Rank-urile TruckersMP


Last update: 23 Jun 17:33 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1518Mulți dintre voi sunteți probabil interesați de cum arată structura staff-ului nostru, care este responsabil cu munca din spatele ecranelor. Dorim să subliniem faptul că trebuie să rețineți, vă rugăm, că fiecare persoană care face parte din staff-ul TruckersMP, face o munca voluntară. Adică, ne dedicăm timpul nostru liber acestui proiect, ceea ce înseamnă că procesele pot dura ceva timp pentru ca acestea să fie gata corect pentru a ne asigura că oferim cea mai bună calitate.

Pentru început, mai jos este o imagine care reprezintă structura staff-ului nostru (apăsați pe imagine pentru a o vedea complet): img Acesta este un tabel de comunicare, nu de promovare. După cum puteți vedea cu ușurință, avem un sistem destul de complicat. De aceea este și timpul să intrăm în detalii!


Upper Staff

img | Game Producer

Game Producer-ul este responsabil cu progresul proiectului și conținutul acestuia. El are în privință development-ul de noi caracteristici/proiecte și asigură prioritățiile fiecărui plan împreună cu Developerii. Este responsabil de lincențierea generală și probleme din punct de vedere legal, precum și de probleme tehnice din fundal. Asigură producția și dezvoltarea proiectului TruckersMP și lucrează împreună cu Project Manager-ul pentru a menține un progres stabil. În plus, Game Producer-ul este responsabil de gestionarea campaniei Patreon.

img | img | img | Developer

Aceștia sunt oamenii care dezvoltă mod-ul nostru, pe scurt, sunt cei care codează (client-ul/ serverele/și altele) sau dezvoltă paginile web și forum-ul; se ocupă de servere și de bazele de date. Dacă ați descoperit un bug ciudat în joc sau pe website, a cărui consecință este crash-ul sau situații ciudate și nu a fost observat de altcineva până acum, puteți contacta echipa noastră Support folosind Sistemul de Support, iar Developerii se vor ocupa de situație. În plus, acești oameni sunt responsabili cu implementarea conținutului prevăzut de Add-On Team, precum și modificările speciale în joc, pentru evenimente. Developerii sunt divizați în 3 mici echipe: Game Developer, DevOps și Web Developer.

img | Project Manager

Project Manager-ul gestionează întregul staff TruckersMP pentru stabilirea și realizarea obiectivelor proiectului pe termen lung, pentru stabilirea direcției acestuia și pentru gestionarea parteneriatelor oficiale. În plus, Project Manager-ul efectuează periodic evaluări privind performanța echipei și satisfacția clienților pentru a determina în permanență starea echipei și a comunității și pentru a interveni acolo unde este necesar. De altfel, Project Manager-ul are principala responsabilitate pentru ideație, de a crea, selecta și prioritiza cele mai bune idei pentru a le împinge către dezvoltare. În acest proces, Project Manager-ul lucrează îndeaproape cu Game Producer-ul.

img | Business Analyst

Business Analystii (BA) sunt responsabili de analiza proceselor și sistemelor de afaceri ale TruckersMP, de identificarea domeniilor de îmbunătățire și de dezvoltarea și implementarea de soluții pentru a îmbunătăți eficiența și eficacitatea generală. Aceștia colaborează îndeaproape cu diverse părți interesate pentru a aduna și documenta cerințele de afaceri, a crea modele de procese și a dezvolta cazuri de afaceri pentru a susține schimbările propuse. Un Business Analyst poate oferi servicii de contabilitate și consultanță în funcție de sarcina în cauză. Rezultatele tipice includ rapoarte și infografice interne și externe, precum și recomandări bazate pe date pentru a sprijini procesul decizional.

img | Advisor

Rolul Advisorilor nu este de a lua decizii, ci mai degrabă de a oferi o perspectivă independentă cu privire la diverse subiecte pentru a crește încrederea factorilor de decizie care reprezintă organizația. Advisorii lucrează în principal la proiecte date de departamentele echipei, care pot implica o varietate de subiecte, pentru a oferi sfaturi independente și inedite. În plus, Advisorii au rolul de ofițeri de bunăstare și de consilieri confidențiali pentru toți membrii din Staff și pot acționa ca intermediari pentru a rezolva conflicte.

