FAQ & INFO Angående Bans, Rapporter, Appeals, Kicks og GMM Feedback Tickets


Last update: 02 Mar 19:49 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/1458Innholdsfortegnelse

 1. Rappor Relaterte Spørsmål
 2. Kick Relaterte Spørsmål
 3. Ban Relaterte Spørsmål
 4. Appeal Relaterte Spørsmål
 5. Game Moderation Management Feedback Tickets

Denne artikkelen dekker alt som er relatert til Game Moderation. Vennligst les gjennom hver seksjon hvis du har spørsmål, eller klager du ønsker å komme med.


Rapport Relaterte Spørsmål

Jeg har blitt utestengt fra rapporteringssystemet. Hva gjør jeg?
Vi forventer at alle følger §1.4 - Spiller Rapportering. Ethvert brudd på reglene kan føre til en midlertidig eller permanent utestengelse fra web-rapporteringssystemet. Hvis du ønsker å se årsaken til utestengelsen fra rapporteringssystemet, inkludert lengden, send inn en feedback ticket rettet til Game Moderation Management.

Følgende handlinger kan resultere i utestengelse fra rapporteringssystemet. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Fjerning av bevisene umiddelbart eller før varigheten av utestengelsen, pluss tretti dager har gått.
 • Fjerning av bevisene på forespørsel fra den utestengte spilleren.
 • Rapportere en annen spiller med falske bevis. Merk: Dette kan resultere i en permanent utestengelse fra rapporteringssystemet.
 • Rapportering av andre spillere ved hjelp av kontinuerlig freecam (Cam 0).
 • Rapportering av den samme spilleren med bevis som allerede har blitt avslått.

Hva skjer hvis jeg kontinuerlig rapporterer spillere fra høyt befolkede områder?
Hvis du kjører i byene Calais, Duisburg, eller på landeveien mellom Calais og Duisburg med hensikt for å rapportere andre spillere, kan du risikere å få rapporteringsrettighetene dine fjernet.
Poenget med modifikasjonen vår er å la spillere nyte alle veier, overalt på kartet, og ikke bare kjøre frem og tilbake fra travle steder for å rapportere spillere. Modifikasjonen vår er laget for at spillere skal kunne kose seg med hele spillverdenen.

§1.3 - Spamming eller Misbruk

Upassende bruk av rapport- eller kommunikasjonssystemene som tilbys på TruckersMP tjenesten. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, spamming av dem, rapportering av brukere flere ganger med samme bevis, og misbruk av systemet til dets tiltenkte formål. Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, in-game chatten, CB-radio, horn-spamming, forumet vårt, support tickets, feedback tickets, appeals og rapporter.

§1.4 - Rapportering av spillere
Ethvert brudd på følgende regler kan føre til en midlertidig eller permanent utestengelse fra web-rapporteringssystemet.

Spamming av rapportsystemet vårt med ubrukelige rapporter, rapporter som bruker kontinuerlig freecam (Cam 0) for å filme, eller noe lignende.

Jeg tror rapporten min var gyldig, men den ble avslått av et staff-medlem. Hva burde jeg gjøre?
Vennligst referer til følgende artikkel som forklarer hva du må gjøre. Sørg for at du leser denne nøye før du sender inn klagen.


Kick Relaterte Spørsmål

Jeg ble feilaktig kicket av et staff-medlem!
Vær oppmerksom på at vi krever videobevis av hele hendelsen før kicken. Hvis det ikke er videobevis, er det ingenting vi kan gjøre. Vi kan ikke iverksette tiltak basert på forutsetninger.

Anbefaler du å sende inn en klage?
Det avhenger av situasjonen. De fleste klagene på kicks er kommet ved en feil, for eksempel ved å velge feil bruker, sette inn feil ID i chatten og så videre. Vi gjør så godt vi kan med å sørge for at medlemmer av vårt staff-team sjekker alt to ganger før de kicker en av spillerne våre. Med mindre du har blitt kicket flere ganger, anbefaler vi å koble til serverne på nytt.


Ban Relaterte Spørsmål

Hvis jeg blir Patron, vil du fjerne eller på annen måte redusere bannen min, eller gi meg noen fordeler angående bans?
Nei. Det er helt og holdent din avgjørelse om du ønsker å støtte TruckersMP gjennom Patreon, og det er helt valgfritt. Det gir ikke rett til fortrinnsbehandling.
Du kan finne fordelene til din Patreon her.

Fjerner du bans etter en viss tid? For eksempel, om ett år?
Nei, utestengelser forblir i profilloggen din. Utestengelser som gikk ut for over ett år siden vil ikke bli tatt i betraktning lenger, og vi fjerner dem ikke heller. Vi fjerner dem kun under sjeldne omstendigheter. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Beviset for utestengelsen din er ikke tilgjengelig (husk at bevis må være tilgjengelig ut varigheten av utestengelsen, pluss tretti dager).
 • Utestengelsen er utgitt ved en feil (vanligvis merket som @BANBYMISTAKE).
 • Utestengelsen har blitt utgitt ved en feil etter gjennomgang av GMM.

