Как да инсталираме ProMods Europe за TruckersMP


Last update: 02 Apr 2022 14:49 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/629В това ръководство ще разберете как стъпка по стъпка да инсталирате модификацията ProMods Europe за Euro Truck Simulator 2, за да може да играете в сървърите на ProMods.

Важно: Трябва да притежавате всички DLC, изброени тук, за да играете ProMods Europe! Освен това доставките от World Of Trucks може да не работят правилно в ProMods. Това е нещо, което не може да променим.

Ако сте играли ProMods Europe в сингълплейър преди, не се изисква да правите нищо с изключение, да се уверите, че имате най-новата версия. В противен случай ще получите съобщение за грешка, че файловете за модификация липсват, когато се опитате да се свържете със сървър на ProMods.

Стъпка 1

Отворете https://www.promods.net и създайте акаунт или влезте в акаунта си, ако вече притежавате такъв.

ProModsInstallationStep1

Стъпка 2

Отворете https://www.promods.net/setup.php?game=ets. Ще бъдете помолени да изберете език, последвано от създаване на "def" файл. Не всички опции в деф файла ще се използват в мултиплейъра.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Стъпка 3

Изберете предпочитаната опция как искате да изтеглите ProMods Europe. Платената (бърза) опция ще ви позволи да изтеглите пълния мод в един архив, с по-висока скорост от безплатната (бавна) опция. Ако сте избрали бавната опция, ще трябва да изтеглите всички файлове един по един.

Не забравяйте да разархивирате изтеглените файлове. Можете да намерите повече информация за разархивирането на файлове тук.

Моля, имайте предвид, че Middle-East Add-On Pack в момента се поддържа. Това обаче не е така с Trailer and Company Pack. Въпреки това, това може да стане поддържан в бъдеще.

ProModsInstallationStep3

Стъпка 4

След като имате всички ProMods файлове във вашата система, отидете в папката mod във вашата директория на Euro Truck Simulator 2 и преместете всички файлове в тази директория. Папката с данни за играта обикновено е в Документи, освен ако не сте посочили друго в опциите за стартиране.

Моля, обърнете внимание, не поставяйте файловете в папката TruckersMP mod. Трябва да ги поставите в папката mod от директорията на Euro Truck Simulator 2.

НЕ променяйте името на който и да е ProMods файл, в противен случай те няма да бъдат разпознати от TruckersMP лаунчера.

ProMods Folder

Имайте предвид, че TruckersMP има собствен мод мениджър, затова няма да виждате ProMods в Mods Manager в играта.

Стъпка 5

Стартирайте TruckersMP лаунчера, изберете опцията за стартиране на Euro Truck Simulator 2 и се присъединете към сървър с иконата ProMods. Моля, имайте предвид, че може да отнеме известно време, за да преминете през екрана за зареждане. Euro Truck Simulator 2 ще ви покаже предупреждение „Missing modifications detected“. Трябва да кликнете върху „Load Anyway“ и ProMods ще стартира правилно.

Ако изберете сървъра ProMods, но получавате грешка, ще трябва да прочетете тази грешка и да я коригирате. В случай, че не можете да отстраните грешката, не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка: https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Моля, не забравяйте, че разпостранението на ProMods файлове помежду си не е разрешено! Това е софтуерно пиратство и криминално престъпление. Освен това е против нашите правила на TruckersMP.