This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: TruckersMP Ranks

TruckersMP rangen


Last update: 18 Apr 2022 20:59 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1287Velen van u zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in de structuur van ons team en wie waar verantwoordelijk voor is achter de schermen. We willen benadrukken dat u alstublieft moet onthouden dat iedereen die onderdeel is van het TruckersMP team vrijwilligers werk doet zonder betaald te worden. In dat geval spenderen wij onze vrije tijd aan dit project wat betekent dat sommige processen wat langer kunnen duren omdat ze goed moeten worden gedaan zodat we er zeker van zijn dat we de beste kwaliteitservaring neerzetten.

Ten eerste, Hier is een afbeelding van onze rankstructuur van ons staff team (klik op de afbeelding om deze in volledige grote te openen): img Dit is een communicatiekaart, geen promotiekaart
Als u zult zien hebben we een vrij gecompliceerd systeem. Daarom is het tijd om in de details te treden!

Upper Staff

img | Game Producer

De Game Producer is verantwoordelijk voor het beheren van de voortgang van het project en zijn content. Deze beheert de ontwikkeling van aankomende features/projecten terwijl deze ook de prioriteit van elke taak naast Developers beheert. Deze zijn verantwoordelijk voor de discussies tussen otentïele partners, algemene licensing/wettelijke problemen en achter de schermen technische problemen. Deze overzien de productie en development van TruckersMP en werken nauw samen met Project Coordinators om gelijkmatige progress te behouden. De Game Producer heeft nog steeds een aanwezigheid in de community omdat deze ook verantwoordelijk is voor de Patreon campagne en omgaat met suggesties van gebruikers.

img | img | img | Developer

Developers zijn de mensen die de mod ontwikkelen. Bijvoorbeeld de multiplayer code schrijven (client/server/anders) of de website ontwikkelen en het forum en omgaan met servers en databases. Als u een vreemde bug in-game of op de website gevonden heeft die crashes of vreemde situaties veroorzaakt die nog niet door iemand anders gevonden is kunt u ons Support Team contacteren door middel van het Support System en de developers zullen er mee omgaan. Verder zijn deze mensen verantwoordelijk voor de implementatie van het Add-On Team zijn content en speciale modificaties voor events in het spel. Developers zijn onderverdeeld in 3 subranks; Game Developer, DevOps en Web Developer.

img | Project Coordinator

Project Coordinators specialiseren in het aansturen van het project en zijn staff. Project Coordinators focussen op het kiezen van de richting waar het project heen moet gaan, het omgaan van staff problemen, het managen van het staff team, het plannen van nieuwe features/projecten binnen TruckersMP (website features, game features enzovoort) en het maken van moeilijke keuzes in de lijn met TruckersMP's toekomst. Ze focussen ook op de community door het doen van Q&A's, onderzoeken en het behandelen van klachten/feedback met betrekking tot managers. Mensen in deze rol zijn goede communicatoren - ze werken met Game Producers, Developers en Managers elke dag.

img | Service & Data Analyst

De Service and Data Analyst is verantwoordelijk voor het analyseren van de TruckersMP processen en procedures en het kijken naar gaten in de service om punten te ontwikkelen voor verbeteringen. Ze zullen dan werken aan voorstellen om deze te verbeteren zodat de ervaring voor spelers en teamleden verbetert. Daarnaast werkt de Service and Data Analyst aan het geven van interne en publieke dashboards die kunnen worden geraadpleegd om te zien hoe het team en community het doen.

img | img | Add-On Manager

Add-On Managers zijn verantwoordelijk voor het Add-On Team. Het bekijken en controleren van de mapping en modding gedaan door het Addon-Team zijn de hoofdtaken van deze rol. Het verbeteren van bestaande systemen en content is ook een van de hoofdtaken. Als u een idee heeft waarvan u denkt dat dat een onderdeel van TruckersMP moet zijn kunt u deze mensen contacteren. Netzoals elke andere teammanager overzien deze mensen het wervingsproces om te zorgen dat nieuwe mensen genoeg kwaliteiten bezitten om TruckersMP te helpen beter te worden.

img | img | Community Manager

Community Managers zijn verantwoordelijk voor een goede connectie tussen de community en het staffteam. Zij antwoorden vele van de community gerelateerde feedback tickets op de website om ervoor te zorgen dat spelers een goede tijd hebben en openstaande vragen beantwoord worden. Bovenop dat gaan ze ook om met de mensen op sociale media zoals Twitter, Facebook en Discord. Hand in hand met het Media en Event Management doen zij vele taken om een bepaald evenement of project te promoten om de mod nog verder aantrekkelijk te maken voor de community. Als u een probleem heeft kunt u altijd een Community Manager contacteren en zij zullen hun best doen om u te helpen. Deze managers zullen u informeren over nieuwe activiteiten, evenementen en andere nieuws items door het schrijven van blog posts of dingen aan te kondigen op de hierboiven genoemde platforms. Al het VTC gerelateerde werk zoals VTC pagina moderatie en verificatie is ook onderdeel van hun werk. Community Management is ook verantwoordelijk voor een positieve atmosfeer. U zou hen moeten contacteren als u een algemeen probleem heeft met bepaalde straffen of feedback. Let op dat echter ban gerelateerde vragen worden behandeld door de Game Moderation Managers.

img | img | Support Manager

Support Managers controleren het Support System om ervoor te zorgen dat mensen worden geholpen en door het checken van de hulp sectie op het forum of het hiervoor genoemde support sectie. Als team managers zijn zij verantwoordelijk voor Support Team wervings periodes. Het aannemen van nieuwe Support Trainees en het organiseren van promoties naar Trial Support en/of Full Support. Enige vragen gerelateerd aan het TruckersMP Support Team zullen worden behandeld door deze mensen en feedback tickets met betrekking tot de support vallen ook binnen de verantwoordelijkheden van deze rol. Als u enige vragen of problemen heeft zorg dan dat u hen contacteert.

img | img | Community Moderation Manager

Community Moderation Managers behandelen met alle Forum, Discord en community moderation gerelateerde vragen. Het Community Moderator Team is onder de controle van deze managers en daarom zal de werving door hun beheerd worden. Dit houdt in dat ze nieuwe Community Moderator Trainees uitzoeken en vervolgens ervoor zorgen dat zij worden getrained om de beste moderatie ervaring voor de community te kunnen leveren. Ze zorgen dat geschikte mensen worden geworven om te helpen het forum en de Discord te moderaten. Heeft u enige vragen of problemen met moderatie niet gerelateerd aan de game kunt u een feedback ticket indienen welke door deze mensen zal worden behandeld.

img | Media Manager

Media Managers gaan om met het Media Team door ervoor te zorgen dat nieuwe content word gemaakt en gepubliceerd volgens onze hoge standaarden. Bijvoorbeeld worden video's, afbeeldingen en vergelijkbare assets gemaakt volgens onze hoge standaarden. Verder zorgen deze managers ervoor dat de werving voort het Media Team op een correcte manier gedaan word en de meest geschikte mensen gekozen worden om ons team te joinen. Tijdens officiële konvooien of evenementen zorgen zij dat hun team op de scene is om geweldig beeldmateriaal te schieten voor social media herinneringen of om een succesvol event na afloop te vieren.

img | img | Game Moderation Manager

Game Moderation Managers zijn verantwoordelijk voor iedereen in het Game Moderation Team of ze nou Game Moderation Trainees, Report Moderators, Game Moderators, Trainers of Leaders zijn. Deze rol is daarnaast ook verantwoordelijk voor de officiële regelset met betrekking tot game aspect. Ze zorgen ervoor dat ze eerlijk en geupdate worden. Als u gelooft dat u het onderwerp van oneerlijke behandeling door een lid van dit team geweest bent of als u feedback over hun wil achterlaten of als u wil klagen over een kick danwel een ban danwel een afgewezen report of iets anders betreffende het in-game moderatie aspect van TruckersMP dan bent u aan het goede adres wanneer u de Game Moderation Managers iets vraagt!

img | img | Event Manager

Event Managers gaan om met de creatie en de promotie van publieke en interne staff evenementen. Alles met betrekking tot een evenement is het werk van hun. Ze zorgen dat het Event Team zorgt dat de Convoy Control taken goed gedaan worden. Ze coördineren de team taken met het Media en Community Management om er zeker van de zijn dat alle evenement voorbereiding en promotie optijd klaar is. Als laatste beheren de Event Managers de Event Request sectie van de website en wijzen event servers toe en keuren tijdelijke evenement regels goed. Vragen met betrekking tot Officiele TruckersMP Events of het aanvragen van een event server moet aan dit team worden gericht.

img | img | Translation Manager

Translation Managers zijn verantwoordelijk voor al onze Translators. Ze zorgen dat alles word gereleased naar de community beschikbaar is in verschillende talen zodat iedereen in de community weet waar TruckersMP aan toe is. Translation Managers hebben ervaring met het werken in verschillende talen. Enige vragen met betrekking tot vertaalde dingen moet aan hen gericht worden. Verder beheren Translation Managers de werving van nieuwe staff leden zodat we er zeker van zijn dat we zoveel mogelijk talen gedekt hebben en dat we het werk eerlijk kunnen verdelen.