Jeg har blitt utestengt, men det er ingen bevis for utestengelsen min. Hva gjør jeg?
Hvis du har blitt utestengt in-game, kan det ta en stund for staff-medlemmet å laste opp beviset. Hvis du ønsker å se det, vennligst send inn en appeal og be om bevis fra staff-medlemmet.

Kan jeg kontakte et staff-medlem på Discord eller et annet sted for å diskutere en ban?
Nei, det er ikke tillatt. Appeals som sendes på andre måter vil bli ignorert. Vi oppfordrer spillere til å sende inn en appeal hvis de mener at utestengelsen deres er urettferdig. Vi understreker viktigheten av hvordan du kan sende inn en skikkelig ban appeal. Du kan gjøre dette ved å gå til ban appeal systemet, velge utestengelsen din, og deretter klikke på "Appeal your ban." For mer informasjon om hvordan du sender inn en skikkelig appeal, sjekk følgende guide.

Jeg burde allerede være unbannet, men utestengelsen min er fortsatt aktiv? Hva gjør jeg?
Hvis du bor i en annen tidssone og ikke har endret det i innstillingene dine ennå, bør du gjøre dette først, eller konverter utløpstiden for utestengelsen din til din lokale tidssone. Avhengig av tidssonen din, kan den eksakte utløpsdatoen variere.
For å endre tidssonen din, gå over til Settings > Site Settings, og deretter endre tidssonen til din lokale tid.
Alle utestengelser er utgitt i UTC-tid.

Hvorfor er utestengelsen min så lang?
Vi ser på Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator som simuleringsspill, og dette gjenspeiles i ban-strukturen vår. Bevisste handlinger vil resultere i lengre utestengelsesvarigheter, enn det tilfeldige eller uaktsomme regelbrudd vanligvis vil få. Vi vurderer hver hendelse «som den er», og fra sak til sak. Dette betyr at utestengelsens varighet kan, og vil variere basert på regelbruddet og staff-medlemmet, men de vil fortsatt følge interne ban-retningslinjer.

Noen typer regler som kan berettige en lengre første-andre-tredje utestengelse inkluderer, men er ikke begrenset til;

 • Bevisste brudd på reglene.
 • Sette andre brukere i fare uten grunn.
 • Bruk av rasemessige eller homofobiske utsagn.
 • Bruk av voldelige handlinger bilder/tekst.

Min bror/søster/katt/ brukte PC'en min og fikk meg utestengt. Hva gjør jeg?
Regel §1.1 - Konto og Utstyr beskriver tydelig at du er ansvarlig for kontoen din. Alle som eier en konto er ansvarlig for sikkerheten. Uavhengig av hvem som brukte kontoen din da regelbruddet skjedde, vil ikke utestengelsen bli fjernet.

Hvorfor utestenger du spillere med en gang, i stedet for å advare dem?
Reglene skisserer tydelig det offisielle settet med regler til TruckersMP og beskriver hvilket innhold og atferd som ikke er passende. Vi oppfordrer på det sterkeste at alle spillere setter seg inn i reglene for best mulig å kunne forstå hvordan de kan holde TruckersMP morsomt og trygt for alle. Når en spiller godtar TruckersMP Reglene, Personvernerklæringen og Vilkår for bruk, forventes det at de forstår reglene for tjenesten.

Jeg har blitt utestengt på grunn av min in-game tag/save editing. Hva gjør jeg?
Hvis du har blitt utestengt på grunn av en av årsakene som er oppført ovenfor, følg instruksjonene nedenfor, avhengig av årsaken til utestengelsen. Du vil mest sannsynlig bli unbannet hvis det er din første, andre eller tredje utestengelse, men hvis det er din fjerde eller femte utestengelse, fjerner vi ikke disse utestengelsene. De er strengt tatt 1 måned og 3 måneder.

In-game tag
Hvis du vil hoppe over instruksjonene nedenfor, følg denne videoen laget av vårt staff-team.

 1. Start TruckersMP og klikk på "tannhjul"-ikonet på påloggingssiden øverst til venstre på skjermen;
 2. Åpne multiplayer-innstillingene;
 3. På "General"-fanen, endre taggen din;
 4. Ta et skjermbilde av den modifiserte taggen;
 5. Last opp skjermbildet til en tjeneste for deling av bilder og skjermbilder, for eksempel Imgur, Resmim eller Lightshot/Prntscr;
 6. Når du er ferdig, send inn en ban appeal med skjermbildet du tok i trinnene ovenfor, og svar med noe sånt som "Jeg har endret min in-game tagg, kan du gå gjennom utestengelsen min?"

