Как да използвате системата за обжалване на забрана & ЧЗВ


Last update: 03 Oct 2021 18:41 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/921Стъпка 1

При влизане в уебсайта ще видите червено известие, което ще ви уведоми за активната ви забрана, включително причината, доказателствата, колко дълго сте забранени и възможността да обжалвате забраната си. Evidence


Стъпка 2

Ние предлагаме на нашите потребители възможността да оспорят забраната им чрез системата за обжалване. Молим ви обаче да го направите само ако имате основателна причина. Първата стъпка е да прегледате доказателствата и да видите дали забраната е оправдана. Правилата, които сте нарушили, са посочени в причината за забраната; ако се чудите какво е описанието на тези правила, моля, разгледайте ги тук. Ако наистина сте нарушили правилата във вашата причина за забрана, силно препоръчваме да не обжалвате забраната си, тъй като ние не премахваме валидни и правилно издадени забрани. В такива случаи жалбата ви ще бъде отхвърлена. Вместо това ви молим да приемете наказанието като учебен опит, така че същият инцидент да не се повтаря в бъдеще.

В случай, че силно вярвате, че наказанието ви е неправилно или имате въпроси или притеснения, които бихте искали да обсъдите с лицето, издало вашето наказание, създайте ново обжалване, като кликнете върху „Appeal your ban“, което е маркирано в жълто.

Моля, имайте предвид, че в случай, че искате да оспорите наказанието си, трябва да предоставите валидни и солидни мотиви, подчертаващи защо смятате, че наказанието е неправилно. Очакваме сериозни искания за отмяна или изменение на наказанието ви и ще оценим първоначалните доказателства, потенциалните контрадоказателства от ваша гледна точка и причините, които посочвате в обжалването си. Няма да можем да разгледаме обжалването ви, ако обжалвате забраната си без истинска причина, изпращате спам неща, които не са свързани с наказанието ви, обвинявате други хора или човешки/хардуерни грешки или искате друг шанс; жалбите, обосновани с такива мотиви, ще бъдат отхвърлени.


Стъпка 3

След като влезете в страницата за обжалване, ще видите текущите си забрани, ако сте забранени. От дясната страна може да видите текст, който гласи „Appeal this ban“ - щракнете върху него. Click

Забележка: Ако не може да създадете жалба за забрана, това означава, че не сте забранени или забраната вече е изтекла, както можете да видите на снимката по-долу. NoBan


Стъпка 4

В предоставеното поле, моля, обяснете защо смятате, че забраната не е оправдана и защо трябва да бъде премахната от вашия профил. Ако случайно сте записали инцидента от ваша гледна точка по време на първоначалния инцидент, качете го в YouTube или друга платформа за видео хостинг и включете връзката към видеото във вашата жалба. Моля, обяснете подробно как е възникнал инцидентът и защо забраната ви не е валидна. След като предоставите подробно обяснение, кликнете върху „Submit appeal". Excuse


Стъпка 5

Изчакайте лицето, което ви е издало наказанието, да отговори на жалбата ви. Спамът или публикуването по друг начин на ненужни неща, несвързани със забраната, няма да помогнат, нито ще подобрят ситуацията.


Често задавани въпроси

Въпрос: Обжалвах забраната си преди няколко часа, но все още не съм получил отговор.
Отговор: Поради големия обем жалби, които получаваме почти ежедневно, може да отнеме известно време, докато служителят се свърже с вас. Ако не сте получили отговор в срок от максимум 3 дни, можете да използвате системата за обратна връзка и да подадете жалба срещу служителя.

Въпрос: Бях забранен, но защо няма доказателства за моята забрана?
Отговор: Ако сте били забранени в играта, може да отнеме известно време, докато служителят качи доказателствата. Ако искате да ги видите, обжалвайте забраната си и поискайте доказателства от служителя, издал наказанието.

Въпрос: Моята забрана е валидна и правилно издадена, но мога ли да я обжалвам?
Отговор: Да и не. Въпреки че технически имате възможност и право да обжалвате забраната си, силно препоръчваме да не го правите, тъй като не премахваме забраните, които са валидни и правилно издадени. Системата за обжалване съществува, за да предостави на потребителите възможност да направят искане за отмяна или изменение на наказанието и трябва да се използва като такова. Обжалванията, които нямат никаква цел, няма да бъдат взети под внимание.

Въпрос: Искам да се оплача от забрана, която вече е изтекла, имам ли още възможност да я обжалвам?
Отговор: Не, не можете да обжалвате забрани, които вече са изтекли. Имате право да се оплачете от забраната си чрез системата за обратна връзка, ако вече не можете да обжалвате забраната си, но само за определено време. Моля, вижте правилата, по-специално §5.3 в този случай.

Въпрос: Моята забрана вече трябваше да е изтекла досега, но забраната ми все още е активна?
Отговор: Ако живеете в друга часова зона и все още не сте я променили в настройките, първо трябва да направите това тук или да я конвертирате във вашата часова зона. В зависимост от вашата часова зона, точната дата на изтичане може да се различава.