TruckersMP Roller


Last update: 23 Jun 17:06 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1373Mange av dere er sannsynligvis interessert i strukturen til teamet vårt og hvem som er ansvarlig for det som skjer bak kulissene. Vi vil understreke at du bør huske at alle som er en del av TruckersMP-teamet gjør frivillig arbeid uten å få betalt. Sånn sett dedikerer vi vår egen fritid til dette prosjektet, noe som betyr at noen prosesser kan ta en stund fordi de må gjøres riktig, for å sikre at vi leverer den beste kvalitetsopplevelsen.

Først av alt, her er et bilde av rangstrukturen til staff teamet vårt (klikk på bildet for å åpne i full størrelse): img Dette er et kommunikasjonskart, ikke et forfremmelsesdiagram.
Som du lett vil merke, har vi et ganske komplisert system. Derfor er det på tide å komme inn i detaljene!


Upper Staff

img | Game Producer

Game Producer er ansvarlig for å styre progresjonen av prosjektet i forhold til spillinnhold. De administrerer utviklingen av kommende spill-funksjoner/prosjekter mens de administrerer prioriteten til hver oppgave sammen med utviklere. De er også ansvarlige for generelle lisensierings- og juridiske spørsmål, og tekniske problemer bak kulissene. De overvåker produksjonen og utviklingen av TruckersMP og jobber tett med vår Project Manager for å opprettholde jevn fremgang. I tillegg er Game Producer ansvarlig for å administrere Patreon-kampanjen.

img | img | img | Developer

Developers er menneskene som utvikler modifikasjonen, dvs. skriver flerspillerkoden (klient/server/andre) eller utvikler nettstedet og forumet; håndtere servere og databaser. Hvis du har oppdaget en merkelig feil i spillet eller på nettstedet, som forårsaker krasj eller rare situasjoner, og som ingen andre har lagt merke til ennå, kan du kontakte support teamet vårt ved hjelp av Support Systemet og utviklerne vil ta seg av det. I tillegg er disse menneskene ansvarlige for implementeringen av Add-On Teamets innhold, samt spesielle modifikasjoner for hendelser i spillet. Utviklere er delt inn i 3 underranger; Game Developer, DevOps og Web Developer.

img | Project Manager

Project Manager er ansvarlig for den globale bemanningen til TruckersMP-teamet, for omfanget og bestemmelsen av de langsiktige målene for prosjektet og dets retning, og styring av offisielle partnerskap. I tillegg utfører Project Manager periodiske målinger av teamets ytelse og kundetilfredshet for å kontinuerlig bestemme tilstanden til stabsteamet og samfunnet, og gripe inn der det er nødvendig. I tillegg har Project Manager hovedansvaret for ideer og porteføljestyring for å generere, velge og prioritere de beste ideene og presse dem til produktutvikling. I denne prosessen jobber Project Manager tett med Game Producer.

img | Business Analyst

Business Analysts (BA) er ansvarlige for å analysere TruckersMP's forretningsprosesser og systemer, identifisere områder for forbedringer, og utvikle og implementere løsninger for å forbedre den generelle effektiviteten. BA'er jobber tett med ulike organisasjoner for å samle og dokumentere forretningskrav, lage prosessmodeller og utvikle forretningscases for å støtte foreslåtte endringer. En forretningsanalytiker kan tilby regnskaps- og rådgivningstjenester avhengig av oppgaven. Typiske leveranser inkluderer interne og eksterne rapporter og infografikk, samt datadrevne anbefalinger for å støtte beslutningstaking.

img | Advisor

Rollen til en Advisor er ikke å ta beslutninger, men snarere å gi et uavhengig perspektiv på enkelte emner for å øke tilliten til beslutningstakerne som representerer organisasjonen. Advisors jobber hovedsakelig med prosjekter fra teamavdelinger, som kan omfatte en rekke emner, for å gi uavhengige og direkte råd. Advisors fungerer i tillegg som velværeansvarlige og konfidensielle rådgivere for alle staff medlemmer og kan fungere som en "mellommann" for å løse konflikter.

