezzék magukat és a megválaszolatlan kérdések megválaszolva legyenek. Ráadásul ők lépnek kapcsolatba az emberekkel közösségi médián, mint például Twitter-en, Facebook-on és Discord-on. Kéz a kézben a Media és a Event Management-tel rengeteg feladatot végeznek, hogy egy bizonyos eseményt vagy projektet népszerűsítsenek annak érdekében, hogy a módosítás sokkal vonzóbb legyen a közösség számára. Ha bármilyen problémád van, mindig kapcsolatba léphetsz egy Community Manager-rel és mindent megtesznek, hogy segítsenek neked. Ezek a menedzserek fognak blog bejegyzéseken vagy bejelentéseken keresztül informálni új tevékenységekről, eseményekről és egyéb hírekről a fentebb említett platformokon. Minden VTC-vel kapcsolatos munka, mint például a VTC oldalak moderálása és megerősítése is az ő feladatuk. A Community Management felelős a pozitív légkörért. Lépj kapcsolatba velük, ha egy bizonyos büntetéssel vagy visszajelzéssel általános problémád van. Jegyezd meg, hogy tiltásokkal kapcsolatos érdeklődések a Game Moderation Manager-ek feladata.

img | img | Support Manager

A Support Manager-ek irányítják a Támogatási rendszert, hogy a játékosok megfelelő segítséget kapjanak fórum segítség szekciójában vagy a feljebb említett támogatási szekcióban. Csapat menedzserként ők felelősek a Support Team toborzási időszakáért, új Support Trainee-k felvételéért és az előléptetésekért Trial Support-ra és/vagy Full Support-ra. Bármilyen TruckersMP Support Team-mel kapcsolatos kérdésre ők fognak válaszolni és mindent támogatással kapcsolatos visszajelzési jegy is az ő feladatuk. Ha bármilyen kérdésed vagy problémád van, lépj kapcsolatba velük.

img | Community Moderation Manager

A Community Moderation Manager-ek foglalkoznak minden fórummal, Discord-dal és közösséggel kapcsolatos moderálással. A Community Moderator Team ezen menedzserek irányítása alatt áll, ezért a toborzást is ők kezelik. Ezzel beleértve az új Community Moderator Trainee-k kiválasztását majd későbbi megbizonyosodását, hogy megfelelően képzettek arra, hogy a lehető legjobb moderációs tapasztalatot kapja a közösség. Biztosítják, hogy a fórumon és a Discord-on lévő moderálásra alkalmas embereket vegyék fel. Ha bármilyen moderálással kapcsolatos problémád vagy kérdésed van, ami nem a játékkal kapcsolatos, küld egy visszajelzési jegyet, amit ezek az emberek fognak kezelni.

img | Media Manager

A Media Manager-ek foglalkoznak a Media Team-el, megbizonyosodnak arról, hogy az új tartalmak magas színvonalúan készültek és lettek közzétéve. Mint például videók, képek és hasonló tartalmak magas színvonalunknak megfelelően készültek. Továbbá ezek a menedzserek felelősek, hogy a Media Team toborzás megfelelő legyen, hogy a legmegfelelőbb embereket találják meg, hogy csatlakozzanak a csapatunkba. Illetve hivatalos konvojok vagy események folyamán ők bizonyosodnak meg arról, hogy csapatuk a színhelyen van annak érdekében, hogy a fantasztikus képeket készítsenek közösségi média emlékeihez vagy, hogy később az esemény sikerességét ünnepeljék.

img | img | Game Moderation Manager

A Game Moderation Manager-ek felelősek mindenkiért a Game Moderation Team-en belül, legyen szó Game Moderation Trainee-kről, Report Moderator-ökról, Game Moderator-ökről, Trainer-ekről vagy Leader-ökről. Mellékesen ez a rang felelős a játék szempontjaival kapcsolatos hivatalos szabályokért biztosítva, hogy igazságosak és frissek. Ha nem igazságos bánásmódban részesültél valakitől, aki ebben a csapatban van, vagy csak visszajelzést szeretnél küldeni róluk, vedd fel a kapcsolatot a Game Moderation Management-el. A Game Moderation Manager-ek a megfelelő emberek, ha panaszt szeretnél tenni egy kidobásról vagy kitiltásról, elutasított jelentésről vagy bármi olyanról, ami a TruckersMP-n lévő játékbeli moderálásával kapcsolatban.

img | img | Event Manager

Az Event Manager-ek készítik és szervezik a nyilvános és a belsős staff eseményeket. Minden, ami az eseménnyel kapcsolatos, ők foglalkoznak velük. Biztosítják, hogy az Event Team megfelelően foglalkozik a konvoj irányításával. Ők irányítják a csapatok feladatait a Media és a Community Management-el együtt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden esemény felkészülése és promóciója időben kész legyen. Végül az Event Manager-ek kezelik az Event Request szekciót a weboldalon, kiosztják az esemény szervereket és elfogadják az ideiglenes eseményszabályokat. Bármilyen hivatalos TruckersMP eseménnyel kapcsolatos kérdést vagy esemény szerver kérést nekik kell küldeni.

img | Translation Manager

A Translation Manager-ek felelősek az összes Translator-ért. Biztosítják, hogy mindent elérhető legyen a közösség számára különböző nyelveken. Eszközök, bejegyzések, blogok különböző nyelveket elérhető lesz, így a közösségben mindenki tudja mire készül a TruckersMP. A Translation Manager-eknek van tapasztalatuk különböző nyelvekkel való munkában. Bármilyen lefordított tartalommal kapcsolatos kérdéssel hozzájuk kell fordulni. Mellékesen a Translation Manager-ek kezelik a toborzást az új tagoknak, hogy biztosítsanak elegendő lefedett nyelvet és a munkát méltányosan elosszák.


Staff

img | Game Moderator Leader

A Game Moderator Leader-ek segítik a Game Moderation Manager-eket azzal, hogy a Game és Report Moderator-ök kisebb részével foglalkoznak. A Game Moderator Leader ellenőrzi az aktivitásukat, edzik, segítséget nyújtanak és tippeket adnak bármelyik Game és Report Moderator-nek amelyiknek szüksége van rá. Mivel ez főleg belsős munkával kapcsolatos rang, ne küld üzenetet nekik közvetlenül.

img | Game Moderator Trainer

A Game Moderator Trainer-ek felelősek a az új Game Moderation Trainee-k kiképzéséért. A Game Moderator-ok feladatai alapján képzik ki őket, adnak teszteket és példákat az új gyakornokoknak és megtanítják őket hogyan döntsenek valós szituációk esetén, amelyek munkájuk során szembe jöhet. Támogatást, tanácsot és visszajelzést biztosítanak a Game Moderation Trainee-knek miután befejezték a kiképzésüket és kiképzésük után is rendelkezésükre maradnak bármilyen kérdés esetén a Report és Game Moderator-öknek. A Game Moderator Leader-höz hasonlóan ez a rang is főleg belsős.

img | Game Moderator

A Game Moderator-ok felelősek a szervereinken való moderálásért azon felhasználók teleportálásával, kidobásával és kitiltásával, akik megszegik a hivatalos szabályokat. Ők foglalkoznak a weboldalon és a játékban lévő jelentésekért. Jelentéseitek megtekintésével amennyiben szükséges büntetések kiszabásával biztonságban tartják szervereinket a trollkodó játékosoktól. Továbbá a játékbeli jelentési rendszer mellett van a weboldali jelentési rendszer ahol be tudsz jelenteni szabályt szegő játékosokat, mint például ha valaki mást összetör vagy lezárja az autópályát, biztosítva, hogy a bizonyíték megfelel a követelményeknek. A weboldali jelentések ugyan olyan fontosak a Game Moderator munkájában, mint a játékbeli jelentések, ugyanis mindegyik átnézésre kerül. Azonban nagy leterheltség esetén időbe telhet, türelmesnek kell maradnod és ellenőrizd a weboldali jelentési rendszer leterhelését.

