This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: TruckersMP Ranks

Rangen in TruckersMP


Last update: 28 Apr 01:03 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1287Velen van jullie zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in onze teamstructuur, wie verantwoordelijk is voor wat en wat er achter de schermen gebeurt. We willen benadrukken dat je je moet realiseren dat ieder lid van het TruckersMP team vrijwillig werk doet zonder daarvoor betaald te krijgen. We wijden onze vrije tijd toe, wat betekent dat sommige procedures enige tijd kosten om ervoor te zorgen dat het werk kwalitatief in orde is.

Ten eerste, onderstaand is de rangstructuur binnen het TruckersMP Team te vinden (klik op de afbeelding voor een groter formaat): img Deze afbeelding is enkel bedoeld als communicatiemiddel, niet als promotiemateriaal.
Zoals je ziet is het een vrij complex systeem. Hierom gaan we er in detail doorheen!


Upper Staff

img | Game Producer

De Game Producer is verantwoordelijk voor het beheren van de voortgang van het project en haar content. De Producer beheert de ontwikkeling van aankomende functionaliteiten/projecten en beheert samen met de Developers de prioriteit van iedere taak. De Producer is verantwoordelijk voor gesprekken met potentiële partners, algemene licentie/legale problemen, en technische problemen achter de schermen. Daarnaast houdt de Producer toezicht op de productie en ontwikkeling van TruckersMP en werkt nauw samen met Project Coordinators om gestage vooruitgang te boeken. De Game Producer heeft nog steeds een aanwezigheid in de gemeenschap aangezien ze verantwoordelijk zijn voor het beheer van de Patreon campagne en het verwerken van suggesties van gebruikers.

img | img | img | Developer

Developers zijn de personen die de mod ontwikkelen. Met andere woorden, zij schrijven de code voor de multiplayerversie van ETS2 en ATS (client/server/anderen) of ontwikkelen de website en het forum; waarbij ze zorgen voor de servers en databases. Als je een bug in het spel of op de website hebt gevonden, die nog niemand anders gevonden heeft, dan kun je contact opnemen met ons Support Team via het Support Systeem en zullen de Developers het oplossen. De Developers zijn ook verantwoordelijk voor het implementeren van content dat gemaakt wordt door het Add-On Team, evenals speciale modificaties voor evenementen. De Developers zijn onderverdeeld in 3 subrangen: Game Developer, DevOps en Web Developer.

img | Project Coordinator

Project Coordinators zijn gespecialiseerd in het sturen van het project en haar medewerkers. Project Coordinators focussen op besluiten over de richting die het project op moet gaan, oplossen van team gerelateerde problemen, beheer van het team, het plannen van nieuwe functionaliteiten/projecten binnen TruckersMP (website of game functionaliteiten enz.) en het maken van moeilijke beslissingen voor de toekomst van TruckersMP. Ze focussen ook op de gemeenschap via Q&A's, enquêtes en het verwerken van klachten/feedback over managers en het project. Mensen in deze rol zijn hebben goede communicatieve vaardigheden - ze werken iedere dag met Game Producers, Developers en Managers.

img | Service & Data Analyst

De Service and Data Analyst is verantwoordelijk voor het analyseren van processen en procedures binnen TruckersMP. Onder andere om ontbrekende onderdelen in de service te identificeren. De analist zal voorstellen schrijven om verbeteringen door te voeren voor de ervaring van zowel teamleden als community leden. Daarnaast levert de analist instrumenten aan het team en het publiek, zodat de voortgang van het team en de community ingezien kan worden.

img | img | Add-On Manager

Add-On Managers zijn verantwoordelijk voor het Add-On Team. Het controleren en beoordelen van de modding en textuurmapping zijn de primaire taken van deze rol. Het verbeteren van huidige systemen en content is ook een hoofdtaak. Als je een idee hebt voor implementatie in het spel, neem dan contact op met deze mensen. Net als andere teammanagers overzien zij het wervingsproces om ervoor te zorgen dat potentieel nieuwe teamleden over de juiste kwaliteiten beschikken om TruckersMP verder te helpen.