img | Head of Community

Head of Community overvåker den strategiske retningen til flere avdelinger som henvender seg til samfunnet ved å veilede management-teamene fra Community Management, Community Moderation, Translation og Media. For å sikre effektive og engasjerende fellesskapsentriske tilnærminger, jobber Head of Community for å harmonisere og samkjøre praksis på tvers av disse avdelingene. I hovedsak fungerer Head of Community som en sammensetning av ledende stillinger i hver av disse individuelle avdelingene.

img | img | Add-On Manager

Add-On Managers har ansvaret for Add-On Teamet. Gjennomgang og kontroll av kartleggings- og moddingarbeidet utført av Add-On Teamet er hovedansvaret for denne rollen. Forbedring av eksisterende systemer og innhold er også en av hovedoppgavene. Hvis du har en idé som du mener må være en del av TruckersMP, kan du kontakte disse personene. Som med alle andre teamleder, overvåker disse menneskene rekrutteringsprosessen for å sikre at nye mennesker har nok kvaliteter til å hjelpe TruckersMP å bli enda bedre.

img | Community Manager

Community Managers er ansvarlige for en god forbindelse mellom offentligheten og staff teamet. De svarer på mange av fellesskapets tilbakemeldinger på nettstedet for å sikre at spillerne har det bra og at utestående spørsmål blir besvart. I tillegg samhandler de med folket på sosiale medieplattformer som Twitter, Facebook & Discord. Hånd i hånd med Media og Event Management utfører de mange oppgaver for å fremme en bestemt hendelse eller prosjekt for å gjøre modifikasjonen mer tiltalende for samfunnet. Hvis du har problemer, kan du alltid kontakte en Community Manager, og de vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg. Disse lederne vil informere deg om nye aktiviteter, arrangementer og andre nyheter ved å skrive blogginnlegg eller kunngjøre ting på plattformene nevnt over. Alt VTC-relatert arbeid som VTC-page moderering og verifisering er en del av jobben deres. Community Management er også ansvarlig for en positiv atmosfære. Du bør kontakte dem hvis du har et generelt problem med visse straffer eller tilbakemeldinger. Vær imidlertid oppmerksom på at banrelaterte henvendelser blir behandlet av Game Moderation Managers.

img | img | Support Manager

Support Managers kontrollerer Support Systemet for å sikre at folk blir hjulpet tilsvarende ved å sjekke support-seksjonen i forumet eller overnevnte support-seksjoner. Som teamledere har de ansvaret for rekrutteringsperioder for Support Teamet, ansetter nye Support Trainees og organiserer kampanjer til Trial Support og / eller Full Support. Eventuelle henvendelser relatert til TruckersMP Support Team vil bli behandlet av disse personene, og tilbakemeldinger om support er også ansvaret for denne rollen. Hvis du har spørsmål eller problemer, må du kontakte dem.

img | Community Moderation Manager

Community Moderation Managers håndterer alle Forum, Discord og community-relaterte moderasjonshenvendelser. Community Moderator Teamet er under disse ledernes kontroll, og derfor vil rekrutteringen bli administrert av dem. Dette innebærer å velge nye Community Moderator Trainees, og deretter sørge for at de blir opplært til å levere den beste moderasjonsopplevelsen for samfunnet. De sørger for at det ansettes egnede personer for å moderere forumet og Discord. Hvis du har noen problemer eller spørsmål med moderering som ikke er relatert til spillet, kan du sende inn en tilbakemelding som vil bli håndtert av disse personene.