Staff

img | Game Moderator Leader

Game Moderator Leaders helpen de Game Moderation Managers door verantwoordelijk te zijn voor een kleinere groep van Game en Report Moderators. De Game Moderator Leader zal hun activiteit controleren en hen coachen en tips en hulp geven aan alle Game en Report Moderators die dat nodig hebben. Omdat dit een rank die primair intern werk is zou u niet deze mensen niet een bericht moeten sturen.

img | Game Moderator Trainer

Game Moderator Trainers zijn verantwoordelijk voor het leveren van de training programma's aan onze nieuwe Game Moderation Trainees. Zij leveren de training gebaseerd op de taken van een Game Moderator en doen testen en voorbeeldingen met nieuwe trainees en leren hen hoe om te gaan met echte situaties die ze kunnen tegenkomen als onderdeel van hun werk. Ze geven support, advies en feedback aan de Game Moderation Trainees zodra ze hun training afgerond hebben en blijven ter beschikking voor de Report/Game Moderator zelfs na hun training zouden er vragen mogen zijn. Vergelijkbaar met de positie van Game Moderator Leader deze rol is meer intern.

img | Game Moderator

Game Moderators zijn verantwoordelijk voor het moderaten van onze servers door het teleporteren, kicken en bannen van gebruikers die de officiële regel set overtreden. Deze rol behandelt zowel website reports en het in-game aspect en game reports. Zij houden de servers veilig van trollende spelers door het bekijken van uw reports en het opleggen van straffen als het nodig is. Tezamen met het in-game report systeem hebben we het website report system waar u bewijs kuntr geven van spelers die de regels overtreden zoals het rammen van iemand of de snelweg blokkeren gegeven dat uw bewijs de vereisten behaalt. De website reports zijn een net zo belangrijk aspect van een Game Moderator's werk als in-game reports als alle web reports zullen worden behandeld. Echter vanwege de hoge werkdruk kan het een tijdje duren wat betekent dat u geduld moet hebben en de web report load indicator in de gaten moet houden.

img | Report Moderator

Report Moderators behandelen reports op de website en appeals van de verbanningen die ze opleggen. Report Moderators hebben geen permissies in-game maar werken aan website reports om een idee te krijgen wat het zal zijn als een Game Moderator en om ervaring op te doen met verschillende situaties die kunnen voorkomen in de game. In dat geval, training en ervaring worden opgedaan om besluiten sneller te kunnen maken zodra de in-game permissies worden gegeven en de promotie naar Game Moderator wordt bereikt.

img | Game Moderation Trainee

Game Moderation Trainees zijn die die voor de Game Moderator rol hebben gesolliciteerd zowel als van binnen het team of van het publiek. Game Moderation Trainees worden vereist door een periode van training te gaan voordat ze daadwerkelijk een Report Moderator worden en uiteindelijk een Game Moderator worden. Een paar dagen van basis training en testen van het gezond verstand zijn het hoofd idee van deze rol en daarbovenop het leren van van de systemen die betrokken zijn door het binnen het Game Moderation Team zijn. De Game Moderator Trainer die voor de Game Moderation Trainee zorgt transfereert al zijn kennis aan dit persoon. Elke vraag zal beantwoord worden zodat een Game Moderation Trainee klaar is om aan de website reports en appeals te gaan werken zodra de permissies gegeven worden.

img | Support Team Leader

Support Team Leaders zijn daar om te helpen van het leiden van een klein team van Supporters. Zij zijn verantwoordelijk voor het overzien van de kwaliteit van hun werk en het nauw samenwerken met de SUpport Managers zodat het Support Team de beste support levert dat het maar kan om de problemen op te lossen die onze gebruikers hebben.