img | img | Community Manager

Community Managers zijn verantwoordelijk voor de verbinding tussen de community en het stafteam. Zij beantwoorden bijvoorbeeld community-gerelateerde feedback tickets om ervoor te zorgen dat spelers een goede beleving kunnen hebben in het spel en zodat vragen beantwoord worden. Daarnaast gaan zij de interactie aan via sociale media, bijvoorbeeld via Twitter, Facebook & Discord. In samenwerking met Media Managers en Event Managers zorgen zij ook voor promotie van evenementen of projecten. Als je een probleem of een vraag hebt, dan kun je altijd terecht bij Community Managers. Community Managers brengen ook het nieuws over nieuwe activiteiten, evenementen of anderszins nieuws via blogs of aankondigingen via de voorgenoemde platformen. Al het werk gerelateerd aan VTC's, zoals moderatie van VTC pagina's en validatie/verificatie, wordt gedaan door hen. Community Managers zijn ook verantwoordelijk voor het houden van een goede sfeer. Mocht je feedback of algemene problemen met een straf hebben, dan kun je hen contacteren. Onthoud echter wel dat ban-gerelateerde vragen afgehandeld worden door Game Moderation Managers.

img | img | Support Manager

Support Managers controleren het Support Systeem en het forum om te zorgen dat mensen op de juiste manier geholpen worden. Als teammanagers zijn zij verantwoordelijk voor de rekrutering van nieuwe leden van het Support Team, interne promoties naar bijvoorbeeld Trial Support en/of Full Support. Mocht je vragen of opmerkingen over het Support Team hebben, contacteer dan deze mensen.

img | img | Community Moderation Manager

Community Moderation Managers zijn verantwoordelijk voor alle zaken met betrekking tot moderatie op het forum, in Discord en andere community-gerelateerde plekken. Zij controleren het Community Moderator Team en zijn verantwoordelijk voor de rekrutering van de juiste nieuwe leden. Dit includeert ook het trainen van Community Moderator Trainees, zodat zij hun werk goed kunnen doen. Mocht je problemen of vragen hebben met de moderatie op onze platformen (dus niet in het spel), dan kun je een feedback ticket naar deze mensen sturen.

img | Media Manager

Media Managers zijn verantwoordelijk voor het Media Team. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe content dat gemaakt wordt door het Media Team een hoge standaard heeft. Daarnaast zorgen zij voor de rekrutering van de juiste mensen. Tijdens officiële konvooien en evenementen zorgen ze ervoor dat hun team aanwezig is om mooie beelden op te nemen, zodat er achteraf mooie compilaties of herinneringen gedeeld kunnen worden.

img | img | Game Moderation Manager

Game Moderation Managers zijn verantwoordelijk voor iedereen in het Game Moderation Team, dus Game Moderation Trainees, Report Moderators, Game Moderators, Trainers en Leaders. Deze managers maken daarnaast ook de officiële regels met betrekking tot het spel en houden ze continu up-to-date en afgewogen. Mocht je van mening zijn dat je oneerlijk bent behandeld door een lid van het Game Moderation Team, dan kun je daarover klagen bij deze managers. Ook voor een klacht over een verkeerd afgehandelde report of appeal of een onjuiste kick of ban ben je aan het juiste adres bij deze managers.

img | img | Event Manager

Event Managers creëren en organiseren openbare en interne evenementen. Alle zaken rondom evenementen wordt door hen afgehandeld. Tijdens officiële evenementen zorgen zij ervoor dat het Event Team goed hun werk kunnen doen. Daarnaast werken ze nauw samen met het Media en Community Managers zodat evenementen op tijd gepromoot wordt. Ook zijn Event Managers verantwoordelijk voor het afhandelen van Evenementen Aanvragen, wat men gebruikt voor het aanvragen van een evenementserver en tijdelijke evenementregels. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over evenementen, dan ben je bij deze managers aan het juiste adres.

img | img | Translation Manager

Translation Managers zijn verantwoordelijk voor het Translator Team. Zij zorgen ervoor dat officiële mededelingen en andere behulpzame content beschikbaar wordt gemaakt in vreemde talen, zodat iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie, ongeacht hun kunde in de officiële taal - Engels. Hierbij kun je denken aan nieuws, blogs, handleiding en dergelijke. Translation Managers hebben ervaring met het werken met verschillende talen. Daarnaast zijn deze managers verantwoordelijk voor de rekrutering van geschikte nieuwe vertalers om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk talen ondersteunen en het werk eerlijk kunnen verdelen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over vertaalde inhoud, neem dan contact op met deze managers.