img | Media Manager

Media Managers håndterer media teamet ved å sørge for at nytt innhold blir laget og blir publisert etter våre høye standarder. For eksempel er videoer, bilder og lignende eiendeler laget etter våre høye standarder. I tillegg sørger disse lederne for at rekruttering til Media Teamet utføres riktig; velger de mest passende personene til å bli med på teamet vårt. Under offisielle convoyer eller eventer sørger de også for at teamet deres følger med for å ta fantastiske bilder til bruk på sosiale medier eller for å feire en vellykket event etterpå.

img | img | Game Moderation Manager

Game Moderation Managers er ansvarlige for alle i Game Moderation Teamet, enten de er Game Moderation Trainees, Report Moderators, Game Moderators, Trainers eller Leaders. Denne rollen er i tillegg ansvarlig for de offisielle in-game reglene, og sørger for at de er rettferdige og oppdaterte. Du bør kontakte Game Moderation Management hvis du mener at du har blitt utsatt for urettferdig behandling fra et medlem av dette teamet, eller hvis du vil gi tilbakemelding til dem. Hvis du vil klage på en kick eller ban, en avvist rapport eller noe annet angående moderering in-game av TruckersMP, kan du kontakte de riktige personene når du spør Game Moderation Managers!

img | img | Event Manager

Event Managers håndterer opprettelse samt organisering av offentlige og interne staff events. Alt angående en event blir behandlet av dem. De sørger for at Event Teamet håndterer Convoy Control-oppgaver riktig. De koordinerer teamets oppgaver med Media & Community Management for å sikre at alle event forberedelser og promoteringer er klar til rett tid. Til slutt administrerer Event Managers Event Request delen av nettstedet, tildele event servere og godkjenne midlertidige eventregler. Eventuelle spørsmål om offisielle TruckersMP-arrangementer, eller om du ber om en event server, skal rettes mot dette teamet.

img | Translation Manager

Translation Managers har ansvaret for alle våre Translators. De sørger for at alt som blir gitt ut til offentligheten er tilgjengelig på forskjellige språk! Eiendeler, innlegg og blogger vil være tilgjengelige på forskjellige språk, slik at alle i samfunnet vet hva TruckersMP holder på med. Translation Managers har erfaring med å jobbe med forskjellige språk. Eventuelle henvendelser knyttet til oversatte ressurser bør rettes til dem. I tillegg administrerer Translation Managers rekrutteringen av nye staff medlemmer for å sikre at vi har så mange språk dekket som mulig, og for å distribuere arbeidet rettferdig.


Staff

img | Game Moderator Leader

Game Moderator Leaders hjelper Game Moderation Managers ved å ha ansvaret for en mindre del av Game/Report Moderators. Game Moderator Leaders vil sjekke deres aktivitet, trene og gi hjelp og tips til alle Game/Report Moderators som trenger dette. Siden dette hovedsakelig er en rangering som inneholder internt arbeid, bør du ikke sende meldinger til disse personene direkte.

img | Game Moderator Trainer

Game Moderator Trainers er ansvarlige for å lære opp og trene våre nye Game Moderation Trainees. De gir opplæring basert på oppgavene til en Game Moderator, gjennomfører tester og eksempler med nye trainees og lærer dem hvordan de skal håndtere virkelige situasjoner de kan komme over som en del av sitt arbeid. De gir støtte, råd og tilbakemelding til Game Moderation Trainees når de er ferdig med opplæringen, og står til rådighet for Report/Game Moderator selv etter opplæringen, hvis det skulle være spørsmål. I likhet med stillingen som Game Moderator Leader, er denne rangeringen stort sett intern.

img | Game Moderator

Game Moderators er ansvarlige for å moderere serverne våre ved å teleportere, kicke og utestenge brukere som bryter det offisielle regelverket. Denne rangeringen omhandler både web-rapportene, in-game overvåkning og in-game rapportene. De holder serverne våre trygge mot trolling av spillere ved å gjennomgå rapportene dine og dele ut straffer hvis det er nødvendig. I tillegg, med rapporteringssystemet in-game, har vi et web-report system der du kan legge inn bevis på at spillere bryter reglene, for eksempel å krasje inn i noen, eller blokkere veien, forutsatt at bevisene dine oppfyller kravene. Web-rapportene er et like viktig aspekt av en Game Moderators arbeid som rapporter in-game, da hver eneste av dem vil bli gjennomgått. På grunn av den høye arbeidsbelastningen kan det imidlertid ta ganske lang tid, noe som betyr at du bør være tålmodig, og sjekke belastningsindikatoren for web-rapportene.

