Jelentési rendszer fórumon


Last update: 19 Apr 2021 11:16 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1267Ez az útmutató biztosít minden szükséges információt, hogy hogyan tudsz kapcsolatba lépni a Community Moderation csapattal a fórumon, hogy jelents egy másik játékost a hivatalos szabályzatunk megszegéséért. Ne felejts, hogy soha ne próbáld te betartatni a szabályokat! Ez ellenkezik szabályzatunk §1.7 - Backseat Moderating pontjával és csak bajba sodorhatod magad. A fórum moderátoroknak való jelentéssel már sokat segítesz csapatunknak és nagyon köszönjük!

Először is jegyezd meg, hogy ne félj jelenteni valakit, ha úgy gondolod, hogy megszegi szabályzatunkat. Még akkor is, ha a jelentésed érvénytelen (ami azt jelenti, hogy megfelelt szabályzatunknak), semmilyen hatással nem lesz rád. Azonban nem szabad spammelned rendszerünket azzal, hogy mindent jelentesz, ugyanis azzal járhatsz, hogy elveszted jelentései jogodat. Ha nem vagy benne biztos, hogy mi sérti a szabályzatot, mindig kapcsolatba léphetsz a fórum moderációs csapatával és megkérdezheted, hogy [ez] ellenkezik-e a szabályokkal.


Ha szeretnéd csapatunkat tájékoztatni arról, hogy valaki sérti fórumszabályainkat, itt vannak a lépések, hogy hogyan teheted meg:

1. lépés - Találd meg a bejegyzést/állapot frissítést amelyiket jelenteni szeretnéd

Először meg kell találnod a bejegyzést/hozzászólást/állapot frissítést amelyiket jelenteni szeretnéd. Pontosan azt a bejegyzést kell jelentened, amelyikről úgy gondolod, hogy sérti a fórum szabályzatot, és nem egy véletlenszerű bejegyzést a felhasználótól. Ha a felhasználó spammeli a fórumot vagy több nem megfelelő hozzászólást tesz közzé, ugyan úgy jelentheted vagy megemlítheted az "Opcionális hozzászólás" szekcióban (Lásd: 2.2 Opcionális hozzászólás).

1.1 Státusz frissítés

status

1.2 Fórum bejegyzés/hozzászólás

post


2. lépés - Küld el jelentésed

Miután megtaláltad a megfelelő bejegyzést amelyiket jelenteni szeretnéd, meg kell nyomnod a Report gombot majd el kell küldened. Mellékesen hozzáadhatsz további hozzászólást a Community Moderation csapatnak, hogy áttekintsék, mint például "I believe they are backseat moderation" (Úgy gondolom, hogy háttér moderálnak) vagy "User sent multiple off-topic posts, I would suggest checking their account" (A felhasználó több témához nem kapcsolód bejegyzést tett közzé, ajánlom áttekintését), ha gondolod.

2.1 Elküldés további hozzászólás nélkül

repnocmt

2.2 Opcionális hozzászólás

repcmt


És ennyi!

Community Moderation csapatunk át fogja nézni a teljes szituációt, bizonyítékot gyűjt és a megfelelő műveletet fogja tenni a jelentett felhasználó(k) ellen. Sajnálatos módon jelen pillanatban nincs lehetőség a jelentés állapotának megtekintésére. Azonban garantáljuk, hogy minden jelentést áttekintünk amint lehetséges!


Gyakran Ismételt Kérdések

Itt van néhány gyakran ismételt kérdés, amit hasznosnak találhatsz, ha nem találtál fentebb választ problémádra.

K: Kapcsolatba léphetek staffal a jelentésemmel kapcsolatban?
V: Nem, ne lépj kapcsolatba a Community Moderation csapattal a jelentéseddel kapcsolatban, mert ez ellenkezik a §4.2 - Fórum témák, bejegyzések, állapot frissítések és privát üzenetek szabállyal. Jelentésed át lesz tekintve amint lehetséges, viszont amennyiben semmilyen műveletet nem tesznek a bejegyzés/felhasználó ellen, az azt jelenti, hogy a felhasználó nem sértette fórum szabályzatunkat.

K: Hogyan jelenthetek nem megfelelő aláírásokat/avatárokat/borítókat?
V: Aláírások, avatárok, borítóképek jelentéséhez találnod kell bármilyen bejegyzést/állapot frissítést amit a felhasználó készített és jelentened kell. Az "Opcionális hozzászólás" szekcióban adj egy hasonló hozzászólást:

"The signature is over 150px in height" (Az aláírás nagyobb, mint 150px magas) "The avatar or/and banner of this user is inappropriate" (Az avatás vagy/és a borítókép nem megfelelő ennél a felhasználónál)

Csapatunk át fogja nézni a jelentést és amennyiben szükséges megteszik a szükséges lépéseket.

K: Mennyi időbe telik a jelentés áttekintése?
V: A várakozó jelentések és a fórumon lévő aktív moderátorok számától függ, általában néhány órát vesz igénybe, hogy a jelentést áttekintés és megtegyék a szükséges lépéseket. Azonban bizonyos esetekben a jelentés áttekintése tovább is tarthat további szükséges vizsgálatok miatt és/vagy a jelentés a menedzsment csapat felülvizsgálatára vár.

K: Jelenthetek staffot a fórum jelentési rendszerén keresztül?
V: Staff tagok jelentése engedélyezett ebben a rendszerben. Az ilyen jelentéseket a jelentett staff menedzsment csapatához kerül és a belsős procedúrákat Upper Staff fogja kezelni. Azonban azt ajánljuk, hogy használd a visszajelzési rendszert, ugyanis ez a hivatalos módja olyan staffot jelenteni aki sérti a TruckersMP szabályzatát.

Amennyiben további kérdésed van a fórumon lévő jelentési rendszerrel kapcsolatban, nyugodtan lépj kapcsolatba csapatunkkal!

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover