Retningslinjer for hjemmeside rapportering


Last update: 03 Jul 2021 15:41 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/697Der har været meget forvirring omkring beviserne, og hvad der accepteres som gyldigt bevis, og hvad vi ser efter, når brugerne rapporterer på vores websted. Dette er noget, du kan henvise til, hvordan du får dine rapporter til at tælle og har en meget større chance for at blive accepteret. Rapporter behandles først ind, først ud (FIFO). Det betyder, at ældre rapporter bliver behandlet før nyere rapporter. Vær tålmodig, da vores rapportnumre svinger og omdrejningstiderne kan variere. At bede personale om at gennemgå din rapport tolereres ikke.

Bemærk, at dette kun er retningslinjer og ikke regler. Se til reglerne for at se i reglerne §1.4, her. Hvis der sker noget, der strider mod disse retningslinjer, gør det ikke nødvendigvis rapporten forkert.

Hvilken slags bevis skal jeg fremlægge?
Vi kræver videobevis for næsten enhver lovovertrædelse. Når du leverer os bevis, skal det registreres af dig. Dette betyder, at du ikke kan klippe en anden brugers strøm eller video og placere en rapport med den. Bevis kan ikke beskæres, retoucheres eller sløres på ingen måde. Videoer kan kun beskæres i tide ved at filtrere alt irrelevant indhold til hændelsen. Videoer, der er længere end 2 minutter, skal også indeholde en tidsstempel for, hvor hændelsen fandt sted i videoen. For videobevis skal vi tydeligt se brugerens navn og ID. Derfor skal videoer optages i en så høj kvalitet, at brugernavne og ID-er i spillet kan være klart læsbare.

Forseelser, der kræver videobevis, er som følger:

 • Ramming
 • Blokerin
 • Forkete Vej
 • Upassende Overhaling
 • Hensynsløs Kørsel
 • Hensynsløs Konvojestyring / Bilmisbrug
 • Hacking
 • CB Misbrug / Fornærmende over CB

Overtrædelser, der kan have fotobevis, inkluderer:

 • Fornærmelse i tekstchat (den fulde chatboks skal være åben for kontekst)
 • Upassende Tag/Navn/Avatar
 • Upassende Gem redigering

Hvis du ikke ser en lovovertrædelse her, er det bedst at have videobevis, da videobevis altid er at foretrække og er mere tilbøjelige til at blive accepteret snarere end fotobevis. (Bemærk, at alle overtrædelser, der er anført her, ikke altid kan resultere i et forbud. Dette er bare eksempler på overtrædelser, der kræver videobevis.) Husk også, at nogle regler, der gælder for simuleringsservere, ikke gælder for Arcade-serverne. Du kan læse forskellene ved hjælp af nedenstående link.

TruckersMP Regler

Hvad er "/ pinfo" og skal det være i mine beviser?
Kommandoen /pinfo [ID] er en kommando, der viser en brugere TruckersMP & Steam ID, når du indtaster en brugers in-game ID. Denne kommando er især nyttig til at identificere brugere i store skarer, eller når der er brugere med lignende navne. Når du rapporterer en bruger, er det ikke obligatorisk at have denne kommando i beviset eller som et separat skærmbillede knyttet til rapporten, men det anbefales stærkt, at du vedhæfter den, da den bekræfter, at den bruger, du rapporterer, er den bruger, der er vist i video. Hvis brugeren afslutter spillet, før du var i stand til at udføre kommandoen, skal du ikke bekymre dig, du kan stadig indsende din rapport, men der er en chance for, at du kan få det forkerte ID ved rapportering af brugeren, hvilket betyder, at din rapport kan blive afvist .

Hvor længe skal min videobevis være?
Når vi ser på længden af videobevis, ser vi efter beviser, der er mellem 15 sekunder og 1 minut for en rapport fra en bruger. En video, der er kortere end 5 sekunder, kan klassificeres som utilstrækkelig dokumentation, da den muligvis ikke viser nok af situationen til at konkludere, hvad brugeren har skyld i. Hvis dit videobevis er længere end 1 minut og 30 sekunder, vil vi gerne have tidsstempler inkluderet i rapportkommentaren om, hvornår lovovertrædelserne opstår. Rapporter uden tidsstempel kan afvises for at have for længere bevis.

Hvilket websted skal jeg bruge til at uploade mine beviser til?
Der er 3 hovedwebsteder, hvor vi foretrækker brugere at uploade deres videoer. YouTube Streamable og Vimeo er de mest anvendte steder. For billeder, Imgur and Lightshot er acceptabel. Afhængig af hvor du bor dog har du sommetider muligvis ikke adgang til disse sider. Alternative websteder som DailyMotion, VidMe og Google Drive er alle også accepterede. Hvis du kan bruge et af de andre websteder, der er nævnt ovenfor, foretrækker vi, at du bruger disse. Bemærk, at vi ikke downloader bevis. Ethvert websted, der kræver os at downloade beviser, får rapporten automatisk afvist, da download af bevis er en sikkerhedsrisiko.

Hvad hvis jeg skal rapportere flere brugere?
Hvis du har brug for at rapportere flere brugere enten med en enkelt video eller flere videoer, bedes du oprette 1 rapport pr. Afspiller. Dette vil sikre, at dine rapporter håndteres nøjagtigt og effektivt. Husk også at tilføje tidsstempler, hvis din video indeholder flere hændelser, som du var involveret i.

