Cum să folosiți sistemul de Ban Appeal & Întrebări adresate frecvent


Last update: 03 Oct 2021 18:54 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/214Pasul 1

La intrarea pe website, veți vedea o notificare roșie care vă va notifica cu privire la ban-ul primit, inclusiv motivul, dovada, pentru cât timp aveți ban-ul și opțiunea de a vă contesta ban-ul. Evidence


Pasul 2

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor de a contesta pedeapsa lor prin sistemul de appeal. Totuși, vă rugăm să nu o faceți dacă nu aveți un motiv valid. Primul pas este de a revizui dovezile și de a verifica dacă ban-ul este justificat. Regulile pe care le-ați încălcat sunt menționate în motivul ban-ului; dacă vă întrebați care este descrierea acestor reguli, vă rugăm să le consultați aici. Dacă chiar ați încălcat anumite reguli prezentate în motivul ban-ului, vă recomandăm să nu contestați pedeapsa dumneavoastră căci nu vom elimina ban-uri valide și emise corect. În astfel de cazuri, apelul dumneavoastră va fi respins. În schimb, vă rugăm să considerați pedeapsa primită ca pe o învățătură pentru ca același incident să nu se mai întâmple pe viitor.

În cazul în care credeți cu tărie că pedeapsa primită este incorectă sau că aveți întrebări sau necunoscute pe care ați dori să le discutați cu membrul din staff care v-a emis pedeapsa, creați un ban appeal apăsând butonul "Appeal your ban" evidențiat cu galben.

Vă rugăm să rețineți că în cazul în care doriți să contestați pedeapsa dumneavoastră, trebuie să veniți cu argumente solide și valide în care să evidențiați de ce credeți că pedeapsa este incorectă. Ne așteptăm la o contestație serioasă pentru ca să eliminăm pedeapsa sau să o modificăm, va fi evaluată dovada originală și posibila dovadă din perspectiva dumneavoastră, și motivul dat de dumneavoastră trebuie să fie serios. Nu vom putea să vă luăm appeal-ul în considerare fără un motiv real din partea dumneavoastră, dacă faceți spam cu diferite chestii care nu au legătură cu pedeapsa dumneavoastră, dacă dați vina pe alții sau erori umane/de hardware ori dacă cereți o a doua șansă; contestațiile formate din astfel de conținuturi vor fi respinse.


Pasul 3

După ce intrați pe pagina de appeal, veți putea vedea ban-urile dumneavoastră, dacă sunteți banat. Pe partea dreaptă, puteți vedea un text pe care scrie "Appeal this ban" - apăsați pe el. Click

Atenție: Dacă nu puteți crea un ban appeal, asta înseamnă că nu mai sunteți banat sau că ban-ul a expirat deja, așa cum puteți vedea în poza de mai jos. NoBan


Pasul 4

În căsuța dată, vă rugăm să precizați de ce credeți că ban-ul nu este justificat și de ce ar trebui să fie scos de pe profilul dumneavoastră. Dacă se întâmplă să aveți incidentul înregistrat din perspectiva dumneavoastră la momentul incidentului, încărcați filmarea pe YouTube sau orice altă platformă de video-hosting și includeți link-ul către video în contestație. Vă rugăm să explicați detaliat cum s-a întămplat incidentul și de ce pedeapsa dumneavoastră nu este validă. După ce ați oferit o explicație detaliată, apăsați pe "Submit appeal". Excuse


Pasul 5

Așteptați pentru ca membrul din staff care v-a emis pedeapsa să răspundă appeal-ului dumneavoastră. Spam-ul sau postarea de informații care nu au legătură cu pedeapsa nu vor ajuta, nici nu vor face situația mai bună.


Întrebări Adresate Frecvent

Întrebare: Am creat o contestație acum câteva ore, dar încă nu am primit niciun răspuns.
Răspuns: Datorită volumului mare de appeal-uri pe care le primim aproape zilnic, este posibil să treacă ceva timp până când membrul de staff vă va raspunde. Dacă nu ați primit un răspuns în termen de cel mult 3 zile, atunci accesați sistemul de feedback și depuneți o plângere împotriva membrului din staff respectiv.

Întrebare: Am fost banat, dar de ce nu există nici o dovadă pentru ban-ul meu?
Răspuns: Dacă ați primit ban in joc, poate dura puțin timp pentru membrul staff să facă încarce dovada. Dacă doriți să o vedeți, faceți un ban appeal și solicitați dovezi de la membrul din staff care a emis pedeapsa.

Întrebare: Ban-ul meu este valid și emis corect, pot în continuare să creez un appeal?
Răspuns: Da și nu. Deși din punct de vedere tehnic aveți această opțiune, vă recomandăm să nu faceți așa ceva încât ban-urile valide și emise corect nu vor fi șterse. Sistemul de appeal există pentru ca utilizatorii să poată avea oportunitatea de a face o cerere ca pedeapsa lor să fie anulată sau modificată, și ar trebui folosit în acest scop. Appeal-urile fără rost nu vor fi luate în considerare.

Întrebare: Vreau să fac o plângere pentru un ban deja expirat, mai am opțiunea de a face appeal?
Răspuns: Nu, nu puteți crea appeal-uri pentru pedepse deja expirate. Puteți depune o plângere despre ban-ul dumneavoastră în sistemul de feedback dacă nu mai puteți face appeal pentru ban, însă doar pentru un timp limitat. Vă rugăm să studiați regulile, în cazul acesta punctul §5.3.

Întrebare: Ban-ul meu ar trebui să fie deja expirat dar încă este activ?
Răspuns: Dacă locuiți într-un alt fus orar și nu l-ați schimbat încă din setări, atunci ar trebui să faceți asta întâi, aici sau să îl convertiți în fusul dumneavoastră orar. În funcție de fusul dumneavoastră orar, data de expirare exactă poate fi diferită.