img | Report Moderator

A Report Moderator-ök foglalkoznak a weboldalon lévő jelentésekkel és kitiltások elleni fellebbezésekkel. A Report Moderator-öknek nincsenek engedélyeik játékon belül, de a weboldali jelentéseken dolgoznak, hogy képet kapjanak arról, hogy milyen lehet Game Moderator-ként és hogy tapasztalatuk legyen különböző szituációkkal, amik a játékban is megtörténhetnek. Ennek tekintetében képzést és tapasztalatot szereznek, hogy később gyorsabban tudjanak döntést hozni amikor megkapják a játékbeli engedélyeket és a kinevezést Game Moderator-nek.

img | Game Moderation Trainee

A Game Moderator Trainee-k azok, akik jelentkeztek a Game Moderator rangra a csapatból vagy a nyilvánosságból. A Game Moderation Trainee-knek végig kell menniük a kiképzésen mielőtt tényleges Report Moderator-ök lehessenek majd Game Moderator-ök. Néhány nap alapkiképzés és a józan ész tesztelése a fő célja ennek a rangnak, azon felül, hogy megtanulják a Game Moderation Team-ben használt rendszerek használatát. A Game Moderator Trainer gondoskodik, hogy minden tudásukat átadják Game Moderation Trainee-knek. Minden kérdés és érdeklődés meg lesz válaszolva, így a Game Moderation Trainee készen fog állni a weboldali jelentésekre és fellebbezésekre amint megkapják az engedélyeiket.

img | Support Team Leader

A Support Team Leader-ek egy kisebb Support csapatokat irányítanak. Ők felelősek munkjákuj áttekintéséért és minőségéért. Szorosan együtt dolgoznak a Support Manager-ekkel, hogy a Support csapat a legjobb segítséget nyújtsa a problémák megoldásához.

img | Support

A Support egy fontos rang a csapaton belül, ők biztosítanak technikai segítséget azoknak a felhasználóknak, akiknek szükséges. Support Trainee-ként kezdenek a Support Management felügyelete alatt, megtanulják, hogy mi feladatuk és kitöltenek egy tesztet, hogy megbizonyosodnak arról, hogy értékesek-e a Support Team számára. Ezek után Trial Support-osok lesznek, ahol segítik az embereket fórumon, Discord-on és a támogatási rendszerben. Ha nem tudsz bejelentkezni a játék indítása után csatlakozási hibát kapsz vagy egyszerűen egyéb technikai nehézségeket tapasztalsz, küldj egy hibajegyet és amint tudnak segíteni fognak.

img | Trial Support

A Trial Support az a rang, amin keresztül kel lépni mielőtt teljesen a Support Team tagja lehessen. Ez időszak alatt megtanulnak mindent a munkáról és hogyan kell válaszolni a technikai nehézségeket tapasztaló embereknek. Amennyiben bármilyen problémád van, ők fognak foglalkozni a támogatási hibajegyeddel vagy válaszolnak a kérdéseidre a fórumon. Hasonlóan a Report Moderator-ökhöz és a Translator Trainee-khez, ez a rang arra van készítve, hogy az új emberek tapasztalatot szerezhessenek és megismerjék feladataikat mielőtt teljes tagok lesznek a Support Team-nél.

img | Support Trainee

A Support Trainee-k azok, akik jelentkeztek a Support csapatba a csapatból vagy a nyilvánosságból. Ezen a rangon kell végig menniük ahhoz, hogy megtanulják miként maradjanak professzionálisak és hogyan csinálják megfelelően későbbi feladataikat Trial vagy Full Support csapat tagjaként. Kiképzéseiket a Support Management figyeli és irányítani.

img | Translator

A Translator-ök felelősek a tartalmak és bejegyzések fordításáért a közösség számára, hogy megértsék, hogy mi történik a TruckersMP-nél. Az általuk beszélt nyelvet tökéletesen értik. A Translation Management felügyelete alatt dolgoznak, hogy segítsék a közösséget. Munkájukat közvetlenül nem láthatod, azonban mindig elfoglaltak tartalmak fordításával.

