Hogyan használd a Ban Appeal rendszert & GYIK

Last update: 13 May 2020 13:48 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/942Első lépés

A weboldalt megnyitva egy prios üzenet fogad majd, ami a kitiltás részleteit tartalmazza, ide értve az indokot, bizonyítékot, a kitiltás idejét és az appeal (fellebbezés) megírásának lehetőségét. Evidence


Második lépés

Nézd meg a bizonyítékot, és mérlegeld, hogy jogosan kaptad-e a kitiltást. Ha igen, azt javasoljuk, inkább ne írj appealt, mivel helyesen kiosztott bant nem távolítunk el. Fogd fel ezt úgy, mint egy tapasztalat, és a jövőben próbáld meg a hasonló dolgokat elkerülni. Ha viszont nem jogos a kitiltás, folytasd a harmadik lépéssel.


Harmadik lépés

Ha úgy gondolod, a kitiltás nem jogos, kattints az "Appeal your ban" gombra (a képen a sárgával kijelölt gomb).


Negyedik lépés

Ezen az oldalon látni fogod a kapott kitiltásaidat, márha kaptál korábban. A jobb oldalon látsz majd egy "Appeal this ban" gombot - kattints rá. Click

Megjegyzés: Ha nincs ott ez a gomb, az azt jelenti, hogy jelenleg nem vagy kitiltva, vagy a korábbi kitiltásod már lejárt. Ebben az esetben a "You have no active bans" szöveget fogod látni, mint ahogy azt anképen is láthatod. NoBan


Ötödik lépés

A szöveges dobozban magyarázd meg, szerinted miért nem jogos a kitiltás, és miért kéne azt a profilodról eltávolítani. Ha van videófelvételed a saját szemszögedből, töltsd fel a YouTube-ra vagy valamilyen más videómegosztó oldalra, és a fellebbezésedbe írd bele a videó linkjét. Részletesen írj le mindent az esetről, és azt, hogy szerinted miért nem jogos a kitiltás. Miután részetesen megírtad a szöveget, kattints a "Submit appeal" gombra. Excuse


Hatodik lépés

Várj a Game Moderator-re, hogy válaszoljon. A spamelés, illetve értelmetlen dolgok posztolása a kitiltástól függetlenül a kitiltásodon nem fog segíteni, se a helyzetet nem fogja jobbá tenni.


Gyakran ismételt kérdések

Kérdés: Már több órája megírtam a fellebbezést, de még nem kaptam rá választ.

Válasz: Mivel naponta hatalmas adag appeal érkezik be hozzánk, időbe telhet, amíg a Game Moderator válaszolni tud. Ha három napon keresztül nem kapsz választ, a Feedback Systemet használva feljelentheted az admint.

Kérdés: Ki lettem bannolva, de nincs hozzá társítva bizonyíték. Ez miért van?

Válasz: Ha játékon belül lettél kitiltva, abban az esetben beletelhet egy kis időbe, amíg a bizonyítékot az admin hozzácsatolja a kitiltáshoz. Ha látni szeretnéd a bizonyítékot, írj egy appealt pont ezzel az üzenettel.

Kérdés: A kitiltásom jogos. Továbbra is fellebbezhetek?

Válasz: Igen és nem. Ugyan megvan rá a lehetőséged, de nem ajánljuk, mivel az esélyeid a kitiltás rövidítésére/eltávolítására közel áll a nullához, ha jogos volt.

Kérdés: Van lehetőségem egy olyan kitiltást fellebbezni, ami már több, mint 1 hónapja lejárt?

Válasz: Nem, több, mint 1 hónapja lejárt bant nem lebbezhetsz fel, és ez ugyanúgy vonatkozik a Feedback Systemre is. Több információt a szabályzat §5.3-as pontjában találsz.

Kérdés: A kitiltás már lejárt, de még mindig a profilomon van. Miért?

Válasz: Ha más időzónában élsz, és ezt a beállításokban még nem állítottad be, akkor érdemes ezt megtenni, hogy az idők a te időzónádhoz legyenek igazítva. Az időzóna miatt a kitiltásod lejárati ideje másképp kerülhet kiírásra.