img | Report Moderator

Report Moderators behandler rapporter på nettstedet og appeals angående utestengelser de gir ut. Report Moderators har ikke tillganger in-game, men jobber med web-rapporter for å få en ide om hvordan det vil være å jobbe som en Game Moderator og for å få erfaring med forskjellige situasjoner som kan oppstå in-game. I den forbindelse oppnås trening og erfaring for å ta avgjørelser raskere når tillgangene in-game er gitt, og opprykket til Game Moderator er nådd.

img | Game Moderation Trainee

Game Moderation Trainees er de som søkte om rollen som Game Moderator, enten fra TruckersMP-teamet eller fra offentligheten. Game Moderation Trainees er pålagt å gjennomgå en treningsperiode før de faktisk blir Report Moderator, og til slutt Game Moderator. Noen få dager med grunnleggende opplæring og testing av sunn fornuft er hovedideen til denne rollen, i tillegg til å lære systemene som er involvert i å være i Game Moderation Teamet. Game Moderator Trainer, som tar seg av en Game Moderation Trainee, overfører all sin kunnskap til denne personen. Alle spørsmål og henvendelser vil bli besvart slik at en Game Moderation Trainee er klar til å begynne å jobbe med web-rapporter og appeals når tillatelsene er gitt.

img | Support Team Leader

Support Team Leaders er der for å hjelpe til med å lede et lite team med Supporters. De er ansvarlige for å overvåke kvaliteten på arbeidet deres og jobber tett med Support Managers for å sikre at Support Teamet leverer den beste hjelpen de kan for å løse problemer som brukerne våre står overfor.

img | Support

Support er en veldig viktig rolle i teamet, siden disse personene gir teknisk assistanse til brukere som trenger det. De begynner som en Support Trainee under tilsyn av Support Management, hvor de vil lære om jobben og vil fullføre en test for å se om de er en verdifull ressurs for support teamet. Etter dette blir de , hvor de hjelper folk på forumet, Discord og vårt Support System. Hvis du ikke kan logge på etter at du har startet spillet ditt, får du en tilkoblingsfeil eller bare opplever andre tekniske problemer, kan du sende inn en ticket, og de vil hjelpe deg så snart som mulig.

img | Trial Support

Trial Support er en rolle folk må gjennomgå før de blir et fullverdig Support Team medlem. I løpet av denne perioden vil de lære alt om jobben og lære å svare folk som opplever tekniske problemer. Hvis du har problemer, vil de ta seg av support ticketen din, eller svare på spørsmålene du måtte ha på forumet. I likhet med Report Moderator og Translator Trainee, er denne rangeringen designet for å tillate folk å få erfaring og få tak i sine plikter før de blir et fullverdig medlem, bare for support teamet.

img | Support Trainee

Support Trainees er de som søkte om Support rollen, enten fra TruckersMP-teamet eller fra offentligheten. De må gå gjennom denne rollen for å bli lært om hvordan de kan holde på profesjonalitet og hvordan de skal gjøre sine fremtidige oppgaver som et Trial og Full Support team medlem på riktig måte. Treningsøktene deres vil bli observert og ledet av Support Management.

img | Translator

Translators har ansvaret for å oversette eiendeler og innlegg for samfunnet; for å sørge for at samfunnet forstår hva som skjer på TruckersMP. De er eksperter på språkene de snakker. De jobber under tilsyn av Translation Management for å hjelpe samfunnet. Du ser kanskje ikke arbeidet deres direkte, men de er alltid opptatt med å oversette innhold.

