Dedikert Event Server - Konfigurasjon


Last update: 01 Nov 2021 06:30 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1428Hvis du ikke allerede har gjort det, anbefales det på det sterkeste å lese gjennom artikkelen Dedikert Event Server - Forespørsel som du finner her: https://truckersmp.com/kb/1371. Denne artikkelen vil forklare prosessen med å be om en event server.

Hvis du er i ferd med å be om en event server, er det viktig å forstå konfigurasjonsalternativene som er tilgjengelige for deg. Denne artikkelen tar sikte på å forklare hvert alternativ i skjemaet Request Event Server som finnes her: https://truckersmp.com/event-request/create. I tillegg vil vi gi deg de beste alternativene for de vanligste bruksområdene.


Event Forespørsel Konfigurasjon

Server start date and time and Server stop date and time

Dette er den nøyaktige datoen og klokkeslettet som serveren automatisk startes og stoppes av systemet. I skjemaet og på systemet er tiden alltid satt til UTC tidssonen, så du må konvertere din lokale tid til UTC. Du kan gjøre dette på et nettsted for tidskonvertering som https://www.worldtimebuddy.com for å hjelpe deg med å få nøyaktige resultater. Hvis forespørselen din er godkjent, vil det ikke være mulig å endre dette. Hvis du gjorde en feil, bør du kontakte Event Management via https://truckersmp.com/feedback så snart som mulig.

Displayed name of the event

Dette vil være synlig for alle via event server kalenderen på https://truckersmp.com/event-request med mindre du har merket av for The event is private and thus, no details will be shown publicly. Navnet på eventen skal ikke forveksles med servernavnet.

Link to TruckersMP Event Page

En lenke til TruckersMP Event System siden for eventen din som viser antall deltakere, er nødvendig. Dette er slik at vi kan identifisere om en server er nødvendig for eventen din. Vanligvis må en event organisasjon konsekvent nå 100 eller flere deltakere på de siste eventene.

Event description

Her kan du skrive informasjon om eventen din, enten det er kort eller langt. Det vil hjelpe oss og samfunnet om å få en forståelse av hva formålet med eventen din er og hva som kreves av spillere for å delta.

Temporary rules for the event

Enten du vil legge til en ny regel, eller ha et unntak fra en offisiell TruckersMP regel, er denne delen stedet å be om dette. Midlertidige regler blir gjennomgått av Event Management. En regel vil ikke bli godkjent hvis den anses unødvendig eller upassende for eventen.

De vanligste godkjente midlertidige reglene er:

  • Event Staff kan blokkere veikryss for å veilede convoyen.
  • Event Staff har lov til å ta forbikjøring på veier med en sentral midtrabatt. Forbikjøring av convoyen kan ikke utføres av mer enn 2 event staff medlemmer om gangen.
  • Event Staff har lov til å kjøre i motsatt kjøreretning i samsvar med regelen ovenfor.
  • "Free-roaming" på serveren er ikke tillatt.
  • Biler skal bare brukes av event staff.
  • "Out-of-bounds" parkering er tillatt for event staff på et trygt sted, dvs. ikke på toppen av bygninger.
  • Tilhengere er påkrevd for å delta.

Header image of the event

Et tilpasset banner som vises øverst på event server siden din. Godkjente filtyper: gif, jpeg, jpe, jpg, png · Maks filstørrelse: 4MB · Anbefalt størrelse: 1920x500

[AVMERKINGSBOKS] The event is private and thus, no details will be shown publicly

Hvis du merker av for dette alternativet, skjules alle reservasjonsdetaljene for event serveren din, inkludert navnet på hendelsen fra kalenderen. Bare event arrangøren og TruckersMP teamet kan se event detaljene for event serveren din. Dette er nyttig hvis du ikke vil at eventen skal bli avslørt for samfunnet ennå, eller hvis du vil holde det privat.


Server Konfigurasjon

Server name (maximum 32 characters)

Servernavnet vil bli brukt til å identifisere serveren på servervalgskjermen i spillet. Du bør velge et kort navn som deltakerne kan kjenne igjen. Navnet må være relevant og rent, ettersom det vil være synlig for tusenvis av spillere i løpet av tiden det er synlig.

Game

Bare velg ETS2 (Euro Truck Simulator 2) eller ATS (American Truck Simulator) avhengig av hvilket spill arrangementet ditt arrangeres på.

Maximum of players that can connect to the server

Det er god praksis å tildele dobbelt så mange spiller slots enn forventet. Ellers kan serveren bli full og nye deltakere kan ikke koble til. Du bør også vurdere muligheten for at spillere kobler seg til serveren som ikke deltar i arrangementet, også kjent som "free-roaming". Vanligvis er det minimum 100, og maksimum 1000.

[AVMERKINGSBOKS] Enable AFK kick after 10 minutes

Ved å krysse av denne avmerkingsboksen kan systemene automatisk kicke inaktive spillere. En spiller som ikke har flyttet eller sendt en melding etter 10 minutter, blir kicket fra serveren etter en ett-minutters advarsel.

Det kan være lurt å ikke aktivere dette hvis du har tenkt å parkere lenger enn 10 minutter, for eksempel på en truckfest.

[AVMERKINGSBOKS] Enable speed limiter

Ved å krysse av denne avmerkingsboksen, kan du få en hastighetsbegrensning på hele serveren på 60/110 km/t. Det er vanligvis ikke favorisert for convoyer.

Ved å aktivere spillerkollisjoner begrenses fartsgrensen automatisk til 80/150 km/t. For ingen hastighetsbegrensninger, fjern merket for spillerkollisjoner og fartsbegrensere.

By-fartsgrenser vil bare bli fjernet når fartsbegrensere og spillerkollisjoner ikke er aktivert.

[AVMERKINGSBOKS] Enable player collisions

Ved å krysse av denne avmerkingsboksen kan kollisjonssystemet mellom spillerne aktiveres. Det anbefales på det sterkeste med mindre du spesifikt krever ingen spillerkollisjoner.

Kommandoen /fix har en cooldown på 10 minutter når dette er aktivert. Når den ikke er aktivert, er det ingen cooldown, og det er ikke nødvendig med noen trailer for å bruke kommandoen.

[AVMERKINGSBOKS] Enable use of cars

Ved å krysse av denne avmerkingsboksen, får du tilgang til Scout bilen for spillere.

Politiutstyr er eksklusivt for TruckersMP staff. De er ikke tilgjengelige for spillere, og det er umulig å be om dem.

[AVMERKINGSBOKS] Enable live map

Ved å krysse av denne avmerkingsboksen kan serveren bli synlig på kartsporingsnettsteder som https://ets2map.com. Det anbefales på det sterkeste å aktivere, siden det er veldig nyttig for å spore spilleres plasseringer i sanntid.

[AVMERKINGSBOKS] Enable ProMods

Ved å krysse av denne avmerkingsboksen, aktiveres https://promods.net - en modifisert kartutvidelse for Euro Truck Simulator 2 / American truck Simulator. Hvis du ikke har tenkt å arrangere eventen din på ProMods kartet, anbefales det på det sterkeste å ikke aktivere dette.

Alle spillere som kobler seg til serveren MÅ ha den siste støttede ProMods versjonen installert. En artikkel om hvordan du installerer ProMods er tilgjengelig her: https://truckersmp.com/kb/614