img | Support

Support is een zeer belangrijke rol in het team omdat deze mensen technische ondersteuning bieden aan de gebruikers die het urgent nodig hebben. Startend als een Support Trainee onder de supervisie van Support Management zullen zij leren over de baan en zullen ze een test afronden om te zien of ze een goed deel zijn voor het Support Team. Daarna worden ze Trial Support waar zij msen helpen op het Forum, De Discord en het Support System. Als je niet kan inloggen nadat u uw game hebt opgestart, u krijgt een verbindingsfout of u ervaart andere technische problemen kunt u een ticket maken en zij zullen u zo snel mogelijk helpen.

img | Trial Support

Trial Support is een rol die mensen doorheen moeten zullen gaan voordat zij een volledig Support Team lid worden. Tijdens deze periode zullen zij alles leren over de baan en leren hoe zij moeten reageren op mensen die technische problemen hebben. Als u enige problemen heeft zullen zij uw support ticket behandelen of uw vragen die u heeft op het forum beantwoorden. Vergelijkbaar met Report Moderator en Translator Trainee is deze rol ontworpen om mensen ervaring te laten opdoen voordat zij een volledig lid worden alleen voor het Support Team.

img | Support Trainee

Support Trainees zijn die die voor Support hebben gesolliciteerd zowel as van binnen het team of het publiek. Ze zullen door deze rol heen moeten gaan om te worden geleerd over hoe ze het professionalisme kunnen ophouden en hoe ze hun toekomstige taken als een Trial en Full Support team lid goed kunnen doen. Hun training sessies zullen worden geobserveerd en geleid door Support Management

img | Translator

Translators zijn belast met het vertalen van dingen en posts voor de community en zorgen ervoor dat de community begrijpt wat er gaande is bij TruckersMP. Ze zijn experts in de talen die ze spreken. Ze werken onder de supervisie van Translation Management om de community te helpen. U zult hun werk niet direct zien, echter zijn ze altijd druk met het vertalen van content.

img | Translator Trainee

Translator Trainees zijn die die voor het Translation Team hebben gesolliciteerd zowel as van binnen het team of het publiek. Elk nieuwe lid van het Translation Team zal door deze rol moeten gaan om te verbeteren en hun skills te perfectioneren tijdens de training periode. Hun werk word gemonitord door TRanslation Management om er zeker van de zijn dat de kwaliteit van elke vertaling goed is voordat het word gedeeld met de community.

img | Add-On Team

Add-On Team leden doen hetzelfde als hun respectieve managers. Het mappen en modden is een groot aspect van dit team's werk en in dat geval geven ze de community geweldige creaties om de gameplay ervaring van TruckersMP te verbeteren. U kunt hun werk zien bij speciale TruckersMP Events met het hebben ontwikkeld van eigen assets en modellen om te worden gebruikt in-game.

img | Event Team

Het Event Team zorgt dat onze events vloeiend en efficiënt verlopen door het begleiden van spelers die deelnemen aan onze officiële events. Ze helpen ook met het initiële plannen van deze events. Het laden van saves en het zijn van convoy control is een andere primaire taak van dit team. Het hebben van event planning skills is altijd vereist en in dat geval weten deze mensen heel veel en kunnen altijd helpen waar het nodig is om te zorgen dat de events zo vloeiend als mogelijk verlopen.

img | Community Moderator Leader

Community Moderator Leaders overzien de training van nieuwe Community Moderator Trainees om te zorgen dat zij klaar zijn voor hun werk van het moderaten van de verscheidene platformen van onze community variërende van Discord tot het forum. Verder monitoren en controleren zij Community Moderators hun werk om te zorgen dat de kwaliteit van hun moderatie de standaarden behaalt die gezet zijn tijdens hun training in lijn met Community Moderation Management.

img | img | img | Community Moderator

Community Moderator is een rol die additionele sub-rollen bevat. Onder deze rol ligt Discord Moderator, Forum Moderator en Stream Moderator en zij focussen op hun respectieve platform. Afhankelijk van de benodigdheden Community Moderators gaan om met een van deze hoofd platformen om ervoor te zorgen dat iedereen de regels volgt. Gepaste straffen zullen worden uitgedeeld in het geval van een regel overtreding. Onafhankelijk van welk platform zij primair op focussen kunt u altijd een van hen contacteren als u iets te rapporteren heeft. Zorg ook dat u voldoende bewijs heeft wanneer u dit doet. Let op: Dit zijn niet de moderators waar u iets aan moet vragen over bans en straffen uitgegeven in-game of op de website, Dat is het werk van het Game Moderation Team.