img | Translator Trainee

Translator Trainees er de som søkte rollen som Translator, enten fra TruckersMP-teamet eller fra offentligheten. Hvert nye medlem av Translation Teamet må gjennom denne rollen for å forbedre og perfeksjonere sine ferdigheter i løpet av treningsperioden. Arbeidet deres overvåkes av Translation Management for å sikre kvaliteten på hver oversettelse, før den deles med samfunnet.

img | Add-On Team

Add-On Team-medlemmer gjør det samme som deres respektive ledere. Kartlegging og modding er et viktig aspekt av dette teamets arbeid, og i den forstand gir de samfunnet fantastiske kreasjoner for å forbedre spillopplevelsen til TruckersMP. Du kan se noe av deres arbeid på spesielle TruckersMP-events, hvor de har utviklet tilpassede eiendeler og modeller som skal brukes i spillet.

img | Event Team

Event Teamet sørger for at eventene våre kjører problemfritt og effektivt ved å veilede spillere som deltar i våre offisielle eventer. De hjelper også til med den første planleggingen av disse hendelsene. Innlastning av saves og å være convoy control er en annen primær oppgave for dette teamet. Event Planleggingsferdigheter er alltid påkrevd, og i den forstand vet disse menneskene mye og kan hjelpe der det er nødvendig for å sikre at eventene går så smidig som mulig.

img | Community Moderator Leader

Community Moderator Leaders fører tilsyn med opplæringen av nye Community Moderator Trainees for å sikre at de er klare for sitt arbeid med å moderere de forskjellige plattformene i samfunnet vårt, alt fra Discord til forumet. I tillegg overvåker og sjekker de Community Moderators arbeid for å sikre at kvaliteten på moderasjonen er i samsvar med standardene som ble satt under opplæringen, i tråd med Community Moderation Management.

img | img | img | Community Moderator

Community Moderator er en rolle som dekker tre ekstra under-roller. Under denne rangeringen ligger Discord Moderator, Forum Moderator og Stream Moderator, hvor de fokuserer på deres respektive plattform. Community Moderators behandler en av disse hovedplattformene for å sikre at alle overholder reglene. Passende straffer vil bli utgitt i tilfelle regelbrudd.

Discord-moderatorer modererer vår Discord-server så vel som alle rapporter for regelbrudd som har skjedd på Discord-serveren via ModMail.

Forummoderatorer håndterer rapporter på forumet, arkiverer inaktive innlegg, skjuler kommentarer der det er nødvendig og flytter emner til de aktuelle delene.

Til slutt modererer Twitch-moderatorer chatten til vår offisielle TruckersMP Twitch-kanal. De sikrer at hver melding følger reglene våre og iverksetter straff etter behov. Hvis du ønsker å rapportere noe på noen av våre plattformer, kan du gjøre det via de offisielle midlene eller systemene. Vær oppmerksom på at dette ikke er de riktige moderatorene til å spørre om utestengelser og straffer utgitt i spillet eller på nettsiden; det er jobben til Game Moderation Teamet.

img | img | Language Discord Moderator + Language Forum Moderator

Language Discord og Forum Moderators er en annen under-rolle til de vanlige Discord og Forum Moderator Teamene. Som rollen antyder, oppfyller Language Moderators de samme pliktene som deres tilsvarende fulle rangering, men de vil kun utføre modereringsoppgaver i en forhåndstildelt språkdel av enten vår Discord-server eller vårt forum. Det faktiske arbeidet de gjør er ikke annerledes, bare at de er ansvarlige for én språkseksjon. Du vil ikke kunne søke om denne rollen via vårt rekrutteringssystem, da det ikke er en frittstående rolle. Disse moderatorene er opplært akkurat som deres fulle roller, så hvis du har spørsmål eller ønsker å rapportere noe du har sett på hovedplattformene våre, kan du henvende deg til dem akkurat som du kan fra Forum-, Discord- eller Twitch-moderatorer.

