This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: Complaining about a ban

Klager om et ban

Last update: 26 Nov 2019 16:56 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/693

Hvis dit forbud er blevet behandlet forkert, skal du gå videre til feedbacksiden. For at gøre det skal du dog have oprettet en forbudsklager på forhånd! Tjek denne vejledning for at se, hvordan det fungerer.

Før du indsender en billet, skal du sørge for, at din forbudsappel er lukket (Afvist, ændret, accepteret).

Hvis du følger kravene ovenfor, skal du vælge kategorien Game Moderation Management som vist nedenfor
Category

Kopier først linket til din klage over forbud og indsæt det i tekstboksen
Copy

For det andet, giv os korrekt videobevis, der forklarer, hvorfor dit forbud er forkert. Hvis du ikke har nogen video, der viser dit eget synspunkt under den hændelse, du blev udelukket for, er sandsynligheden for at blive unbanned væsentligt lavere.

For det tredje skal du vælge et sprog, hvis du ikke taler engelsk
Language

Vi tilbyder ikke alle sprog, du kan kun vælge dem, der i øjeblikket understøttes. Afhængigt af det sprog, du valgte, kan det enten tage længere tid, før din billet gennemgås, eller vi svarer måske på engelsk, hvis der ikke er nogen oversættelse tilgængelig.

Til sidst skal du klikke på knappen send og vente på, at en Game Manager skal håndtere din billet
Submit

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator

Languages: Danish / English