Hogyan használd a fellebbezési rendszert és GYIK


Last update: 03 Oct 2021 12:06 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/9421. lépés

A weboldalt megnyitva egy piros üzenet fogad majd, ami a kitiltás részleteit tartalmazza, ideértve az indokot, bizonyítékot, a kitiltás idejét és az fellebbezés megírásának lehetőségét. Evidence


2. lépés

Felhasználóinknak megadjuk a lehetőséget, hogy megvitassák kitiltásukat a fellebbezés rendszeren keresztül. Azonban arra kérünk, hogy csak akkor tedd, ha jogos okból teszed. AZ első lépés, hogy nézd meg a bizonyítékot és nézd meg, hogy a kitiltás indokolt volt-e. Az általad megsértett szabályokat a tiltás oka résznél meg vannak említve. Ha nem tudod, hogy melyik szabály mit jelent, nézd meg őket ide kattintva. Ha tényleg megsértetted a szabályzatot azt ajánljuk, hogy ne lebbezzd fel kitiltásodat, mert az érvényes és helyesen kiszabott kitiltásokat nem távolítjuk el. Ebben az esetben a fellebbezésed el lesz utasítva. Helyette arra kérünk, hogy a büntetést vedd leckének, hogy a jövőben hasonló baleset ne történjen.

Abban az esetben, ha ténylegesen úgy hiszed, hogy a büntetés indokolatlan volt, kérdésed van róla vagy aggódsz miatta ezért beszélni szeretnél azzal a staffal aki kiosztotta számodra a büntetést, készítsd egy fellebbezést az "Appeal your ban" gombra való kattintással, ami sárgával ki van emelve.

Jegyezd meg, hogy abban az esetben, ha megvitatod büntetésed, valós és helyétálló magyarázattal kell rendelkezned, hogy miért gondolod úgy, hogy a büntetés téves volt. Komoly kérést várunk büntetésed visszavonására vagy módosítására és az eredeti bizonyítékot, ellenbizonyítékot a te szemszögedből és az okokat, amiket fellebbezésedben írsz átértékeljük. Ha valós ok nélkül küldesz fellebbezést, büntetéssel nem kapcsolatos dolgokat küldesz a fellebbezésben, más személyeket vagy emberi/eszköz hibákat hibáztatsz, vagy még egy esélyt kérsz, akkor a fellebbezésedet el fogjuk utasítani akkor azt a fellebbezést el fogjuk utasítani.


3. lépés

Amikor belépsz a fellebbezési oldalra, látni fogod a jelenlegi kitiltásaidat, ha ki vagy tiltva. A jobb oldalon a következő szöveget fogod látni: "Appeal this ban", kattints rá Click

Megjegyzés: Ha nem tudsz fellebbezést készíteni, az azt jelenti, hogy nem vagy kitiltva vagy már a kitiltásod lejárt, ahogy az alábbi képen is látod. NoBan


4. lépés

A szöveges dobozban magyarázd meg, hogy miért gondolod úgy, hogy szerinted nem jogos a kitiltás és miért kéne eltávolítani a profilodról. Ha van videófelvételed a saját szemszögedből a balesetről, töltsd fel a YouTube-ra vagy bármilyen más videómegosztó oldalra és a fellebbezésedbe illeszd be a videó linkjét. Részletesen írj le mindent az esetről és azt, hogy szerinted miért nem jogos a kitiltás. Miután részletesen megírtad a szöveget, kattints a "Submit appeal" gombra. Excuse


5. lépés

Várj a staffra aki kiosztotta számodra a büntetést, hogy foglalkozzon a fellebbezéseddel. A spammelés vagy a kitiltással nem kapcsolatos dolgok küldése nem fog segíteni vagy teszi jobbá a helyzetet.


Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés: Már több órája megírtam a fellebbezést, de még nem kaptam rá választ.
Válasz: Mivel naponta rengeteg fellebbezés érkezik be hozzánk, időbe telhet, amíg a staff válaszolni tud. Ha három napon keresztül nem kapsz választ, a visszajelzési rendszert használva panaszt nyújthatsz be a staff ellen.

Kérdés: Ki lettem tiltva, de nincs hozzá társítva bizonyíték. Ez miért van?
Válasz: Ha játékon belül lettél kitiltva, abban az esetben beletelhet egy kis időbe, amíg a bizonyítékot a staff hozzácsatolja a kitiltáshoz. Ha látni szeretnéd a bizonyítékot, írj egy fellebbezést és kérj tőle bizonyítékot.

Kérdés: A kitiltásom jogos. Továbbra is fellebbezhetek?
Válasz: Igen és nem. Ugyan megvan rá a lehetőséged, de nem ajánljuk, mivel a helyesen kiosztott kitiltásokat nem távolítjuk el. A fellebbezés rendszer arra van, hogy a felhasználóknak lehetőségük legyen kitiltásuk visszavonására vagy módosítására. Nem vesszük figyelembe azokat a fellebbezéseket amelyek nem felelnek meg ennek.

Kérdés: Panaszt szeretnék benyújtani egy kitiltásról ami már lejárt. Van lehetőségem fellebbezni?
Válasz: Nem, olyan kitiltást ami már lejárt nem lebbezhetsz fel. A visszajelzési rendszeren keresztül panaszt nyújthatsz be, ha már nem tudsz fellebbezni a kitiltásod ellen, de csak egy bizonyos ideig. Kérlek hivatkozz a szabályzatra, pontosan a §5.3-asra ebben az esetben.

Kérdés: A kitiltásom már lejárt, de még mindig a aktív. Miért?
Válasz: Ha más időzónában élsz, és ezt a beállításokban még nem állítottad be, akkor először érdemes ezt megtenni itt vagy konvertáld át a saját időzónádba. Időzónádtól függően a lejárási idő különbözhet.

Tags

Author

Ivonole's avatar

Ivonole

Translator Yellow Angels Veteran V


🇭🇺 100% map, 2000+ hours in-game, 0 ban


Mustang lover