Staff

img | Game Moderator Leader

Game Moderator Leaders helpen de Game Moderation Managers door een kleine groep van Game/Report Moderators te sturen. De Game Moderator Leader checkt hun activiteit, coacht ze en geeft hulp en tips aan Game/Report Moderators die dat nodig hebben. Deze rang is vooral gerelateerd aan interne zaken, dus zou je niet direct moeten berichten.

img | Game Moderator Trainer

Game Moderator Trainers zijn verantwoordelijk voor het leveren van de training programma’s aan onze nieuwe Game Moderation Trainees. Ze leveren training gebaseerd op de taken van een Game Moderator, voeren tests en voorbeelden uit met nieuwe trainees en leren ze hoe ze om moeten gaan met echte situaties die ze tegen kunnen komen als onderdeel van hun werk. Ze geven ondersteuning, advies en feedback aan Game Moderation Trainees wanneer ze hun training voltooid hebben en blijven aan hun beschikking.

img | Game Moderator

Game Moderators zijn verantwoordelijk voor het modereren van onze servers door spelers te teleporteren, kicken of verbannen als ze de officiële regels verbreken. Deze rang verwerkt reports via de website en in het spel. Ze houden de servers veilig van trollende spelers door reports te bekijken en straffen toe te passen wanneer nodig. Naast het report systeem in het spel hebben we het website report systeem waar je bewijs kan insturen van spelers die de regels verbreken, bijvoorbeeld door iemand te rammen of de snelweg te blokkeren, zolang jouw bewijsmateriaal aan de voorwaarden voldoet. De website reports zijn even belangrijk binnen een Game Moderator zijn werk als de reports in het spel, aangezien elke report bekeken wordt. Echter, door de hoge werklading, kan het even duren voordat een report verwerkt wordt, dus zal je geduldig moeten blijven en de web report lading indicator checken.

img | Report Moderator

Report Moderators verwerken reports op de website en appeals op de bans die ze vaardigen. Report Moderators hebben geen bevoegdheden in het spel, maar werken aan de website reports om een idee te krijgen hoe het zal zijn als Game Moderator en ervaring te krijgen met verschillende situaties die in het spel voor kunnen komen. In die zin worden ze getraind en verkrijgen ze ervaring om sneller besluiten te maken wanneer ze de bevoegdheden in het spel krijgen en gepromoot worden naar Game Moderator.

img | Game Moderation Trainee

Game Moderation Trainees zijn diegenen die zich aangemeld hebben voor de Game Moderator rang, ofwel via een ander team of als speler. Game Moderator Trainees gaan door een periode van training voordat ze daadwerkelijk Report Moderator en uiteindelijk Game Moderator worden. Deze rang gaat vooral om een paar dagen van basistraining en het testen van gezond verstand, naast het leren van de systemen betrokken bij het lid zijn van het Game Moderation Team. De Game Moderator Trainer die verantwoordelijk is voor de Game Moderation Trainee zorgt ervoor dat al zijn of haar kennis overgedragen wordt naar deze persoon. Iedere vraag en onduidelijkheid zal beantwoord worden zodat een Game Moderation Trainee klaar is om te beginnen aan website reports en appeals te werken wanneer deze bevoegdheid gegeven wordt.

img | Support

Support is een hele belangrijke rol binnen het team aangezien deze mensen technische assistentie bieden aan gebruikers die dit hard nodig hebben. Beginnend als Support Trainee onder begeleiding van Support Management leren ze over de rang en ondergaan ze een toets om te zien of ze een waardevolle toevoeging aan het Support Team zijn. Hierna worden ze Trial Support, waarbij ze mensen helpen op het forum, de Discord en het Support Systeem. Als je niet kan inloggen nadat je het spel start, een connectie error krijgt, of andere technische problemen ervaart, kan je een ticket insturen en zullen je ze zo snel mogelijk helpen.

img | Trial Support

Trial Support is een rol die mensen moeten hebben voordat ze een volwaardig Support Team lid worden. In deze periode leren ze alles over hun taken en hoe ze mensen die technische problemen ervaren moeten beantwoorden. Mocht je problemen hebben dan zullen ze jouw support ticket beantwoorden of vragen die je hebt beantwoorden op het forum. Vergelijkbaar met Report Moderator en Trial Translator is deze rang er om mensen ervaring te laten opdoen en grip te krijgen op hun taken voordat ze een volledig teamlid worden.

img | Support Trainee

Support Trainees zijn diegenen die zich aangemeld hebben voor het Support Team, ofwel via een ander team of als speler. Ze moeten deze rang doorlopen om te leren professioneel te blijven en hun toekomstige taken als Trial en Full Support correct te volbrengen. Hun trainingssessies worden geobserveerd en begeleid door Support Management.

img | Translator

Translators zorgen voor het vertalen van middelen en berichten voor de community; zodat de community begrijpt wat er speelt bij TruckersMP. Ze zijn experts in de talen die ze spreken. Ze werken onder supervisie van Translation Management om de community te helpen. Misschien zie je hun werk niet direct, maar ze zijn altijd druk bezig om content te vertalen.

img | Trial Translator

Trial Translators zijn diegenen die zich aangemeld hebben voor het Translation Team, ofwel via een ander team of als speler. Ze moeten deze rang doorlopen om hun vaardigheden te verbeteren en perfectioneren tijdens de trainingsperiode. Hun werk wordt in de gaten gehouden door Translation Management om de kwaliteit van de vertaling te checken voordat het gedeeld wordt met de community.

img | Add-On Team

Add-On Team leden doen hetzelfde als hun managers. Modding en textuurmapping zijn een belangrijk aspect van het werk van dit team en in die zin verzorgen ze geweldige creaties voor de community om de ervaring op TruckersMP te verbeteren. Hun werk is te zien op speciale TruckersMP evenementen, waarvoor ze modellen en items ontwerpen.

img | Event Team

Het Event Team zorgt ervoor dat onze evenementen soepel en efficiënt verlopen, door spelers die deelnemen aan onze officiële evenementen te begeleiden. Ze helpen ook met de planning van deze evenementen. Een andere belangrijke taken is konvooi controle. Vaardigheden met het plannen van evenementen zijn daarom altijd vereist, deze mensen weten daar dus veel over kunnen helpen waar nodig om te zorgen dat de evenementen zo soepel mogelijk verlopen.

img | Community Moderator Leader

Community Moderator Leaders houden toezicht op de training van nieuwe Community Moderator Trainees om te zorgen dat ze klaar zijn voor hun werk, het modereren van de verscheidene platformen van onze community, van Discord tot het forum. Hiernaast monitoren en checken ze het werk van de Community Moderators om te zorgen dat de kwaliteit van hun moderatie aan de normen voldoet die gesteld zijn tijdens hun training.

img | Community Moderator

Community Moderator is een rang waaronder enkele sub-rangen vallen. Onder de rang vallen Discord Moderator, Forum Moderator en Stream Moderator, welke focussen op hun eigen platform. Afhankelijk van de vraag letten Community Moderators op een van die platformen om te zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt. Passende straffen worden gevaardigd in het geval de regels verbroken worden. Onafhankelijk van welk platform ze op focussen kan je altijd een van hen benaderen als je iets ongepast te reporten hebt. Zorg dan wel dat je genoeg bewijs hebt. Let wel op dat dit niet de moderators zijn die met straffen van het spel te maken hebben, dat is de taak van het Game Moderation Team.

