Hogyan telepítsd ProMods Európát TruckersMP-hez


Last update: 02 Apr 2022 14:55 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1133A következő lépésről lépésre útmutatóban a ProMods Europe telepítéséről olvashatsz Euro Truck Simulator 2-höz, hogy használhasd szervereinken.

Fontos: Az összes itt listázott DLC-vel rendelkezned kell, hogy játszhass ProMods Európán! Továbbá a World Of Trucks fuvarok elképzelhető, hogy nem működnek megfelelően ProMods-on. Ezen semmit nem tudunk változtatni.

Ha már korábban játszottál ProMods Európán singleplayer-ben, akkor semmi teendőd nincs azon kívül, hogy ellenőrizd, hogy a legújabb verzióval rendelkezel-e, különben egy hibaüzenetet fogsz kapni, hogy a módosítás fájljai hiányoznak mikor egy ProMods szerverre próbálsz csatlakozni.

1. lépés

Menj a https://www.promods.net oldalra, hogy létrehozz egy új fiókot vagy bejelentkezz egy meglévőbe, ha már van.

ProModsInstallationStep1

2. lépés

Menj a https://www.promods.net/setup.php?game=ets oldalra. Itt megkérik, hogy válassz egy nyelvet, majd készítsd egy "def" fájlt. A multiplayer-ben nem mindegyik opció használható.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

3. lépés

Válaszd ki, hogy miképpen szeretnéd letölteni ProMods Európát. A fizetős (gyors) opció teljes modot letölti egy fájlba gyorssabb sebességgel, mint az ingyenes (lassú) opció. Ha a lassú opciót választod, akkor az összes fájlt egyesével kell letöltened.

Bizonyosodj meg róla, hogy minden egyes letöltött fájlt kicsomagolsz. A fájlok kicsomagolásáról itt olvashatsz többet.

Ne felejtsd, hogy a Middle-East Add-On Pack támogatva van. A Trailer and Company Pack nincsen támogatva. Bár későbbiekben lehet, hogy támogatva lesz.

ProModsInstallationStep3

4. lépés

Amint minden ProMods fájl megvan, menj a mod mappába az Euro Truck Simulator 2 könyvtárán belül és helyezz át minden fájlt ebben a könyvtárba. A játék adatmappája általában a Dokumentumok között megtalálható, hacsak nem változtattad ezt meg.

Ne felejtsd, hogy ne tedd a fájlokat a TruckersMP mod mappába. Az Euro Truck Simulator 2 könyvtárán belül a mod mappába kell tenned.

NE változtasd meg a nevét egyik ProMods fájlnak se, különben nem fogja felismerni őket a TruckersMP launcher.

ProMods_Folder

Ne felejtsd, hogy a TruckersMP-nek saját modkezelője van, ezért a játékbeli Modkezelőben nem fogod látni a ProMods-ot.

5. lépés

Indítsd el a TruckersMP launcher-t, válaszd az Euro Truck Simulator 2 indítását és csatlakozz egy szerverre amelyiken ProMods ikon van. Ne felejtsd, hogy egy ideig eltarthat amíg túllépsz a töltő képernyőn. Az Euro Truck Simulator 2 egy "A játék hiányzó modokat érzékel" hibaüzenetet fog dobni. Kattints a "Folytatás" gombra és a ProMods megfelelően fog elindulni.

Ha ProMods szervert választasz, de hibaüzenetet kapsz, olvasd el a hibát és javítsd ki. Ha nem tudod kijavítani a hibát, nyugodtan lépj kapcsolatba a support csapatunkkal a https://truckersmp.com/support/ticket/create linken.

ProModsServer

Ne felejtsd el, hogy tovább osztása a ProMods fájljainak nem engedélyezett! Ez szoftver kalózkodásnak és bűncselekménynek számít. Továbbá a TruckersMP szabályzatába ütközik.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover