Cum să instalați ProMods Europa pentru TruckersMP


Last update: 15 Apr 2022 06:47 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/616Ceea ce urmează să citiți este un ghid detaliat despre cum să instalați ProMods Europa pentru Euro Truck Simulator 2, astfel încât să puteți juca pe serverele ProMods.

Important: Trebuie să dețineți toate DLC-urile listate aici pentru a vă juca pe ProMods Europa! În plus, există probabilitatea ca job-urile de pe World Of Trucks să nu funcționeze corespunzător pe ProMods. Nu putem face nimic în privința asta.

Dacă ați jucat ProMods Europa pe singleplayer înainte, nu trebuie să faceți nimic cu excepția de a vă asigura că folosiți cea mai nouă versiune. Altfel, veți primi un mesaj de eroare ce vă atenționează că fișierele modificate lipsesc în momentul în care încercați să vă conectați pe un server ProMods.

Pasul 1

Navigați către https://www.promods.net și creați un cont, sau logați-vă pe contul dumneavoastră, în cazul în care aveți deja unul.

ProModsInstallationStep1

Pasul 2

Navigați către https://www.promods.net/setup.php?game=ets. Vi se cere să alegeți o limbă, iar apoi să creați un fișier "def". Nu vor fi folosite toate opțiunile din fișierul def pe multiplayer.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Pasul 3

Selectați modul preferat de descărcare pentru ProMods Europa. Opțiunea cu plată (mai rapidă) vă va permite să descărcați tot mod-ul într-o singură arhivă, la o viteză mai mare comparativ cu opțiunea gratuită (lentă). Dacă alegeți opțiunea lentă, va trebui să descărcați toate fișierele pe rând.

Asigurați-vă că extrageți fișierele descărcate. Puteți găsi mai multe informații cu privire la extragerea fișierelor aici.

Vă rugăm să rețineți că Middle-East Add-On Pack este momentan suportat. Asta nu se aplică și pentru Pachetul cu Remorci și Companii. Deși, e posibil să fie suportat în viitor.

ProModsInstallationStep3

Pasul 4

În momentul în care aveți toate fișierele ProMods în sistemul dumneavoastră, navigați către folder-ul mod din Euro Truck Simulator 2 și mutați toate fișierele în acel folder. Acest folder ce conține datele jocului este deobicei localizat în Documents, exceptând cazurile în care se specifică altceva în opțiunile de lansare.

Vă rugăm să rețineți, nu puneți toate fișierele în folder-ul mod din TruckersMP. Trebuie să le puneți în folder-ul mod din Euro Truck Simulator 2.

NU schimbați denumirea niciunui fișier ProMods, întrucât nu vor mai fi recunoscute de launcher-ul TruckersMP.

ProMods Folder

Rețineți că TruckersMP-ul are propriul manager de modificări, așadar nu veți vedea ProMods în Mod Manager-ul din joc.

Pasul 5

Porniți launcher-ul de la TruckersMP, selectați opțiunea de a lansa Euro Truck Simulator 2 și conectați-vă la un server ce are iconița de ProMods. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până ce trece de loading screen. Euro Truck Simulator 2 vă va arăta o avertizare de "Missing modifications detected". Trebuie să dați click pe “Load Anyway” și ProMods va porni corect.

Dacă selectați serverul de ProMods și întâmpinați vreo eroare, trebuie să citiți eroarea respectivă și să o rezolvați. În cazul în care nu puteți rezolva eroarea, aveți tot dreptul să ne contactați echipa de support la https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Vă rugăm să rețineți că redistribuirea fișierelor ProMods nu este permisă! Asta se consideră piraterie de software și este infracțiune. În plus, este împotriva regulamentului TruckersMP.