Как да използвате ban appeal system & faq


Last update: 01 May 2020 07:34 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/921Стъпка 1

При влизане в уебсайта ще видите червено известие, което ви уведомява за вашата активна забрана, включително причината, доказателствата, колко дълго сте забранени и опцията да обжалвате вашата забрана


Стъпка 2

Прегледайте доказателствата и вижте дали забраната е оправдана. Ако е така, препоръчваме да не обжалвате вашата забрана, тъй като ние не премахваме правилно издадените забрани. Приемете го като учебен опит и се опитайте да го избегнете следващия път. Ако забраната не е обоснована според вас, следвайте стъпка 3


Стъпка 3

Ако смятате, че вашата забрана не е оправдана, кликнете върху „Appeal your ban“, която е подчертана в жълто


Стъпка 4

На тази страница ще видите текущите си забрани, ако сте забранени. От дясната страна можете да видите текст с надпис „Appeal this ban“ - щракнете върху нея.

Забележка: Ако не можете да създадете обжалване на забрана, това означава, че не сте забранени или забраната изтече вече, както можете да видите на екрана по-долу.


Стъпка 5

В предоставеното поле обяснете защо забраната не е оправдана и защо трябва да бъде премахната от вашия профил. Ако случайно сте регистрирали инцидента от вашата гледна точка в момента на първоначалния инцидент, качете го в YouTube или друга платформа за видео хостинг и включете връзката към видеоклипа във вашата жалба. Обяснете подробно как е възникнал инцидентът и защо вашата забрана не е валидна. След като предоставите подробно обяснение, кликнете върху „Submit appeal“.


Стъпка 6

Изчакайте Game Moderator да се справи с вашата жалба. Спам или публикуване по друг начин на ненужни неща, които не са свързани със забраната, няма да помогнат, нито ще подобрят ситуацията.


Често Задвани Въпроси

Въпрос: Обжалвах забраната си преди няколко часа, но все още не съм получил отговор.
Отговор: Поради големия обем на обжалвания, които получаваме почти ежедневно, може да отнеме известно време, докато Game Moderator ще се свърже с вас. Ако не сте получили отговор в срок от максимум 3 дни, тогава можете да се обърнете към Feedback System и да подадете жалба срещу члена на персонала.

Въпрос: Бях забранен, но защо няма доказателства за моята забрана?
Отговор: Ако сте били забранени по време на игра, тогава може да отнеме известно време служителят да качи доказателствата. Ако искате да го видите, обжалвайте забраната си и изискайте доказателства от служителя, издал наказанието.

Въпрос: Моята забрана е оправдана, но все пак мога ли да я обжалвам?
Отговор: Да и не. Въпреки че имате възможност да обжалвате вашата забрана, не препоръчваме да правите това, тъй като вероятността да бъде премахната или съкратена забраната е близка до нула, при условие че забраната е правилно издадена.

Въпрос: Искам да се оплача от забрана, издадена преди повече от месец, все още имам ли възможност да го обжалвам?
Отговор: Не, не можете да обжалвате забрани, които са изтекли преди повече от месец. Освен това нямате възможност да се оплаквате от вашата забрана над системата за обратна връзка, ако тя изтече преди повече от месец. Моля, вижте правилата, по-специално §5.3 в този случай.

Въпрос: Вече трябва да бъда забранен, но забраната ми все още е активна?
Отговор: Ако живеете в друга часова зона и още не сте я променили в настройките, тогава първо трябва да го направите или да го преобразувате във вашата часова зона. В зависимост от вашата часова зона, точната дата на изтичане може да се различава.

Tags

Author