Как да отварите тикет за подръжката


Last update: 03 Apr 2020 13:25 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/576Как да отворите билет за поддръжка

TruckersMP разработи собствена система за поддръжка. Това ръководство ще ви помогне да отворите билет за поддръжка, ако срещнете проблеми при създаването на билет.

 • За да отворите нов билет за поддръжка, отидете на нашата Поддръжка или кликнете върху „Guides & Support“ на началната страница

 • Кликнете върху „Create a Ticket“

Следващата стъпка е да въведете цялата необходима информация. По-долу е кратко обяснение за това, което всяка категория иска. Моля, уверете се, че сте поставили правилната информация и попълнете всички полета, както се изискват.

Category: Какъв е проблемът ви?

 • Account issues: Всеки проблем относно вашия акаунт в TruckersMP. Това може да включва пароли, имейли, двуфакторно удостоверяване или подобни проблеми.
 • Technical issues: Всякакви проблеми, свързани с вашата игра TruckersMP. Това може да включва проблеми за стартиране на TruckersMP, проблеми в играта (текст / гласов чат, проблеми със сървъра и т.н.)
 • Questions: Всякакви въпроси, свързани с TruckersMP. Това може да се отнася до нашия уебсайт, стартер, въпроси свързани с играта или други подобни.
 • Bug Report: Всяка грешка, която сте намерили в нашите услуги. Това трябва да бъде грешка в TruckersMP. Всички грешки, причинени от играта по подразбиране, трябва да бъдат докладвани на SCS.

Category

Language: За какъв език е тикетът ви ?

 • Езиковият раздел е да се даде възможност за отговор на билета на езика, на който най-удобно говорите. Ако вашият език не е в списъка, изберете английски и ние ще се опитаме да намерим подходящ отговор на вашия проблем.

Language

Windows: Каква е версията на Windows-ът ви ?

 • Моля, обърнете внимание, че поддържаме само 64-bit system Ако използвате 32-битова система, моля, надстройте или няма да можете да играете TruckersMP. Разделът на Windows трябва да уведоми нашия екип за поддръжка какви са спецификациите на вашия компютър, за да стесните какъв е проблемът. Ако не сте сигурни каква е вашата версия на Windows, намерете контролния панел, след това се насочете към „Система и сигурност“ и след това „System and Security“, където ще изброява вашето Windows Edition, както е показано тук: http://prntscr.com/m9md2k

Windows

Game: В коя игра е проблемът ?

 • Разделът за играта пита дали е проблем относно American Truck Simulator, Euro Truck Simulator или и двете. Ако не сте сигурни какво да изберете, изберете Euro Truck Simulator 2.
 • Ако имате проблем с уебсайта (2FA problem, Bug, etc.), изберете Уебсайт

Game

Priority: Колко важен е вашият проблем ?

 • Low: Сблъсквам се с проблем / Имам въпрос / Намерих грешка, но не е необходимо първо да отговарям на билета си.
 • Medium: Бих искал да получа помощ скоро, но всеки, който се нуждае от бърза помощ, може да се справи с мен.
 • High: имам нужда от помощ възможно най-скоро.

Priority

Title: Заглавие на вашият тикет

 • Под темата можете да въведете няколко резюмета на думи за това, което се отнася за проблема ви. Това може да бъде просто като "login issue" или "game crash"

Title

Description: Проблемът в детайли

 • Тук ще информирате нашия персонал за поддръжка какъв е вашият проблем, включително всякаква подходяща информация и / или екранни снимки, които биха могли да помогнат при идентифицирането и разрешаването на проблема. Важно е да бъдем възможно най-подробни, за да гарантираме бързо разрешаване от нашите служители.

Desc

След като попълните цялата тази подходяща информация, уверете се, че прочетете синьото поле, тъй като това включва жизненоважна информация по отношение на вашата информация за поверителност и информация за спазване на GDPR. След като прочетете кутията и разберете съдържанието й, поставете отметка в квадратчето по-долу и сте готови да изпратите билета си!

ПРЕГЛЕД / РЕДАКТИРАНЕ НА СЪЩЕСТВЕН БИЛЕТ

За да прегледате всеки направен от вас билет или промените някаква информация, отидете на нашата страница за поддръжка и кликнете върху „Преглед на съществуващите ви билети“

Viewing

Тук ще бъдат изброени всички отворени и затворени билети, създадени от вашия акаунт. Можете да видите всеки от тези билети по всяко време и да отговорите на коментари на членове на поддръжката за активни билети, подобно на нашата система за обратна връзка и отчети.

Темата на форума може да намерите тук