Hoe installeer ik ProMods Europe voor TruckersMP


Last update: 15 Apr 2022 07:17 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/635Onderstaande is een stap-voor-stap hulpgids die u op weg kan helpen met het installeren van ProMods Europe voor Euro Truck Simulator 2, waarmee u kunt spelen op de ProMods servers.

Belangrijk: U moet in het bezit zijn van alle DLCs die hier staan vermeld om ProMods Europe te kunnen spelen! Verder bestaat de kans dat World Of Trucks jobs niet helemaal werken. Hier kunnen wij niets aan veranderen.

Als u eerder ProMods Europe hebt gespeeld op singleplayer, dan hoeft u niets te doen behalve de modificatie up te daten naar de nieuwste versie. Anders dan krijgt u een foutmelding dat de modificatiebestanden missen wanneer u probeert verbinding te maken met een ProMods server.

Stap 1

Ga naar https://www.promods.net en maak een account aan, of log in op uw account als u er al een heeft.

ProModsInstallationStep1

Stap 2

Surf verder naar https://www.promods.net/setup.php?game=ets. U wordt gevraagd om een taal te selecteren, waarna er een zogeheten "def" bestand aangemaakt wordt. Niet alle opties in het "definition" bestand worden gebruikt in de multiplayer.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Stap 3

Kies de optie waar u uw voorkeur voor heeft op welke manier u ProMods Europe wil downloaden. De betaalde (snelle) keuze zorgt ervoor dat u de hele mod in één archief kan downloaden, met een hogere snelheid dan de gratis (langzame) optie. Als u kiest voor de langzame optie, dan moet u alle bestanden een voor een downloaden.

Zorg ervoor dat u de gedownloade bestanden uitpakt. U kan hier meer informatie vinden over het uitpakken van bestanden.

Let op: De Middle-East Add-On Pack is ondersteund op het moment. Dit is niet het geval voor de Trailer and Company Pack. Echter kan dit wel het geval zijn in de toekomst.

ProModsInstallationStep3

Stap 4

Als u eenmaal alle ProMods bestanden op uw systeem heeft staan, ga dan naar de mod folder in uw Euro Truck Simulator 2 map, en verplaats dan alle bestanden in deze map. De game data folder is meestal Documenten tenzij u dit anders hebt aangegeven in uw launch instellingen.

Hou alstublieft in gedachten dat u niet de bestanden plaatst in de TruckersMP mod folder. U moet ze plaatsen in de mod folder van de Euro Truck Simulator 2 map.

Verander NIET de naam van welk ProMods bestand dan ook, anders dan kunnen ze niet herkent worden door de TruckersMP launcher.

ProMods Folder

Hou in gedachten dat TruckersMP een eigen manager van modificaties heeft en dus zal uw ProMods niet tegenkomen in de Mods Manager in-game.

Stap 5

Open de TruckersMP launcher, selecteer de optie om Euro Truck Simulator 2 op te starten en kies voor de ProMods server. Denk eraan, het kan lang duren om door het laadscherm te komen. Euro Truck Simulator 2 zal u een "Missing modifications detected" waarschuwing geven. Selecteer "Load Anyway" en ProMods zal correct opstarten.

Als u de ProMods server selecteert, maar u krijgt een foutmelding, dan moet u deze foutmelding lezen en oplossen. Als u dit niet lukt, voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met ons support team via https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Hou in gedachten dat het verspreiden van ProMods bestanden niet is toegestaan! Dit valt onder software piracy en is een misdrijf. Daarnaast is het ook nog is tegen onze TruckersMP regels.