Save editing

 1. Start spillet i single-player og gå til kjøretøyet/tilhengeren din;
 2. Fjern de feil-festede delene, eller legg til de som mangler;
 3. Ta minst TRE skjermbilder av kjøretøyet/tilhengeren din som viser 1) fronten, 2) baksiden og 3) siden av den;
 4. Last opp skjermbildet til en tjeneste for deling av bilder og skjermbilder, for eksempel Imgur, Resmim eller Lightshot/Prntscr;
 5. Når du er ferdig, send inn en ban appeal med skjermbildene du tok i trinnene ovenfor.

Appeal Relaterte Spørsmål & Informasjon

Kontoeieren er ansvarlig for alt som skjer på kontoen deres, uavhengig av hvem som kan ha brukt den. Unngå å skylde på andre, som f.eks; "Men de rammet meg", "Broren min gjorde det mens jeg var borte", eller "Musen/tastaturet mitt sluttet å virke". Disse unnskyldningene vil ikke bli tatt i betraktning. Vi vil heller sette pris på at folk innrømmer sin egen feil istedenfor å finne på unnskyldninger: ta ansvar for alle handlinger på serveren og vær høflig.

Vær oppmerksom på at å true et staff-medlem, skylde på noen andre, eller å argumentere for at du ikke er enig i reglene, vil resultere i en mislykket ban appeal. Å true våre staff-medlemmer er i strid med våre regler og vil ikke bli tolerert. Hvis du gjør dette, vil ikke kontoen din gjenopprettes, og kan føre til at utestengelsen forlenges. Misbruk eller spamming av ban appeal systemet kan føre til ytterligere straff, eller fjerning av appeal privilegier.

Jeg har sendt inn en appeal for noen timer siden, men så langt har jeg ikke fått noe svar. Hva gjør jeg?
Det kan ta litt tid for staff-medlemmet å behandle din appeal. Husk at vi får mange appeals på daglig basis, så vær tålmodig og vent. Det er ikke nødvendig å spamme ban appeal systemet, da det ikke vil øke responstiden.
Vi tar sikte på å behandle appeals innen en rimelig tidsramme (3 dager). Hvis din appeal ikke har blitt besvart innen denne tidsrammen, kan du sende inn en klage via feedback systemet.

Min ban appeal har blitt akseptert, men utestengelsen min er fortsatt synlig på profilen min. Hvorfor?
Selv om din ban appeal har blitt akseptert, betyr det ikke at den blir fjernet fra profilen din. Med mindre utestengelsen er utgitt ved en feil, vil utestengelser for save editing, upassende tagger og lignende forbli på profilen din. Vi fjerner dem ikke.

Kan jeg sende inn en ban appeal, be om unnskyldning og be om en reduksjon av utestengelsen?
Selv om du har muligheten til å sende inn en ban appeal, bør du ikke gjøre det. Ban appeal systemet bør kun brukes til å bevise din uskyld eller hvis du kan bevise at utestengelsen din er urettferdig. Staff-medlemmer vil ikke redusere utestengelsen din, forutsatt at den er korrekt utdelt. Selv om en unnskyldning er det første skrittet i riktig retning, vil det egentlig ikke hjelpe.


Game Moderation Management Feedback Tickets

Før du kontakter Game Moderation Management om en utestengelse eller andre henvendelser, må du følge reglene som er oppført her. Unnlatelse av å gjøre det vil resultere i at feedback ticketen din blir lukket uten svar.

Vær oppmerksom på:

 • Hvis du ønsker å diskutere utestengelsen med Game Moderation Management, du sende inn en ban appeal på utestengelsen og motta en endelig avgjørelse. Du kan ikke diskutere utestengelsen din hvis din ban appeal fortsatt er åpen.
 • Du kan ikke be om at lengden av en korrekt utgitt utestengelse justeres.
 • Permanente utestengelser for regel §2.1 og §2.9 er strengt permanente og vil ikke bli fjernet, selv etter en lengre periode.
 • Ikke send inn en ticket på en annen brukers vegne.
 • Utestengelser som har utløpt for over fjorten dager siden vil ikke bli vurdert.

Før du sender inn en ticket, gå gjennom hvert punkt og sjekk at ett eller flere ikke gjelder. Når du sender inn feedback ticket din, må den være respektfull. Umodenhet, trusler eller banning kan føre til at dine rettigheter til å bruke feedback systemet blir fjernet.

Jeg prøvde å rapportere en annen spiller, men kontoen er slettet. Hva gjør jeg?
For å rapportere en slettet konto, må du sende inn en feedback ticket rettet til Game Moderation Management, med all relevant informasjon om gjerningspersonen, inkludert bevis, og vi vil håndtere situasjonen.

Kan du sjekke om save-editingen min er i orden?
Før du spør om å få save-editingen din gjennomgått, ta en titt på save editing regelen, hvor du mest sannsynlig finner svaret ditt.