img | Translator Trainee

A Translator Trainee-k azok, akik jelentkeztek a Translation Team-be a csapatból vagy a nyilvánosságból. Mindent Translation Team tagnak végig kell mennie ezen a rangon, hogy fejlesszék és tökéletesítsék tudásukat a kiképzés időszaka alatt. Munkájukat a Translation Management felügyeli, hogy biztosítják minden egyes fordítás minőségét mielőtt megosztják a közösséggel.

img | Add-On Team

Az Add-On Team tagja ugyan azt csinálják, amit a menedzsereik. A térkép szerkesztése és módosítások készítések a fő munkája ennek a csapatnak, ők biztosítják az elképesztő alkotásokat a közösség számára, hogy fokozzák a TruckersMP játékélményét. Munkájukat speciális TruckersMP eseményeken láthatod, ahol egyedi tartalmakat és modelleket fejlesztetek a játékhoz.

img | Event Team

Az Event Team biztosítja, hogy az események zökkenőmentesen és hatékonyan működjenek azzal, hogy irányítják a résztvevő játékosokat hivatalos eseményeinken. Illetve ők segítik a kezdeti szervezését ezeknek az eseményeknek. Mentések betöltése és a konvoj irányítása az egyik fő feladata ennek a csapatnak. Eseményszervezési készségek mindig szükséges ehhez a csapathoz, ezek az emberek sokat tudnak és amennyiben szükséges biztosítják, hogy az események zökkenőmentesek legyenek.

img | Community Moderator Leader

A Community Moderator Leader-ek felügyelik az új Community Moderator Trainee-k kiképzését, hogy biztosítják azt, hogy készen állnak munkájukra a közösségünk különböző platformokon lévő moderálásra Discord-tól kezdve a fórumig. Illetve ők figyelik a Community Moderator-ök munkáját, hogy biztosítsák a moderációjuk minősége megfeleljen a kiképzésen megtanultaknak, összhangban a Community Moderation Management-el.

img | img | img | Community Moderator

A Community Moderator az a rang amelyik három további alrangot tartalmaz. E rang alatt van a Discord Moderator, a Forum Moderator és a Stream Moderator, akik mind a saját platformjukra fókuszálnak. A szükségtől függően a Community Moderator az egyik fő platformmal foglalkozik, hogy mindenki betartsa a szabályokat. Szabálysértés esetén a megfelelő büntetést szablyák ki.

Discord Moderator-ök moderálják a Discord szerverünkön és minden ModMail-re érkező szabálysértéssel kapcsolatos jelentéssel ők foglalkoznak.

Forum Moderator-ök a fórumra beérkezett jelentésekkel foglalkoznak, ők archiválják az inaktív bejegyzéseket, és amennyiben szükséges, elrejtenek megjegyzéseket és áthelyeznek témákat a megfelelő szekcióba.

Végül, a Twitch Moderator-ök moderálják az Official TruckersMP Twitch csatorna chatjét. Megbizonyosodnak arról, hogy minden üzenet megfelel a szabályzatunknak és amennyiben szükséges büntetéseket osztanak ki. Ha szeretnél valami jelenteni bármelyik platformunkon, akkor a hivatalos rendszereken keresztül megteheted. Ne felejtsd, hogy ők nem azok a moderátorok akiktől kérdezhetsz játékbeli vagy webnoldali kitiltásokról, büntetésekről. Az a Game Moderation csapat feladata.

img | img | Language Discord Moderator + Language Forum Moderator

A Language Discord és Forum Moderator-ök egy másik alcsapat a Discord és Forum Moderator csapatnak. Ahogy a rang neve is állítja, a Language Moderator-ök feladata ugyanaz, mint a teljes rangjuk, azonban csakis az előre kiosztott nyelvi szekcióban fognak dolgozni Discord szerverünkön vagy fórumunkon. Ebbe a rangba nem tudsz jelentkezni a jelentkezési rendszerünkön keresztül, mivel ez nem egy önálló rang. Ezek a moderátorok ugyanúgy lettek képezve, mint a teljes ranggal rendelkezők, így ha bármi kérdésed van vagy jelenteni szeretnél valamit, tőlük nyugodtan kérdezhetsz ugyan úgy, mint a teljes Forum, Discord vagy Twitch Moderator-öktől.

