Instrucțiuni legate de raportarea pe website


Last update: 03 Jul 2021 15:39 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/168A existat o confuzie mare când vine vorba despre dovadă, ce este acceptat ca o dovadă validă și ce ne interesează când utilizatori raporteaza pe cineva pe website-ul nostru. Acesta este locul unde poți afla cum ți se numără reporturile și cum să ai o șansă mai mare în a fi acceptate. Noi ne ocupăm de reporturi după metoda primul venit, primul servit (FIFO). Ceea ce înseamnă că reporturile mai vechi se vor procesa înaintea reporturilor mai noi. Fiți vă rog răbdători pentru că numărul de reporturi variază și de asemenea și timpul în care ne ocupăm de ele. Punerea staff-ului să îți vadă reportul nu va fi tolerată.

Notați vă rog, că acestea sunt doar instrucțiuni, ci nu reguli. Pentru a vedea regulile, referindu-ne la regula §1.4, dați click aici . Dacă se întâmplă ceva ce trece peste aceste intstrucțiuni, nu înseamnă ca reportul dvs. este incorect.

Ce fel de dovadă trebuie să prezint?
Cerem dovadă video pentru aproape fiecare motiv. Când ni te prezinți cu o dovadă, trebuie să fie neaparat înregistrată de tine. Ceea ce înseamnă că nu poți să aduci un stream sau un video de la alt jucător, pe care să-l pui in report. Dovada nu trebuie să fie tăiată, retușată sau blurată în nici un fel. Videoclipurile pot fi tăiate doar pentru a arăta timpul potrivit al incidentului. De asemenea, videoclipurile mai lungi de 2 minute trebuie să conțină neapărat timpi, care să ducă la acțiunea incidentului din videoclip. Pentru dovada video, trebuie să vedem clar numele utilizatorului și ID-ul lui. De asemenea, videoclipurile trebuie să fie înregistrate într-o calitate destul de mare, pentru ca numele și ID-ul din joc să se poată citi clar.

Ofense care trebuie să aibă dovadă video sunt următoarele:

 • Ramming
 • Blocking
 • Condus pe contrasens
 • Depășire necorespunzătoare
 • Condus imprudent
 • Management necorespunzător al unui convoi/Abuz cu mașina
 • Hacking
 • Abuz al stației/ insultarea pe stație.

Ofense care pot avea dovadă foto:

 • Insultarea în chat (toată caseta de text trebuie să fie activată pentru a se vedea tot contextul)
 • Tag/Nume/Avatar nepotrivit
 • Editare excesivă a salvării
 • Insulte în Text Chat(tot chatbox-ul trebuie să fie deschis, pentru context)
 • Tag/Nume/Avatar necorespunzător
 • Editare a salvării necorespunzătoare

Dacă nu îți vezi un motiv aici, cel mai bine este să aveți dovadă video pentru că dovada video este mereu preferată și aveți șanse să fie acceptată în comparație cu o dovadă foto. (Notați vă rog faptul că motivele prezentate aici nu pot rezulta într-un ban neapărat. Acestea sunt doar exemple de motive care cer dovadă video). De asemenea, țineți vă rog minte că unele reguli care se aplică pe Severele Simulation nu se aplică și pe Serverele Arcade. Poți citi diferențele folosind link-ul de mai jos.

Regulament TruckersMP

Ce este ”/pinfo”, trebuie să fie în dovadaa mea? Comanda /pinfo [ID] este comanda care arată ID-ul de pe TruckersMP și cel de pe Steam în momentul în care introduci ID-ul utilizatorului din joc. Această comandă este în special folositoare pentru a identifica utilizatorii în cozile mari sau când există utilizatori cu nume similar. Când raportați un jucător, nu este obligatoriu să aveți această comandă în dovadă sau să aveți un screenshot separat atașat reportului, dar este foarte recomandat să o atașați pentru că demonstrează faptul că jucătorul pe care îl raportați este cel prezentat în video. Dacă utilizatorul a închis jocul înainte să scrieți această comandă, nu vă îngrijorați, vă puteți încă trimite reportul, dar există o șansă ca acesta să fie respins din cauza ID-ului incorect.

Cât de lungă trebuie să fie dovada mea video? Când ne uităm la lungimea unei dovezi video, ne asigurăm că este între 15 secunde și 1 minut. Un videoclip mai scurt de 5 secunde poate fi clasificat ca dovadă insuficientă pentru că nu arată destul dintr-o situație pentru a se crea o concluzie despre vina cui a fost. Dacă dovada ta este mai lungă de 1 minut și 30 de secunde, am vrea să ne dați timpul în care s-a întâmplat ceva, într-un comentariu la report. Reporturile făra acești timpi pot fi respinse având dovada prea lungă.

Ce website trebuie să folosesc pentru a-mi încărca dovada? Există 3 site-uri principale unde preferăm ca jucătorii să își încarce videoclipurile. YouTube, Streamable și Vimeo sunt cele mai frecvent folosite site-uri. Pentru imagini, Imgur și Lightshot sunt acceptabile. Depinde de unde locuiești, uneori poți să nu ai acces la aceste site-uri. Site-uri alternative precum DailyMotion, VidMe sau Google Drive sunt toate acceptabile de asemenea. Dar dacă poți folosi unul dintre site-urile menționate mai sus, am prefera ca tu să le foloseși pe acelea. Vă rog notați faptul că noi nu descărcăm dovada. Orice report care ne cere să descărcăm dovada dvs. va fi automat respins pentru că descărcarea dovezii reprezintă un risc de securitate.