img | Community Moderator Trainee

Community Moderator Trainees er de som søkte seg inn i Community Moderation-teamet, enten fra TruckersMP-teamet eller fra offentligheten i løpet av en rekrutteringsperiode. Folk må gå gjennom denne rangen for å få kunnskap om TruckersMP-moderering, og vil bli ledet av Community Moderator Leaders & Managers. Etter å ha bestått denne fasen, vil de bli forfremmet til full Community Moderator, klare til å starte sine plikter på forumet eller Discord.

img | Media Team

Media Teamet lager mange eiendeler for våre sosiale medier (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube og Twitch). Under en offisiell event, sørger de også for at profesjonelle opptak og bilder blir tatt for å presentere for publikum etterpå. Hvis du er ekspert når det gjelder redigering av videoer, bilderedigering eller andre medierelaterte ferdigheter, bør du absolutt sørge for å sende dem dine kreasjoner for å støtte deres arbeid.


Community

Følgende roller er ikke en del av TruckersMP Staff Teamet, men du kan se dem på forskjellige brukerprofiler!

img | img | img | Retired Team Member, Retired Manager & Retired Legend

Disse rollene blir gitt til tidligere TruckersMP-ansatte, som dessverre har måttet forlate oss. Vi er takknemlige for deres tjeneste i teamet, derfor får de en spesiell retired rolle som er vår måte å si takk på.

img | Community Contributor

Community Contributors er spillere innen TruckersMP som har gått utover å forsørge samfunnet, enten dette er gjennom innholdsoppretting på YouTube eller Twitch, ved å lage gjenkjennelige mods og tillegg til spillet og mer. Medlemmene med denne rangeringen kan gjenkjennes i spillet med et mørkegrønt flytende navn.

img | img | img | ProMods, TruckersFM & DBus World

Denne rollen er gitt på nettstedet til noen brukere som representerer våre partnere; ProMods, TruckersFM og DBus World henholdsvis! Vi samarbeider med våre partnere for å sikre at de beste samarbeidene og prosjektene kan finne sted, og disse menneskene, sammen med alle som jobber med hvert prosjekt, er bare en håndfull av dem vi er takknemlige for å samarbeide tett med!

img | SCS Software

En forum only rolle. Denne blir gitt til noen av SCS Software-ansatte. Vi er ikke tilknyttet SCS Software, men vi viser likevel vår takknemlighet for dem, ettersom at det er de som utvikler spillet som TruckersMP er bygget på!

img | Verified VTC Leader

En forum og Discord only rolle. Denne deles ut til maksimalt to medlemmer innenfor en validert (Discord) eller verifisert (Discord + Forum) Virtual Trucking Company for å vise at de har gått utover for å skape sitt eget lille (eller noen ganger ganske store!) samfunn av sjåfører innen TruckersMP.

img | img | Patron

Et forum only merke. Denne gis ut hvis du har et aktivt abonnement på TruckersMP Patreon-kampanjen, henholdsvis på $3 eller $5. TruckersMP-kontoen din må være riktig koblet til Patreon-kontoen din for at dette skal vises i forumprofilen din, og merket vil da bli lagt til automatisk. Dette vil bare vises som forum-merket ditt, så din faktiske rangering, for eksempel Veteran eller Verified VTC Leader, blir ikke berørt.

img | Veteran

En forum only rolle. Denne rollen går fra veteran I til veteran VII, og vil bare øke når TruckersMP fortsetter å bli eldre! Denne rangeringen representerer hvor lenge brukere har blitt registrert på forumet, med antallet etterpå som viser år. Disse rangene oppnås automatisk når forumkontoen din blir eldre.

img | Player

Dere alle! Medlemmene i samfunnet vårt som gjør TruckersMP til hva det er!