img | Community Moderator Trainee

A Community Moderator Trainee-k azok, akik jelentkeztek a Community Moderation csapatba a nyilvánosságból a toborzási időszak alatt vagy a csapatból. Az embereknek végig kell menniük ezen a rangon, hogy tudást szerezzenek a TruckersMP-n működő moderálásról, amit a Community Moderator Leader-ek és Manager-ek tartanak. Miután átmentek ezen a szakazon teljes Community Moderator-ok lesznek és elkezdhetik munkájukat a fórumon vagy Discord-on.

img | Media Team

A Media Team számos tartalmas készít közösségi platformjainkra (Twitter-re, Facebook-ra, Instagram-ra, YouTube-ra és Twitch-re). Hivatalos események során ők biztosítják a professzionális felvételeket és fotókat, amit később a nyilvánosságnak megmutatnak. Ha szakértő vagy videók szerkesztésében, kép szerkesztő szoftverekben vagy bármilyen egyéb médiával kapcsolatos tudással rendelkezel, feltétlenül küldj el nekik alkotásaidat, hogy támogasd munkájukat.


Közösségi rangok

A következő rangokat nem a TruckersMP csapatának tagjai, de különböző felhasználók profiljain láthatod őket!

img | img | img | Retired Team Member, Retired Manager és Retired Legend

Ezeket a rangokat korábbi TruckersMP tagoknak adjuk, akiknek sajnos el kellett hagyniuk minket. Hálásak vagyunk a csapatban végzett munkájukért, ezért kapják ezeket a speciális visszavonult rangokat köszönésképpen.

img | Community Contributor

A Community Contributor-ok azok a felhasználók a TruckersMP-n belül, akik a közösség számára tovább mentek a tartalomkészítésben YouTube-on vagy Twitch-en vagy felismerhető módosításokat vagy kiegészítőket készítettek a játékhoz, és így tovább. Ezek a tagok sötét zöld névvel ismerhetőek fel a játékon belül.

img | img | ProMods és TruckersFM

Ezt a rangot azoknak adjuk a weboldalon, akik képviselik partnereinket; a ProMods-ot és a TruckersFM-et! Partnereinkkel együtt dolgozunk azon, hogy a legjobb együttműködések és projektek megvalósulhassanak és ezek az emberek mindenkivel együtt, akik egyes projekteken dolgoznak, csak néhányuk azok közül, akiknek hálásak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk!

img | SCS Software

Csak fórum rang, amit néhány SCS Software dolgozónak adunk. Nem állunk kapcsolatban a SCS Software-rel, viszont ennek ellenére szeretnénk megmutatni tiszteletünket nekik, mivel a nap végén ők azok, akik fejlesztik a játékot amire a TruckersMP épül!

img | Verified VTC Leader

Csak fórum és Discord rang, amit egy validated (Discord-on) vagy verified (Discord-on és fórumon) [Virtual Trucking Company] (https://truckersmp.com/vtc) maximum kettő tagjának osztunk ki, hogy megmutassák, hogy túl vannak azon, hogy létrehozzák saját kis (vagy néha egész nagy!) vezetői közösségüket TruckersMP-n belül.

img | img | Patron

Csakis fórum rang. Ezt azok kapják akik feliratkoztak a TruckersMP $3-os vagy $5-os Patreon kampányára. Ahhoz, hogy ezt megkapd, megfelelően kell csatlakoztatnod Patreon fiókodat a TruckersMP fiókodhoz és akkor automatikusan látszódni fog. Ez csak a fórumon fog látszódni, így a valós rangod, mint például a Veteran vagy Verified VTC Leader, nem lesz befolyással rá.

img | Veteran

Csak fórumon lévő rang, ami Veteran I-től Veteran VII-ig megy és tovább fog nőni ahogy a TruckersMP egyre idősebb lesz. Ez a rang mutatja, hogy milyen régóta lettek regisztrálva a fórumon, számmal a végén, ami az éveket mutatja. Ezeket a rangokat automatikusan kapod ahogy a fórum fiókod egyre idősebb lesz.

img | Player

Mindannyiótok! Az közösség összes tagja, akik olyanná teszik a TruckersMP-t amilyen!

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover