This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to install ProMods Europe for TruckersMP

Cum să instalați ProMods pentru TruckersMP


Last update: 14 Nov 2019 16:45 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/616Ceea ce urmează este un ghid pas cu pas despre cum să instalați ProMods, pentru a fi capabili să jucați pe serverul ProMods.

Important: Trebuie să deți toate DLC-urile listate aici pentru a te juca pe ProMods! De asemenea, s-ar putea ca job-urile de la World Of Trucks să nu meargă cum trebuie pe ProMods. Însă, nu putem face nimic în legătură cu acest lucru.

Dacă ai jucat ProMods în singleplayer înainte, nu mai trebuie să faci nimic cu excepția de a te asigura că folosești cea mai nouă versiune. Dacă nu, vei primi o eroare cu un mesaj care îți spune că fișierele respective lipsesc în momentul în care vrei să te conectezi pe serverul ProMods.

Pasul 1

Mergi la https://www.promods.net și crează-ți un cont, sau loghează-te pe contul tău dacă ai deja unul.

ProModsInstallationStep1

Pasul 2

Mergi acum la https://www.promods.net/setup.php. Vei fi pus să alegi o limbă, iar apoi să creezi un fișier “def”. Nu toate opțiunile din fișierul def vor fi folosite în multiplayer.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

ProModsInstallationStep2.3

Pasul 3

Selectează modul preferat prin care vrei să descarci ProMods. Varianta prin plată (mai rapidă) te va face capabil să instalezi tot mod-ul într-o singură arhivă, la o viteză mai mare în comparație cu varianta gratis (înceată). Dacă alegi varianta înceată, va trebui să instalezi toate fișierele unul câte unul.

Asigură-te că extragi fișierele descărcabile. Poți găsi mai multe informații despre extragerea fișierelor aici.

Vă rog notați faptul că Middle-East Add-On Pack va fi suportat. Dar nu va fi cazul pentru pachetul cu Remorci și Companii. Deși, poate va fi suportat în viitor.

ProModsInstallationStep3

Pasul 4

O dată ce ai toate fișierele ProMods în sistemul tău, mergi către folderul mod din folderul EuroTruckSimulator 2, și mută toate fișierele în acest folder. Folderul acesta cu datele jocului este deobicei în Documente, dacă nu ai specificat altceva în opțiunile de lansare.

Vă rog notați, nu puneți toate fișierele în folderul mod de la TruckersMP. Trebuie să le puneți în folderul mod din folderul ETS2.

NU schimbați numele de la nici un fișier ProMods, pentru că nu vor mai fi recunoscute de launcher-ul TruckersMP.

ProMods_Folder

Ține-ți minte că TruckersMP are propriul manager de modificări, adică nu veți vedea ProMods în Mods Manager-ul din joc.

Pasul 5

Porniți launcher-ul TruckersMP, lansați ETS2 și alegeti serverul cu ProMods. Notați vă rog ca poate dura ceva timp până când treceți de loading screen. ETS2 îți va arăta un mesaj de avertizare "Missing modifications detected". Trebuie să apeși pe “Load Anyway”, iar ProMods se va lansa corect.

Dacă selectați serverul cu ProMods, dar primiți vreo eroare, trebuie să citești eroarea și să o rezolvi. În cazul în care nu poți rezolva eroarea, simte-te liber să contactezi echipa noastră support la https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Vă rog ține-ți minte că redistribuirea fișierelor ProMods nu este permisă! Acest lucru se numește piratare de soft și este o infracțiune. În plus, este împotriva regulilor TruckersMP.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Translation Manager - Since 18.08.2019