img | Community Moderator Trainee

Community Moderator Trainees zijn diegenen die zich aangemeld hebben voor het Community Moderation team, via een ander team of als speler tijdens een wervingsperiode. Mensen moeten deze rang doorlopen om kennis en know-how over TruckersMP moderatie te verkrijgen, onder begeleiding van Community Moderator Leaders en Managers. Na deze stage te doorlopen worden ze volwaardige Community Moderators, klaar om hun taken op het forum of de Discord te beginnen.

img | Media Team

Het Media Team creëert vele items voor onze sociale media (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en Twitch). Tijdens een officieel evenement maken ze ook professionele opnames en foto's om later aan het publiek te presenteren. Als je een expert bent in het editen van video’s of foto's of andere media gerelateerde skills, stuur dan je creaties in om ze te steunen in hun werk.

img | Stream Team

Het Stream Team wordt geleid door Community Management en is verantwoordelijk voor het streamen van TruckersMP evenementen, zowel de officiële als die georganiseerd door de community, op het officiële Twitch/YouTube kanaal. Ze zorgen voor een aangename en interactieve ervaring voor de kijkers, die mogelijk niet zelf naar het evenement konden komen, met het laten zien van de landschappen en werk van het Add-On Team voor het evenement in kwestie. Sterke communicatieve vaardigheden zijn een van de belangrijkste vaardigheden die deze mensen hebben, dus zij zijn degenen om te benaderen als je vragen hebt over de TruckersMP streams.


Community

De volgende rangen zijn niet onderdeel van het TruckersMP Staff Team, maar wel te vinden op de profielen van verschillende spelers!

img | img | img | Retired Team Member, Retired Manager & Retired Legend

Deze rangen worden gegeven aan voormalige TruckersMP Staff leden, welke ons helaas hebben moeten verlaten. We zijn dankbaar voor hun dienst in het team, dus krijgen ze een speciale afgetreden rang als onze manier om bedankt te zeggen.

img | Community Contributor

Community Contributors zijn gebruikers binnen TruckersMP die er alles aan gedaan hebben om aan de community bij te dragen, of het nu via het maken van content op YouTube of Twitch, het creëren van opvallende mods en addons, of iets compleet anders is. Leden van deze rang kunnen in het spel herkend worden aan een donkergroene naam.

img | img | ProMods & TruckersFM

Deze rang wordt op de website gegeven aan enkele gebruikers die onze partners vertegenwoordigen; ProMods en TruckersFM! We werken met onze partners om te zorgen dat de best mogelijke samenwerkingen en projecten plaats kunnen vinden. Deze mensen, net als alle anderen die aan de projecten werken, zijn slechts een paar van diegenen waarvoor we dankbaar zijn om nauw mee samen te werken!

img | SCS Software

Dit is een rang die enkel op het forum te vinden is, en wordt gegeven aan een paar van de SCS Software werknemers. We zijn niet geaffilieerd met SCS Software maar willen alsnog graag onze waardering voor hun laten zien, aangezien zij uiteindelijk diegenen zijn die het spel ontwikkelen waar TruckersMP op gebouwd is!

img | Verified VTC Leader

Dit is een rang die alleen op het forum en de Discord te vinden is, voor maximaal twee leden van een gevalideerde (Discord) of geverifieerde (Discord + forum) Virtual Trucking Company om te laten zien dat zij er alles aan gedaan hebben om hun eigen kleine (of soms redelijk grote!) gemeenschap van chauffeurs in TruckersMP te vormen.

img | Veteran

Een rang die alleen op het forum te vinden is; deze rang gaat van Veteran I naar Veteran VII, en zal alleen maar toenemen naarmate TruckersMP ouder wordt! Deze rang geeft aan hoe lang gebruikers geregistreerd zijn op het forum, waarbij het getal erachter het aantal jaren weergeeft. Deze rangen worden automatisch verkregen naarmate je forum account ouder wordt.

img | Player

Jullie allemaal! De leden van onze community die van TruckersMP maken wat het is!

Tags

Author

Colored_Greens's avatar

Colored_Greens

Pries Logistics Management // TruckersMP Translator & Support

DMs always open :)