Hvor længe skal mine beviser være tilgængelige for?
Dit bevis skal være tilgængeligt i mindst 1 måned efter, at forbuddet udløber. Så hvis en bruger, du har rapporteret, er udelukket, og forbuddet udløber den 1. januar, skal dine bevis være tilgængelige for visning indtil 1. februar. Hvis dit bevis ikke er tilgængeligt i denne længde, kan forbuddet fjernes fra brugerens profil, og de kan få fjernet deres udelukkelse, afhængigt af hvornår beviset fjernes. Dette er også grunden til, at du ikke bør bruge bevis for andre mennesker, da du ikke kan sikre dig, at de er tilgængelige i den krævede varighed. Derudover er det krænkelse af ophavsret, hvis du bruger en andens indhold til forskellige formål uden deres samtykke. For yderligere information, se §1.4 i vores regler som indeholder detaljerede krav til rapportering af brugere.

Hvad hvis jeg vil rapportere et medlem af TMP personalet?
Hvis du ønsker at indgive en rapport mod et medlem af TMP-teamet, skal du gøre det ved hjælp af vores Feedback System. Der kan du give en beskrivelse og alle relevante beviser, du måtte have.


Ofte Stillede Spørgsmål

Q: Jeg lavede en rapport, hvorfor er den ikke blevet behandlet endnu?

A: Nogle gange kan vores kø blive temmelig stor, hvilket forsinker responstiden. Men bare rolig, for hver rapport bliver behandlet i sidste ende, ingen rapport bliver overset.

Q. Hvis min rapport afvises, nedsættes min rapportvurdering (antallet af rapporter, jeg kan arkivere)?

A: Ikke nødvendigvis. Den måde, din rapport vurderes på, afhænger af rapportens kvalitet og ikke resultatet af rapporten. Der er forskellige grunde til, hvorfor en rapport kan afvises, men der gives stadig en positiv vurdering.

Q: En advarsel viser, at ID'et er lavt. Betyder det, at min rapport er forkert?

A: Nej. Det betyder, at du skal kontrollere, at du ikke indsætter spiller ID i stedet for TruckersMP ID.

Q: En advarsel viser, at jeg rapporterer en medarbejder. Betyder det, at min rapport er forkert?

A: Yes. Ja. Systemet tillader ikke, at medarbejdere rapporteres. Hvis du finder en medarbejder, der gjorde noget forkert eller tvivlsomt, bedes du indsende en feedback billet med beviser.

Q: Hvorfor kan jeg kun oprette 10 rapporter?

A: Game Moderation Team bliver bedt om at bedømme kvaliteten af rapporterne. Dette bruges til at hjælpe med at slippe af med de fleste ubrugelige rapporter, der i øjeblikket kommer gennem systemet. Jo flere gode rapporter du sender, jo mere vil du kunne rapportere i fremtiden. Jo flere dårlige rapporter du sender, jo mindre vil du være i stand til at rapportere, til det punkt, hvor du ikke længere er i stand til det.

Q: Jeg har nået min grænse for rapportsystemet, hvad skal jeg gøre?

A: Du skal vente på, at nogle af dine rapporter bliver behandlet. Når nogle af dine rapporter har opnået positive point fra en Game Moderator, har du en højere rapportgrænse.

Q: Jeg har fået forbud mod at bruge rapportsystemet. Hvad gør jeg nu?

A: Hvis du er blevet udelukket fra rapportsystemet og ønsker at diskutere eller på anden måde kende årsagerne til, hvorfor du er blevet udelukket, skal du gå videre til vores feedback system og indsende en billet til Game Moderation Management.

Q: Min rapport er nu behandlet. Kan jeg fjerne beviserne fra mine sociale mediekonti?

A: Nej. Beviserne skal være tilgængelige i længden af forbuddet PLUS 1 måned. Dette er for at sikre, at den udelukket bruger korrekt kan appellere til deres forbud. Bemærk, at fjernelse af bevis tidligt kan resultere i, at dine rapportrettigheder fjernes. For yderligere information henvises til §1.4 i vores regler.

Q: Den bruger, der blev udelukket med mit bevis, fornærmer mig fortsat under kommentarsektionen. Hvad skal jeg gøre?

A: Vi anbefaler, at du deaktiverer kommentarsektionen eller blot ignorerer brugeren. Folk bliver undertiden opvarmede og vrede, når de straffes.

Q: Gjerningsmanden messaged mig og undskyldte hændelsen. Han bad mig om at fjerne videobeviset, hvis det var muligt. Hvad skal jeg gøre?

A: Uanset om brugeren undskylder eller beder dig om at fjerne forbudsbeviserne, bør du ikke gøre det. Dette kan føre til et permanent forbud fra rapportsystemet, og brugeren kan have fået fjernet sin udelukkelse. Mennesker, der for nylig blev udelukket, prøver deres bedste for at få beviset fjernet, så de kan overtræde reglerne igen. Dette er en populær metode, så pas på.

Tags

Author

ZefojGaming's avatar

ZefojGaming

Danish TruckersMP Translator in 2019 - 2020