img | Community Moderator Trainee

Community Moderator Trainees zijn die die voor het Community Moderation team hebben gesolliciteerd zowel as van binnen het team of het publiek tijdens een wervingsperiode. Mensen zullen door deze rol moeten gaan om de kennis en know-howm van TruckersMP moderatie op te doen en zullen worden geleid door Community Moderator Leaders en Managers. Na het behalen van deze fase zullen zij worden geproveerd tot volledige Community Moderator. Klaar om hun taken te starten op het forum of de Discord.

img | Media Team

Het Media Team maakt vele dingen voor onze sociale media (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en Twitch). Tijdens een officieel event zullen zij ook zorgen dat professioneel beeldmaterieel en foto's worden genomen om aan het publiek na afloop te presenteren. Als u een expert bent in het editen van video's, afbeeldingsbewerkingssoftware of enig andere media gerelateerde vaardigheden zou u uw creaties moeten sturen om hun werk te steunen.

img | Stream Team

Het Stream Team wordt geleid door Community Management en is verantwoordelijk voor het streamen van TruckersMP Evenementen zowel officieel en community gerund en dat doen ze op het officiële TruckersMP Twitch/YouTube kanaal. Ze zorgen ervoor dat er een fijne en interactieve ervaring wordt geboden voor de kijkers die misschien niet het event kunnen hebben bezoeken en het laten zien van de scenery en enig werk gedaan door het Add-On Team voor dat specifieke event. Goede communicatie vaardigheden zijn een van de belangrijke vaardigheden die deze mensen hebben zodat zij de genen zijn die u moet contacteren als u vragen heeft over de TruckersMP streams.


Community

De volgende rollen zijn geen onderdeel van het TruckersMP Staff Team maar u kunt ze tegenkomen op verschillende gebruikers hun profielen.

img | img | img | Retired Team Member, Retired Manager & Retired Legend

Deze rollen worden gegeven aan voormalige TruckersMP Staff leden die ons helaas hebben moeten verlaten. We zijn dankbaar voor hun diensten binnen het team vandaar dat zij een speciale retired rol krijgen als onze manier van bedankt zeggen.

img | Community Contributor

Community Contributors zijn gebruikers die de extra mijl gegaan zijn om dingen te geven voor de community, als dit nou is door content creatie op YouTube of Twitch, het creëren van herkenbare mods en addons voor de game en meer. De leden met deze rol kunnen worden herkend met een donker groen vliegende naam.

img | img | ProMods & TruckersFM

Deze rol wordt gegeven op de website aan sommige gebruikers die onze partners representateren, ProMods en TruckersMP respectievelijk. We werken samen met onze partners om ervoor te zorgen dat de beste projecten en samenwerkingen kunnen plaatsvinden en deze mensen samen met iedereen die aan elk project werkt zijn pas een handjevol van die waar we dankbaar voor zijn om nauw mee samen te werken!

img | SCS Software

Een rol die alleen op het forum wordt gegeven. Deze rol word gegeven aan sommige van de SCS Software staff. We zijn niet aangelosten met SCS Software maar we tonen onze dankbaarheid voor hun omdat desalniettemin, zij ontwikkelen de game waar TruckersMP op gebouwd is!

img | Verified VTC Leader

Een forum en Discord exclusieve rol die word uitgegeven aan een maximum van twee leden van een validated (Discord) of geverifieerde (Discord + Forum) Virtual Trucking Company om te laten zien dat zij de extra mijl gegaan zijn om hun eigen kleine (of soms wel grote!) community van chauffeurs te creëren binnen TruckersMP.

img | img | Patron

Een forum exclusieve badge die wordt gegeven als u een actieve subscribtie hebt op de TruckersMP Patreon campagne op de $3 of $5 tier respectievelijk hebt. Uw TruckersMP account moet correct gelinkt zijn aan uw Patreon account voor dit om te verschijnen op uw forum profiel en dan zal de badge automatisch worden toegevoegd. Dit zal alleen verschijnen als uw forum badge zodat uw daadwerkelijke rol niet word aangetast. (Zoals Veteran of Verified VTC Leader)

img | Veteran

Een forum exclusieve rol, deze rol gaat van Veteran I tot Veteran VII en zal alleen maar omhoog gaan als TruckersMP ouder wordt!. Deze rol geeft weer hoelang een gebruiker is geregistreerd op het forum met het nummer erna de jaren tonend. Deze rollen worden automatisch behaald als uw forum account ouder word.

img | Player

Iedereen! De leden van onze community die TruckersMP maken tot wat het is!