Cum să folosiți sistemul de Ban Appeal & Întrebări adresate frecvent

Last update: 29 Apr 2020 15:23 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/214Pasul 1

La intrarea pe website, veți vedea o notificare roșie care vă va notifica cu privire la ban-ul primit, inclusiv motivul, dovada, pentru cât timp aveți ban-ul și opțiunea de a vă contesta ban-ul. Notificare


Pasul 2

Examinați evidența și vedeți dacă ban-ul este justificat. Dacă da, atunci vă recomandăm să nu faceți un appeal la ban-ul dvs., deoarece nu eliminăm ban-urile emise în mod corect. Luați-o ca experiență de învățare și încercați să o evitați data viitoare. Dacă ban-ul nu este justificat în opinia dvs., urmați pasul 3.


Pasul 3

Dacă credeți că ban-ul dvs. nu este justificat, dați click pe „Appeal your ban”, care este evidențiat cu galben.


Pasul 4

Pe această pagină, îți vei vedea ban-urile actuale dacă ești banat. În partea dreaptă, puteți vedea textul care spune „Appeal this ban” - dați click pe acesta. Ban appeal

Notă: Dacă nu puteți crea un ban appeal, înseamnă că nu aveți un ban sau ban-ul dvs. a expirat, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos. Niciun Ban


Pasul 5

în casuța de text, vă rugăm să explicați de ce ban-ul nu este justificat și de ce ar trebui scos de pe profilul dvs. Dacă se întâmplă să fi înregistrat incidentul din punctul dvs. de vedere la momentul în care a avut loc incidentul inițial, încărcați-l pe YouTube sau pe orice altă platformă care suportă videoclipuri și includeți link-ul către video în appeal-ul dvs. Explicați în detaliu cum a avut loc incidentul și de ce ban-ul dvs. nu este valid. După ce ați oferit o explicație detaliată, dați click pe „Submit Appeal” Submit ban appeal


Pasul 6

Așteptați ca Game Moderator-ul să rezolve appeal-ul dvs. Spamatul sau postarea unor lucruri care nu au legătură cu ban-ul nu vor ajuta și nici nu vor îmbunăți situația.


Întrebări frecvente

Întrebare: Am creat un ban appeal acum câteva ore, dar încă nu am primit niciun răspuns.
Răspuns: Datorită volumului mare de appeal-uri pe care le primim aproape zilnic, este posibil să treacă ceva timp pentru ca Game Moderator-ul să vă raspundă. Dacă nu ați primit un răspuns în termen de cel mult 3 zile, puteți să vă adresați la Sistemul de Feedback și să depuneți o plângere împotriva membrului staff.

Întrebare: Am fost banat, dar de ce nu există dovadă pentru ban-ul meu?
Răspuns: Dacă ați primit ban in joc, poate dura puțin timp pentru membrul staff să facă încarce dovada. Dacă doriți să o vedeți, faceți un ban appeal și solicitați dovezi de la membrul staff care a emis pedeapsa.

Întrebare: Ban-ul meu este justificat, dar încă pot crea un appeal?
Răspuns: Da și nu. Deși aveți opțiunea de a vă contesta ban-ul, nu vă recomandăm să faceți acest lucru, deoarece probabilitatea ca ban-ul dvs. să fie scos sau scurtat este aproape de zero, cu condiția ca ban-ul să fie acordat corect.

Întrebare: Vreau să creez un ban appeal care a fost acordat acum o lună, mai am opțiunea de a-l contesta?
Răspuns: Nu, nu puteți să creați appeal-uri pentru ban-uri care au expirat în urmă cu o lună. De asemenea, nu aveți opțiunea de a crea un ticket pentru sistemul de feedback dacă ban-ul dvs. a expirat în urmă cu o lună. Vă rugăm să consultați regulile, în special §5.3 în acest caz.

Întrebare: Ar trebui să nu mai am ban, dar ban-ul meu este încă activ?
Răspuns: Dacă locuiți într-un alt fus orar și nu l-ați schimbat încă din setări, atunci ar trebui să faceți acest lucru mai întâi sau să îl convertiți în fusul dvs. orar. În funcție de fusul dvs. orar, data de expirare exactă poate fi diferită.