This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to install ProMods Europe for TruckersMP

Hoe installeer ik ProMods Europa voor TruckersMP

Last update: 07 Dec 2020 22:29 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/635

Onderstaande is een stap-voor-stap hulpgids die je op weg kan helpen met het installeren van ProMods Europa voor Euro Truck Simulator 2, waarmee je kunt spelen op de ProMods servers.

Belangrijk: Je moet in het bezit zijn van alle DLCs die hier staan vermeld om ProMods Europa te kunnen spelen! Verder bestaat de kans dat World Of Trucks jobs niet helemaal werken. Hier kunnen wij niets aan veranderen.

Als je eerder ProMods Europa hebt gespeeld op singleplayer, dan hoef je niets te doen behalve de modificatie up te daten naar de nieuwste versie. Anders dan krijg je een foutmelding dat de modificatiebestanden missen wanneer je probeert verbinding te maken met een ProMods server.

Stap 1

Ga naar https://www.promods.net en maak een account aan, of log in op je account als je er al een hebt.

ProModsInstallationStep1

Stap 2

Surf verder naar https://www.promods.net/setup.php?game=ets. Je wordt gevraagd om een taal te selecteren, waarna er een zogeheten "def" bestand aangemaakt wordt. Niet alle opties in het "definition" bestand worden gebruikt in de multiplayer.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Stap 3

Kies de optie waar je voorkeur voor hebt op welke manier je ProMods Europa wil downloaden. De betaalde (snelle) keuze zorgt ervoor dat je de hele mod in één archief kan downloaden, met een hogere snelheid dan de gratis (langzame) optie. Als je kiest voor de langzame optie, dan moet je alle bestanden een voor een downloaden.

Zorg ervoor dat je de gedownloade bestanden uitpakt. Je kan hier meer informatie vinden over het uitpakken van bestanden.

Hou alsjeblieft in gedachten dat de Middle-East Add-On Pack ondersteund zal worden. Dit geldt niet voor de Trailer and Company Pack. De kans bestaat dat dit echter in de toekomst wel het geval is.

ProModsInstallationStep3

Stap 4

Als je eenmaal alle ProMods bestanden op je systeem hebt staan, ga dan naar de mod folder in je Euro Truck Simulator 2 map, en verplaats dan alle bestanden in deze map. De game data folder is meestal Documenten tenzij je dit anders hebt aangegeven in je launch instellingen.

Hou alsjeblieft in gedachten dat je niet de bestanden plaatst in de TruckersMP mod folder. Je moet ze plaatsen in de mod folder van de Euro Truck Simulator 2 map.

Verander NIET de naam van welk ProMods bestand dan ook, anders dan kunnen ze niet herkent worden door de TruckersMP launcher.

ProMods Folder

Hou in gedachten dat TruckersMP een eigen manager van modificaties heeft en dus zal je ProMods niet tegenkomen in de Mods Manager in-game.

Stap 5

Open de TruckersMP launcher, selecteer de optie om Euro Truck Simulator 2 op te starten en kies voor de ProMods server. Denk eraan, het kan lang duren om door het laadscherm te komen. Euro Truck Simulator 2 zal je een "Missing modifications detected" waarschuwing geven. Selecteer "Load Anyway" en ProMods zal correct opstarten.

Als je de ProMods server selecteert, maar je krijgt een foutmelding, dan moet je deze foutmelding lezen en oplossen. Als je dit niet lukt, voel je dan vrij om contact op te nemen met ons support team via https://truckersmp.com/support/ticket/create

ProModsServer

Hou in gedachten dat het verspreiden van ProMods bestanden niet is toegestaan! Dit valt onder software piracy en is een misdrijf. Daarnaast is het ook nog is tegen onze TruckersMP regels.

Tags

Author