Hvordan installere ProMods Europe for TruckersMP


Last update: 15 Apr 2022 06:53 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1533Følgende er en steg-for-steg guide på hvordan du installerer ProMods Europe modifikasjonen for Euro Truck Simulator 2, for å kunne spille på ProMods servere.

Viktig: Du må eie alle DLC'er som er oppført her for å spille ProMods Europe! I tillegg kan det hende World Of Trucks jobber ikke fungerer som de skal i ProMods. Dette er ikke noe vi kan endre på.

Hvis du spilte ProMods Europe i singleplayer før, er du ikke pålagt å gjøre noe, med unntak for å sikre at du har den nyeste versjonen. Ellers vil du få en feilmelding om at modifikasjonsfilene mangler når du prøver å koble til en ProMods server.

Steg 1

Gå over til https://www.promods.net og opprett en konto, eller logg på kontoen din hvis du allerede eier en.

ProModsInstallationStep1

Steg 2

Naviger til https://www.promods.net/setup.php?game=ets. Du vil bli bedt om å velge et språk, etterfulgt av opprettelsen av en "def" fil. Ikke alle alternativene i definisjonsfilen vil bli brukt i multiplayer.

ProModsInstallationStep2.1

ProModsInstallationStep2.2

Steg 3

Velg det foretrukne alternativet av hvordan du vil laste ned ProMods Europe. Det betalte (raske) alternativet vil gjøre deg i stand til å laste ned hele modden i ett arkiv, med høyere hastighet enn det gratis (sakte) alternativet. Hvis du velger det sakte alternativet, må du laste ned alle filene én etter én.

Sørg for å pakke ut de nedlastede filene. Du kan finne mer informasjon om utpakking av filer her.

Vær oppmerksom på at Middle-East Add-On Pack støttes for øyeblikket. Dette er ikke tilfellet for Trailer and Company Pack. Dette kan imidlertid støttes i fremtiden.

ProModsInstallationStep3

Steg 4

Når du har alle ProMods filer på systemet ditt, gå til mod mappen i Euro Truck Simulator 2 katalogen og flytt alle filene til denne katalogen. Spilldatamappen er vanligvis i Dokumenter med mindre du spesifiserte noe annet i startalternativene.

Vær oppmerksom på at du ikke legger filene i TruckersMP mod mappen. Du må ta mod mappen til Euro Truck Simulator 2 katalogen.

IKKE endre navnet på noen ProMods filer, ellers vil de ikke bli gjenkjent av TruckersMP launcheren.

ProMods Folder

Husk at TruckersMP har en egen manager for modifikasjoner, og du vil derfor ikke se ProMods i Mods Manageren i spillet.

Steg 5

Kjør TruckersMP launcheren, velg alternativet for å starte Euro Truck Simulator 2 og bli med på en server med ProMods ikonet. Vær oppmerksom på at det kan ta litt tid å laste inn spillet. Euro Truck Simulator 2 vil vise deg en "Missing modifications detected" advarsel. Du må klikke på "Load Anyway" og ProMods vil starte riktig.

Hvis du velger ProMods serveren, men får en feilmelding, må du lese feilmeldingen og fikse den. Hvis du ikke klarer å fikse feilen, kan du gjerne kontakte supportteamet vårt på https://truckersmp.com/support/ticket/create.

ProModsServer

Husk at redistribuering av ProMods filer ikke er tillatt! Dette er piratkopiering av programvare og en straffbar handling. Dessuten er det mot våre TruckersMP regler.