Feedback


Last update: 02 Jun 2022 17:06 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/94Noi valorificăm feedback-ul de la utilizatorii noștrii căci este minunat să vă ascultăm opiniile despre TruckersMP pentru a ne permite să continuăm să îmbunătățim proiectul. Pentru a ne asigua că tot feedback-ul pe care în primim este organizat corespunzător pentru a putea fi receptat, am creat acest articol. Puteți găsi sistemul de feedback aici.

Feedback TAB

Ar trebui să folosiți sistemul de feedback pentru următoarele acțiuni:

 • Dacă doriți să oferiți feedback în privința membrilor din staff-ul TruckersMP.
 • Dacă doriți să discutați despre o pedeapsă primită și care nu are legătură cu jocul.
 • Dacă doriți să adresați o întrebare unei anumite echipe de management a TruckersMP.
 • Dacă aveți o cerere ce conține date personale și/sau private ori informații private pe care ați dori să le discutați.

Trebuie să aveți în vedere următoarele lucruri când utilizați sistemul de feedback:

 • Managementul TruckersMP se ocupă de gestionarea ticket-urilor.
 • Ban-urile din joc nu pot fi revocate prin sistemul de feedback, trebuie să creați o cerere de revocare a ban-ului pentru asta.
 • Ban-urile de pe platformele de comunitate (serverul oficial Discord, forum și chat-ul de Twitch) pot fi revocate prin sistemul de feedback.
 • Ban-urile la sistemele TruckersMP precum crearea de rapoarte web, crearea & alăturarea la VTC-uri, aplicarea pentru poziția de staff și crearea de tichete de support pot fi revocate prin sistemul de feedback.
 • Asigurați-vă că cererea de revocare a ban-ului actual este închisă înainte de a contacta Managementul pentru Game Moderation.
 • Dacă doriți să raportați un jucător, ar trebui să o faceți prin sistemul de report.
 • Sunteți binevenit să oferiți feedback constructiv sau sugestii ori să faceți plângeri echipei de staff corespunzătoare.
 • Vă rugăm să aveți răbdare până tichetul dumneavoastră de feedback este prelucrat, numărul ridicat de tichete poate uneori crea întârzieri până să primiți un răspuns.

Categoriile de Feedback

Pentru a ne asigura că tichetele sunt prelucrate corect și eficient, unul din cele mai importante lucruri pe care îl puteți face e să vă asigurați că ați contactat echipa corespunzătoare de management. Puteți vedea o listă a utilizărilor uzuale pentru fiecare categorie.

Add-On Management - Chestiuni despre contentul personalizat creat de TruckersMP.

Community Management - Chestiuni, plângeri sau sugestii despre TruckersMP și comunitate cât și despre recrutări.

Community Moderation Management - Chestiuni legate de pedepsele aplicate pe platformele de socializare cât și întrebări despre acestea.

Event Management - Chestiuni, plângeri sau critici despre evenimente susținute de TruckersMP ori întrebări legate de sistemul de evenimente.

Game Moderation Management - Chestiuni legate de pedepsele aplicate în joc și despre regulile din joc.

Media Management - Chestiuni despre bunurile TruckersMP.

Support Management - Chestiuni legate de sistemul de suport de pe website/forum.

Translation Management - Chestiuni legate de traducerea diferitelor articole TruckersMP.

VTC - Aplicațiile pentru validarea/verificarea unui VTC sau a rapoartelor legate de VTC-urile de pe platforma TruckersMP.

Project Management, Service & Data Analyst și Development - tichete pentru aceste categorii pot fi create doar prin avansarea tichetelor deja existente. Vă rugăm să menționați în tichetul dumneavoastră dacă doriți ca acesta să fie avansat către una din aceste categorii.

Dacă aveți plângeri împotriva staff-ului TruckersMP, vă rugăm să le adresați echipei responsabile pentru aceștia. Echipa acestora poate fi găsită pe profilul lor de TruckersMP.