img | Head of Community

Head of Community supraveghează direcția strategică a mai multor departamente care se ocupă de comunitate, îndrumând echipele de management din cadrul Community Management, Community Moderation, Traducere și Media. Pentru a asigura abordări eficiente și atractive centrate pe comunitate, Head of Community lucrează la armonizarea și alinierea practicilor în cadrul acestor departamente. În esență, poziția aceasta este o combinație a funcțiilor de conducere din fiecare dintre aceste departamente individuale.

img | img | Add-On Manager

Add-On Managerii sunt responsabili de Add-On Team. Creearea de hărți și modelarea de către Add-On Team sunt principalele responsabilități care trebuie revizuite și verificate. Îmbunătățirea sistemelor și conținutului care există deja face, de asemenea, parte din treburile principale. Dacă aveți o idee pe care considerați că trebuie să fie neapărat inclusă pe TruckersMP, puteți contacta membrii acestei echipe. În plus, ca orice alt Manager de echipă, acești oameni se ocupă cu procesarea recrutărilor pentru a se asigura că noi membri cu calități excelente se alătură TruckersMP pentru a-l face un mediu mai bun.

img | Community Manager

Community Managerii reprezintă puntea dintre comunitatea noastră și staff. Ei răspund multor tichete de feedback de pe website-ul nostru, legate de comunitate, pentru a se asigura că jucătorii noștri sunt bine, iar întrebările dificile sunt răspunse. În plus, ei interacționează cu oamenii de pe social media, pe platforme precum Twitter, Facebook & Discord. Împreună cu Media și Event Management, ei se ocupă de multe sarcini pentru a promova anumite evenimente sau proiecte, pentru a face ca mod-ul nostru să sune mult mai interesant pentru comunitate. Dacă întâmpinați probleme, puteți contacta mereu un Community Manager, iar ei vor da tot ce e mai bun pentru a vă ajuta. Acești Manageri vă vor informa despre noi activități, evenimente și alte noutăți prin scrierea blog-urilor sau prin crearea de anunțuri pe platformele menționate mai sus. Toată ce ține de VTC, precum pagina de moderare a VTC-ului și de verificare face parte din treaba lor. Community Management-ul este, de asemenea, responsabil pentru o atmosferă pozitivă, și ar trebui să îi contactați pe ei în cazul în care întâmpinați diferite penalizări sau feedback. Rețineți faptul că problemele legate de ban-uri sunt preocupate de Game Moderation Manageri.

img | img | Support Manager

Support Managerii controlează Sistemul de Support pentru a se asigura că oamenii sunt ajutați corespunzător, prin verificarea secțiunii de ajutor a forum-ului sau secțiunea de support menționată anterior. Ca manageri de echipă, aceștia sunt responsabili de perioadele de recrutare a Echipei de Support, de angajare a noilor Support Trainees și de organizarea promovărilor la Trial Support și/sau Full Support. Orice chestiune legată de Echipa de Support TruckersMP va fi preluată de aceste persoane, iar ticket-ele de feedback cu privire la support sunt, totodată, responsabilitatea acestui rol. Dacă aveți întrebări sau probleme, asigurați-vă că îi contactați.

img | Community Moderation Manager

Community Moderation Managerii se ocupă de toate întrebările cu privire la moderarea comunității de pe Forum și Discord. Echipa de Community Moderator sunt sub controlul acestor manageri, așadar, recrutarea este gestionată de către aceștia. Aceasta implică alegerea de noi Community Moderator Trainees și, concomitent, se asigură că aceștia sunt instruiți să ofere cea mai bună experiență de moderare pentru comunitate. Se asigură că persoanele potrivite sunt angajate pentru a ajuta la moderarea forum-ului și a Discord-ului. Dacă aveți probleme sau întrebări cu privire la moderare, care nu sunt legate de joc, puteți crea un ticket de feedback care va fi gestionat corespunzător de către aceste persoane.

img | Media Manager

Media Managerii se ocupă de Echipa de Media, asigurându-se că se realizează și se distribuie conținut nou, ce se situează la standardele noastre ridicate. De exemplu, videoclipurile, pozele și materialele similare sunt create conform standardelor noastre ridicate. De altfel, acești manageri se asigură că recrutarea pentru Echipa de Media este efectuată corespunzător; alegerea celor mai potrivite persoane care să se alăture echipei noastre. Pe parcursul convoaielor oficiale sau a evenimentelor, aceștia se asigură că echipa lor este prezentă pentru a capta conținut calitativ, care rămâne în amintirile de pe rețelele de socializare sau pentru a sărbători ulterior un eveniment realizat cu succes.

img | img | Game Moderation Manager

Game Moderation Managerii sunt responsabili pentru toți cei din cadrul Echipei de Game Moderation, fie că sunt Game Moderation Trainees, Report Moderatori, Game Moderatori, Traineri sau Leaderi. Acest rol, de asemenea, se ocupă de setul de reguli oficiale ale jocului, asigurându-se că acestea sunt corecte și actualizate. Ar trebui să luați legătura cu Management-ul de Game Moderation în cazul în care considerați că vi s-a făcut o nedreptate de către un membru al acestei echipe, sau dacă doriți să oferiți un feedback despre acel membru al echipei. Dacă doriți să faceți o plângere cu privire la un kick sau un ban, un report refuzat sau orice altceva în legătură cu aspectul de moderare în joc al TruckersMP-ului, atunci contactați persoanele potrivite în momentul în care luați legătura cu Game Moderation Managerii!

img | img | Event Manager

Event Managerii se ocupă cu crearea și cu organizarea de evenimente publice și interne ale staff-ului. Ei se ocupă de orice are legătură cu evenimentele. Se asigură că Echipa de Event se ocupă de obiectivele de control al convoaielor în mod adecvat. Ei coordonează obiectivele echipei cu Management-ul Media și Community pentru a se asigura că toate pregătirile și promovările evenimentului sunt gata la timp. În ultimul rând, Event Managerii gestionează secțiunea de Event Request de pe website, oferind servere de evenimente și aprobând reguli temporare de eveniment. Orice întrebare cu privire la Evenimentele Oficiale TruckersMP sau despre solicitarea unui server de evenimente trebuie adresată acestei echipe.

img | Translation Manager

Translation Managerii sunt responsabili de toți Translatorii noștri. Ei se asigură că tot conținutul destinat comunității este disponibil în diferite limbi! Resursele, post-urile și blog-urile vor fi disponibile în diferite limbi, astfel încât toată comunitatea să afle intențiile TruckersMP-ului. Translation Managerii sunt experimentați cu interacțiunile în diverse limbi. Orice nedumerire privind materialele traduse trebuie adresată lor. Pe lângă asta, Translation Managerii gestionează recrutarea noilor membri staff, pentru a se asigura că avem cât mai multe limbi valabile și pentru a distribui munca în mod corect.


Staff

img | Game Moderator Leader

Leaderii de Game Moderatori îi ajută pe Game Moderation Manageri prin a fi responsabili de o parte din structură de Game/Report Moderatori. Game Moderator Leader-ul verifică activitatea, instruiește și oferă ajutor și sfaturi Game/Report Moderatorilor la nevoie. Întrucât acest grad se ocupă de muncă internă, nu ar trebui să contactați aceste persoane în mod direct.

img | Game Moderator Trainer

Game Moderator Trainerii sunt responsabili de livrarea programelor de instrucție a noilor noștri Game Moderation Trainees. Aceștia oferă instruire bazată pe atribuțiile unui Game Moderator, efectuează teste și exemple cu noii trainees și îi învață cum să reacționeze la situațiile reale cu care se pot confrunta ca parte a muncii lor. Ei oferă sprijin, sfaturi și feedback către Game Moderation Trainees odată ce își finalizează instructajul și rămân la dispoziția Report/Game Moderatorului chiar și după instructaj, în cazul în care există nelămuriri. Asemănător cu poziția de Game Moderator Leader, acest grad este predominant intern.

img | Game Moderator

Game Moderatorii sunt responsabili cu moderarea serverelor noastre prin teleportarea, pedepsirea prin kick sau ban a utilizatorilor care încalcă regulile oficiale. Acest grad se ocupă atât de report-urile de pe website, cât și de elemente din joc și report-urile de pe joc. Ei mențin serverele noastre în siguranță împotriva jucătorilor care fac troll, prin verificarea report-urilor create de dumneavoastră și aplicarea de pedepse, după caz. Pe lângă sistemul de report în joc, avem website report system unde puteți să postați dovezi cu jucători ce încalcă regulile, precum lovirea cuiva sau blocarea autostrăzii, cu condiția ca dovezile dumneavoastră să îndeplinească cerințele. Report-urile de pe website sunt un aspect la fel de important a muncii unui Game Moderator ca și report-urile din joc, întrucât fiecare dintre ele sunt verificate. Cu toate acestea, datorită volumului ridicat de muncă, procesul poate să dureze ceva timp, ceea ce înseamnă că trebuie să aveți răbdare și să verificați indicele de încărcare a report-urilor web.

img | Report Moderator

Report Moderatorii se ocupă de report-urile de pe website și de contestațiile privind ban-urile emise de ei. Report Moderatorii nu au permisiuni în joc, însă se ocupă de report-urile de pe website pentru a-și crea o idee despre cum e în postura de Game Moderator și pentru a experimenta diverse situații cu care se pot confrunta în joc. În privința aceasta, obțin instruirea și experiența necesară pentru a lua decizii mai rapide, odată ce primesc permisiunile în joc și sunt promovați la Game Moderator.

img | Game Moderation Trainee

Game Moderation Trainees sunt cei ce au aplicat pentru gradul de Game Moderator, fie din cadrul echipei, fie din public. Este necesar ca Game Moderation Trainees să treacă printr-o perioadă de instruire înainte de a deveni Report Moderator propriu-zis și, eventual, Game Moderator. Ideea principală a acestui grad constă în primirea de câteva zile de instructaj de bază și de testare a comportamentului general, pe lângă învățarea sistemelor destinate cadrului Echipei de Game Moderation. Game Moderation Trainerul ce se ocupă de un Game Moderation Trainee, îi predă acestei persoane toate cunoștințele pe care le deține din domeniu. Se răspunde la fiecare întrebare și nedumerire, astfel încât un Game Moderation Trainee să fie pregătit să înceapă să se ocupe de report-urile de pe website și de contestații, odată ce i se acordă permisiunile.

img | Support Team Leader

Leaderii Echipei de Support sunt acolo pentru a ajuta la conducerea unei mici echipe de Support. Ei sunt responsabili cu supravegherea calității muncii lor și colaborează cu Support Managerii pentru a se asigura că Echipa de Support oferă cel mai bun nivel de asistență posibil pentru a rezolva problemele pe care le întâmpină utilizatorii noștri.

img | Support

Support-ul este un rol foarte important în cadrul echipei noastre, întrucât aceștia oferă asistență tehnică utilizatorilor ce au nevoie urgentă de ea. Începând ca Support Trainee sub supravegherea Support Management-ului, ei vor fi instruiți asupra muncii și vor trece printr-un test pentru a vedea dacă sunt un element valoros pentru Echipa de Support. Mai apoi, vor deveni Trial Support, unde ajută oamenii pe forum, Discord și pe Support System. Dacă nu vă puteți autentifica după lansarea jocului, primiți o eroare de conexiune sau pur și simplu vă confruntați cu alte dificultăți tehnice, puteți trimite un ticket, iar ei vă vor ajuta cât de curând posibil.

img | Trial Support

Trial Support-ul este un rol prin care oamenii trec înainte de a deveni membri cu drepturi depline a Echipei de Support. Pe parcursul acestei perioade, ei vor învăța tot ce presupune această muncă și învață cum să răspundă persoanelor ce întâmpină probleme tehnice. Dacă întâmpinați probleme, ei se vor ocupa de ticket-ul dumneavoastră de support sau vor răspunde la întrebările pe care le adresați pe forum. Precum Report Moderator-ul și Translator Trainee-ul, acest grad este conceput pentru ca persoanele să câștige experiență și să se ocupe de atribuțiile lor înainte de a deveni membru cu drepturi depline doar în cadrul Echipei de Support, în cazul acesta.

img | Support Trainee

Support Trainees sunt cei ce au aplicat pentru poziția de Support, fie din cadrul echipei, fie din public. Ei trebuie să treacă prin acest grad pentru a învăța cum să mențină profesionalismul și cum să își îndeplinească viitoarele atribuții corespunzător, ca membru Trial și Full al echipei de Support. Sesiunile lor de instruire vor fi observate și conduse de către Support Management.

img | Translator

Translatorii sunt responsabili cu traducerea materialelor și postărilor pentru comunitate; asigurându-se că ceea ce se întâmplă pe TruckersMP se înțelege de către comunitate. Ei sunt experți în limbile pe care le vorbesc. Aceștia muncesc sub supravegherea Translation Management-ului pentru a ajuta comunitatea. Este posibil ca munca lor să nu fie văzută direct, însă, ei sunt mereu ocupați cu traducerea de conținut.

img | Translator Trainee

Translator Trainee sunt cei ce au aplicat pentru Echipa de Translation, fie din cadrul echipei, fie din public. Fiecare membru nou al Echipei de Translation trebuie să treacă prin acest grad pentru a-și îmbunătăți și pentru a-și perfecționa abilitățile pe parcursul perioadei de instruire. Munca lor este monitorizată de către Translation Management pentru a asigura calitatea fiecărei traduceri, înainte ca aceasta să fie distribuită comunității.

img | Add-On Team

Membrii Echipei de Add-On muncesc precum managerii lor. Crearea de hărți și modelarea constituie un aspect major al muncii acestei echipe, astfel încât ei oferă comunității creații minunate menite să îmbunătățească experiența de joc pe TruckersMP. Puteți observa o parte din munca acestora la Evenimentele speciale TruckersMP, unde anumite elemente și modele personalizate sunt create pentru a fi utilizate în joc.

img | Event Team

Echipa de Event se asigură că evenimentele se desfășoară lin și eficient, prin ghidarea jucătorilor participanți la evenimentele noastre oficiale. Aceștia ajută, de asemenea, la planificarea inițială a acestor evenimente. Încărcarea salvărilor și controlul convoiului este o altă atribuție principală a acestei echipe. Abilitățile de planificare a evenimentelor sunt necesare mereu, așadar acești oameni știu multe și pot ajuta unde este nevoie pentru a se asigura că evenimentele se desfășoară cât se poate de bine.

img | Community Moderator Leader

Leaderii de Community Moderator supraveghează instruirea noilor Community Moderator Trainees pentru a se asigura că sunt pregătiți pentru munca lor de a modera diversele platforme ale comunității noastre, începând de la Discord până la forum. De asemenea, ei monitorizează și verifică activitatea Community Moderatorilor pentru a se asigura că moderarea acestora este conform standardelor stabilite din timpul instructajului, în conformitate cu Community Moderation Management.

img | img | img | Community Moderator

Community Moderator este un grad care deține alte 3 subdiviziuni de grade adiționale. Acest grad cuprinde Discord Moderatorul, Forum Moderatorul și Stream Moderatorul, ce se axează pe platformele respective. Community Moderatorii se ocupă de una dintre platformele principale pentru a se asigura că toată lumea respectă regulile. În cazul încălcării unei reguli se aplică pedepse corespunzătoare.

Discord Moderatorii moderează serverul nostru de Discord, precum și orice report pentru încălcări care s-au întâmplat pe serverul de Discord prin intermediul ModMail-ului.

Forum Moderatorii se ocupă de report-urile de pe Forum, arhivează postări inactive, ascund comentarii unde este necesar și mută topic-uri în secțiunile potrivite.

În ultimul rând, Twitch Moderatorii moderează chat-ul canalului de Twitch al TruckersMP. Aceștia se asigură că orice mesaj respectă regulile noastre și aplică pedepse dacă este necesar. Dacă doriți să raportați ceva pe platformele noastre, o puteți face prin intermediul sistemelor oficiale. Vă rugăm să rețineți că aceștia nu sunt moderatorii pe care să-i întrebați despre ban-uri și pedepse emise în joc sau pe website; aceea este treaba echipei de Game Moderation.

img | img | Language Discord Moderator + Language Forum Moderator

Language Discord Moderatorii și Language Forum Moderatorii sunt o altă sub-echipă a echipei de Discord și Forum Moderation. După cum sugerează și numele gradului, Language Moderatorii îndeplinesc aceleași îndatoriri ca ale gradului corespunzător principal, însă vor îndeplini sarcini de moderare într-o secțiune lingvistică atribuită fie pe serverul nostru de Discord, fie pe Forum. Munca propriu-zisă pe care o fac aceștia nu este diferită, numai că sunt responsabili doar pentru o secțiune lingvistică. Nu veți putea să aplicați pentru acest rol prin intermediul sistemului de recrutare deoarece nu este rol de sine stătător. Acești moderatori sunt antrenați ca și în rolurile lor principale așa că dacă aveți întrebări sau doriți să raportați ceva ce ați văzut pe platformele noastre, puteți să-i abordați la fel ca și pe Moderatorii de pe Forum, Discord sau Twitch.

