This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to install ProMods Europe for TruckersMP

Как да инсталираме ProMods Europe за TruckersMP


Last update: 29 Apr 2021 23:21 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/629Даденото ръководство е стъпка по стъпка относно това как да инсталирате модификацията ProMods Europe за Euro Truck Simulator 2, за да може да играете в сървърите на ProMods.

Важно: Трябва да притежавате всички изброени DLC-та тук, за да играете с ProMods! Освен това, доставките на World Of Trucks може да не работят правилно в ProMods. За съжаление това е нещо, което не може да променим.

Ако преди сте играли ProMods Europe в single-player, не се изисква да правите нищо с изключение да проверите, дали имате най-новата версия, за да бъдете сигурни. В противен случай ще получите съобщение за грешка, че модификационните файлове липсват, когато се опитате да се свържете със сървър на ProMods.

Стъпка 1

Насочете се към https://www.promods.net и създайте акаунт или влезте в акаунта си, ако вече притежавате такъв.

ProModsInstallationStep1

Стъпка 2

Преминете към https://www.promods.net/setup.php?game=ets. Ще бъдете помолени да изберете език, последван от създаването на файл „def“. Не всички опции във файла с дефиниция ще се използват в мултиплейъра.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Стъпка 3

Изберете предпочитаната опция как искате да изтеглите ProMods Europe. Опцията платена (бърза) ще ви позволи да изтеглите пълния мод в един архив, с по-висока скорост от безплатната (бавна) опция. Ако сте избрали бавната опция, ще трябва да изтеглите всички файлове един по един.

Не забравяйте да разархивирате изтеглените файлове. Може да намерите повече информация за разархивирането на файловете тук.

Моля, обърнете внимание, че в момента се поддържа Middle-East Add-On Pack. Това обаче не е така за Trailer и Company Pack. Въпреки това, те могат да бъде поддържани в бъдеще.

ProModsInstallationStep3

Стъпка 4

След като имате всички ProMods файлове във вашата система, преминете към mod папката във вашата директория на Euro Truck Simulator 2 и преместете всички файлове в тази директория. Папката с данни за играта обикновено е в Документи, освен ако не сте посочили друго в опциите за стартиране.

Моля, обърнете внимание не поставяйте файловете в мод папката на TruckersMP. Трябва да ги поставите в мод папката ви в директорията на Euro Truck Simulator2.

НЕ променяйте имената на ProMods файловете, в противен случай те няма да бъдат разпознати от лаунчера на TruckersMP.

ProMods Folder

Имайте предвид, че TruckersMP има собствен мениджър на модификации и по този начин няма да видите ProMods в Mods Manager по време на игра.

Стъпка 5

Стартирайте лаунчера на TruckersMP, изберете опцията за стартиране на Euro Truck Simulator2 и изберете ProMods сървъра. Моля, обърнете внимание, може да отнеме известно време, за да преминете през екрана за зареждане. Euro Truck Simulator2 ще ви покаже предупреждение „Missing modifications detected“. Трябва да кликнете върху „Load Anyway" и ProMods ще се стартират правилно.

Ако изберете сървъра на ProMods, но получавате грешка, ще трябва да прочетете тази грешка и да я поправите. В случай, че не можете да поправите грешката, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка на: https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Моля, не забравяйте, че преразпределението на файлове на ProMods не е позволено! Това е софтуерно пиратство и криминално престъпление. Освен това е в разрез с TruckersMP правилата.