Ce fac dacă trebuie să raportez mai mulți jucători? Dacă trebuie să raportezi mai mulți jucători fie cu un singur video sau cu mai multe videoclipuri, crează te rog 1 report pentru un jucător. Acest lucru va asigura precizia și eficiența cu care vor fi ocupate reporturile. Țineți minte să adaugați timpul corect dacă videoclipul conține mai multe incidente în care ai fost implicat.

Cât de mult timp trebuie să fie dovada mea disponibilă? Dovada ta trebuie să fie disponibilă pentru minim 1 lună după ce expiră ban-ul. Deci, dacă un utilizator pe care l-ai raportat, a primit ban, iar ban-ul îi expiră pe 1 Ianuarie, dovada ta trebuie să fie valabilă pentru vizionare până pe 1 Februarie. Dacă dovada ta nu este disponibilă pentru acest interval, ban-ul poate fi șters de pe profilul utilizatorului și poate primi unban, depinde de când a fost dovada ștearsă. Acesta este de asemenea motivul pentru care nu trebuie să foloseși dovada altor oameni pentru că nu te poți asigura că va fi disponibilă pentru intervalul cerut. În plus, se numește copyright, în momentul în care folosești conținutul altcuiva pentru scopuri diferite făra accesul lui. Pentru mai multe informații, vedeți regula §1.4 din regulile noastre, care conțin cerințe detaliate despre raportarea utilizatorilor.

Ce fac dacă vreau să raportez un membru staff TMP? Dacă dorești să creezi un report cu privire la un membru din echipa TMP, trebuie să folosești neapărat Sistemul nostru de Feedback. Acolo ne poți prezenta o descriere și orice dovadă relevantă pe care o vei putea avea.


Întrebări frecvent adresate

Întrebare: Am facut un report, de ce nu s-a ocupat nimeni de el?

Răspuns: Câteodată, acest șir de reporturi poate deveni destul de mare și va exista o întârziere a răspunsului nostru. Dar nu vă îngrijorați pentru că orice report va fi tratat cândva, niciun report nu va fi neverificat.

Î: Dacă reportul meu este respins, va fi rating-ul meu (numărul de reporturi pe care le pot înregistra) redus?

R: Nu neapărat. Modul prin care reportul dvs. este evaluat depinde de calitatea reportului, nu de rezultatul acestuia. Există motive variate a de ce un report poate fi respins, dar un rating pozitiv este încă dat.

Î: Un avertisment care spune că ID-ul este prea mic apare. Înseamnă că reportul este incorect?

R: Nu. Înseamnă că trebuie să îl verifici de două ori și să te asiguri că nu ai pus ID-ul din joc în locul ID-ului a TruckersMP.

Î: Un avertisment îmi spune că raportez un membru staff. Înseamnă că reportul meu este incorect?

R: Da. Sistemul nu permite ca membri staff să fie raportați. Dacă ai găsit un membru staff care făcea ceva greșit sau discutabil, trimite-ne te rog un ticket feedback cu evidența.

Î: De ce pot crea doar 10 reporturi?

R: Echipa de Game Moderation este pusă să evalueze calitatea reporturilor. Acest lucru este folosit pentru a vă ajuta să scapați de majoritatea reporturilor inutile care vin pe acest sistem. Cu cât reportuile pe care ni le trimiteți sunt bune, cu atât mai multe veți putea să raptortați în viitor. Cu cât ne trimiteți mai multe reporturi inutile, cu atât mai puține ne veți putea trimite, până când nu ne veți mai putea trimite.

Î: Am ajuns la limita de trimitere a reporturilor, ce trebuie să fac?

R: Trebuie neapărat să așteptați ca reporturile tale să fie tratate de cineva. O dată ce câteva dintre reporturile tale vor primi puncte pozitive de la un Game Moderator, vei avea o limită mai mare a reporturilor.

Î: Am fost banat de la folosirea sistemului de report, Ce trebuie să fac acum?

R: Dacă ați fost banat de pe sistemul de report și doriți să discutați motivele pentru care ați fost banat, vă rugăm să vă îndreptați către sistemul de feedback și să trimiteți un ticket către Game Moderation Management.

Î: Reportul meu tocmai a fost tratat. Pot șterge evidența de pe contul meu de social media?

R: Nu. Evidența trebuie să fie valabilă pentru toată perioada ban-ului PLUS 1 lună. Există acest lucru pentru a fi sigur că utilizatorul banat își poate contesta ban-ul cum i se cuvine. Vă rog notați faptul că ștergerea evidenței poate rezulta în ștergerea drepturilor dvs. de a crea alte reporturi. Pentru informații suplimentare, consultați-vă vă rog cu regula §1.4 din regulamentul nostru.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Ex Translation Manager - 18.08.2019