Hoe gebruik je het ban appeal systeem en veelgestelde vragen


Last update: 03 Oct 2021 18:52 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/6Stap 1

Wanneer je inlogt op de website, dan zie je een mededeling in een rode balk verschijnen waar je kunt zien waarvoor je verbannen bent, het bewijs daarvoor en tot wanneer de ban geldt. Je ziet ook een knop "Appeal your ban" waarmee je in beroep kunt gaan tegen de ban. Evidence


Stap 2

We bieden onze spelers de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen hun ban. Echter, wij vragen je om dit alleen te doen als je een geldige reden hebt. De eerste stap is om het bewijsmateriaal te beoordelen en na te gaan of de ban gerechtvaardigd is. De regels die je hebt overtreden staan vermeld in de ban reden; als je je afvraagt wat de beschrijvingen van deze regels zijn, bekijk deze dan hier. Als je inderdaad de regels hebt overtreden die in je ban reden staan, dan raden wij je sterk aan om niet in beroep te gaan tegen je ban, aangezien wij geen geldige en correct uitgegeven bans verwijderen. In zulke gevallen zal jouw appeal afgewezen worden. In plaats daarvan vragen wij jou om de straf te zien als een leermoment, zodat hetzelfde incident in de toekomst niet nog eens plaats zal vinden.

In het geval dat je sterk gelooft dat je straf onjuist is, of je hebt vragen of zorgen die je wilt bespreken met het staflid dat jouw straf opgelegd heeft, maak dan een nieuwe appeal aan door te klikken op de geel gemarkeerde "Appeal your ban" knop.

Als je in beroep wilt gaan tegen jouw straf, moet je een geldige en gegronde reden opgeven waarom je denkt dat de straf onjuist is. Wij verwachten dat je een serieus verzoek indient om jouw straf ongedaan te maken of te wijzigen en wij zullen het oorspronkelijke bewijs evalueren, samen met mogelijk tegenbewijs van jouw perspectief en redenen die je in jouw beroep aangeeft. We kunnen je appeal niet in overweging nemen als je in beroep gaat tegen je ban zonder echte reden, dingen spamt die niks te maken hebben met je straf, andere personen of menselijke/hardwarefouten de schuld geeft, of vraagt om nog een kans; appeals die onderbouwd zijn met zulke argumenten zullen worden afgewezen.


Stap 3

Wanneer je de appeal pagina opent, zie je je huidige bans als je verbannen bent. Aan de rechterkant zie je een tekst met "Appeal this ban" - klik hier op. Click

Let op: Als je geen ban appeal kunt aanmaken, betekent het dat je niet verbannen bent of dat je ban al verlopen is, zoals je kunt zien in de screenshot hieronder. NoBan


Stap 4

Leg in het daarvoor bestemde tekstvak uit waarom jij denkt dat de ban niet gerechtvaardigd is en waarom deze van jouw profiel verwijderd zou moeten worden. Als je het incident hebt opgenomen vanuit jouw perspectief op het moment dat het incident plaatsvond, upload dit dan naar YouTube of een ander platform voor het hosten van video's, en voeg de link naar de video toe in je appeal. Leg in detail uit hoe het incident heeft plaatsgevonden en waarom je ban niet juist is. Wanneer je een gedetailleerde uitleg hebt gegeven, klik op "Submit appeal". Excuse


Stap 5

Wacht tot het staflid dat jouw straf heeft opgelegd jouw appeal behandelt. Spammen of op een andere wijze onnodige dingen posten die niks met de ban te maken hebben helpt niet, en maakt de situatie niet beter.


Veelgestelde Vragen

Vraag: Ik ben enkele uren geleden in beroep gegaan tegen mijn ban, maar hebt nog geen antwoord ontvangen.
Antwoord: Wegens het grote aantal appeals die wij dagelijks ontvangen, kan het even duren voordat het staflid toekomt aan jouw appeal. Als je niet binnen een termijn van maximaal 3 dagen geen antwoord ontvangt, dan kan je naar het feedbacksysteem gaan en een klacht tegen het staflid indienen.

Vraag: Ik ben verbannen, maar er is helemaal geen bewijs?
Antwoord: Als je in het spel bent verbannen, dan kan het soms enige tijd duren voordat het staflid het bewijs upload en toevoegt aan jouw ban. Als je het bewijs wilt inzien, ga dan in beroep tegen je ban en vraag het staflid om het bewijs toe te voegen.

Vraag: Mijn ban is geldig, kan ik nog steeds in beroep gaan?
Antwoord: Ja en nee. Hoewel je technisch gezien de mogelijkheid en het recht hebt om in beroep te gaan tegen je ban, raden we je sterk aan om dit niet te doen aangezien wij geen bans verwijderen die geldig en correct zijn uitgegeven. Het appealsysteem bestaat om spelers de mogelijkheid te bieden om een verzoek in te dienen om hun straf ongedaan te maken of te wijzigen en moet dus ook als zodanig worden gebruikt. Appeals die geen enkel doel dienen, zullen niet in overweging genomen worden.

Vraag: Ik wil klagen over een ban die al verlopen is, heb ik nog de mogelijkheid om daar tegen in beroep te gaan?
Antwoord: Nee, je kan niet in beroep gaan tegen bans die al zijn verlopen. Je mag wel klagen over je ban via het feedbacksysteem als je niet meer in beroep kunt gaan, maar enkel voor een bepaalde tijd. Raadpleeg onze regels, specifiek §5.3 in dit geval.

Vraag: Mijn ban had al afgelopen moeten zijn, maar hij is nog steeds actief?
Antwoord: Als je in een andere tijdzone woont en dat nog niet in je instellingen hebt verandert, dan moet je dat hier eerst doen of de tijd omzetten naar jouw tijdzone. Afhankelijk van jouw tijdzone kan de exacte vervaldatum verschillen.