img | Community Moderator Trainee

Community Moderator Trainees sunt cei ce au aplicat pentru echipa de Community Moderation, fie din cadrul echipei, fie din public, pe parcursul unei perioade de recrutare. Persoanele în cauză trebuie să treacă prin acest grad pentru a dobândi cunoștințele și tehnicile de moderare a TruckersMP-ului și vor fi conduși de Leaderii și Managerii de Community Moderator. După ce parcurg această etapă, vor fi promovați la gradul de Community Moderator, pregătiți de a-și exercita atribuțiile fie pe forum, fie pe Discord.

img | Media Team

Echipa de Media creează multe elemente pentru rețelele noastre de socializare (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube și Twitch). În cadrul unui eveniment oficial, aceștia se asigură că se realizează filmări și poze profesionale, ce ulterior urmează a fi prezentate publicului. Dacă sunteți un expert în cadrul editărilor video, software-urilor de editare a imaginilor sau dețineți alte abilități în domeniul media, nu ezitați să le trimiteți creațiile dumneavoastră pentru a le susține munca.


Community

Gradele următoare nu fac parte din cadrul Echipei de Staff TruckersMP, dar le puteți observa pe diverse profiluri ale utilizatorilor!

img | img | img | Retired Team Member, Retired Manager & Retired Legend

Aceste grade sunt acordate foștilor membri ai Staff-ului TruckersMP care, din nefericire, au fost nevoiți să ne părăsească. Suntem recunoscători pentru serviciile oferite de către aceștia în cadrul echipei, astfel încât ei primesc un grad special de retras, ca o modalitate de-a noastră de a le mulțumi.

img | Community Contributor

Community Contributorii sunt utilizatorii din cadrul TruckersMP care au muncit mult pentru a ajuta comunitatea, fie prin crearea de conținut pe YouTube sau pe Twitch, prin crearea de mod-uri și addon-uri pentru joc și altele. Membrii ce dețin acest grad pot fi recunoscuți în joc prin numele de culoare verde închis.

img | img | img | ProMods, TruckersFM & DBus World

Acest grad este acordat unor utilizatori pe website, reprezentanți ai partenerilor noștri; respectiv ProMods și TruckersFM! Lucrăm cu partenerii noștri pentru a ne asigura că putem crea cele mai bune colaborări și proiecte, iar acești oameni, împreună cu toți cei care lucrează la fiecare proiect, sunt doar câțiva dintre cei cu care suntem recunoscători să avem o colaborare strânsă!

img | SCS Software

Acesta este un grad valabil doar pe forum, acordat unora dintre angajații de la SCS Software. Nu suntem afiliați cu SCS Software, dar totuși ne arătăm recunoștința față de ei, întrucât, în cele din urmă, ei sunt cei care au creat jocul pe baza căruia funcționează TruckersMP!

img | Verified VTC Leader

Acesta este un grad valabil doar pe forum și pe Discord, oferit la maxim doi membri dintr-o comunitate validată (Discord) sau verificată (Discord + Forum) Virtual Trucking Company pentru a arăta că aceștia au muncit din greu pentru a-și crea propria lor comunitate mică (sau câteodată, destul de mare!) de șoferi din cadrul TruckersMP.

img | img | Patron

Aceasta este o insignă valabilă doar pe forum, fiind oferită dacă dețineți un abonament activ la campania TruckersMP Patreon, la nivelul de $3, respectiv $5. Contul dumneavoastră de TruckersMP trebuie să fie alăturat corect la contul dumneavoastră de Patreon pentru ca aceasta să apară pe profilul dumneavoastră de pe forum, iar apoi insigna va fi adăugată automat. Aceasta apare doar ca insignă pe forum, așadar gradul dumneavoastră real, de exemplu Veteran sau Verified VTC Leader, nu va fi afectat.

img | Veteran

Acesta este un grad valabil doar pe forum, ce trece de la Veteran I la Veteran VII și crește pe măsură ce TruckersMP îmbătrânește! Acest grad reprezintă perioada de timp de când utilizatorul s-a înregistrat pe forum, numărul ulterior afișând anii. Aceste grade sunt obținute automat pe măsură ce contul dumneavoastră de pe forum îmbătrânește.

img | Player

Voi toți! Membrii comunității noastre care fac TruckersMP ceea ce este astăzi!

Tags

Author