Cum să creezi un ticket support


Last update: 03 Apr 2020 13:23 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/114Cum să creezi un ticket support

TruckersMP a dezvoltat un propriu Sistem Support. Acest ghid vă va ajuta să deschideți un ticket către echipa support în cazul în care întâmpinați probleme prin crearea unui ticket.

 • Pentru a deschide un nou ticket, dați un ochi pe pagina noastră Suport sau dați click pe "Guides & Support" de pe pagina principală.
 • Click pe "Create a Ticket"

Urmatorul pas este să introduceți toate informațiile relevante. Mai jos găsiți o scurtă explicație a ce cere fiecare categorie. Vă rog asigurați-vă că introduceți informațiile corecte și completați corect toate câmpurile.

Category: Despre ce este problema dvs?

 • Account issues: Orice problemă legată de contul de TruckersMP. Aceasta poate include parole, email-uri, 2-factor authentication sau probleme similare.
 • Tehnical issues: Orice probleme legate de jocul dvs. Aceasta poate include probleme despre launcer-ul TruckersMP, probleme din joc (conversații text/vocale, probleme despre server, etc.)
 • Questions: Orice întrebări pe care le puteți avea despre TruckersMP. Aceasta poate include probleme despre website-ul nostru, launcher, întreabări din joc sau orice altceva similar.
 • Bug Report: Orice bug pe care îl găsiți utiliând serviciile noastre. Acesta trebuie să fie un bug despre TruckersMP. Toate bug-urile cauzate de jocul implicit trebuie raportate la SCS.

Category

Language: În ce limbă doriți asistență?

 • Secțiunea de alegere a limbii vă permite să vi se răspundă la ticket în limba pe care o vorbiți cel mai bine. Dacă limba dvs. nu este listată. selectați limba Engleză și vom încerca să găsim un răspuns adecvat la problema dvs.

Language

Windows: Pe ce versiune de Windows rulează PC-ul dvs?

 • Vă rugăm notați ca suportăm doar sisteme pe 64-bit. Dacă rulați pe sistemul de 32-bit, vă rugăm să faceți un upgrade sau nu veți putea să jucați TruckersMP. Secțiunea de Windows ajută echipa noastră support să știe care sunt specificațiile PC-ului dvs, pentru a-și da seama care este problema. Dacă nu sunteți sigur ca versiune are Windows-ul dvs, puteți găsi in Control Panel, deci dați un ochi la System and Security" , iar apoi la "System" unde puteți vedea Ediția Windows-ului, ca aici: http://prntscr.com/m9md2k

Windows

Game: La ce joc este problema?

 • La secțiunea de alegere a jocului trebuie să puneți jocul la care aveți probleme, fie American Truck Simulator, Euro Truck Simulator 2 sau ambele (both). Dacă nu știi ce să selectezi, selectează Euro Truck Simulator 2.
 • Dacă aveți probleme pe website (2FA, Bug, etc.), selectați Website

Game

Priority: Cât de urgentă este problema dvs?

 • Low: Mă confrunt cu o problemă / am o întrebare / am găsit un bug, dar nu este necesar să-mi răspundeți repede.
 • Medium: Aș dori să primesc ajutor cât de curând, dar ceilalți care au nevoie de ajutor mai repede decât mine pot fi ajutați înaintea mea.
 • High: Am nevoie de ajutor cât de curând posibil.

Priority

Title: Un rezumat al problemei

 • Sub secțiunea subiectului, puteți scrie câteva cuvinte despre ce anume este problema dvs. Aici puteți scrie simplu "problema la conectare" sau “primesc crash”

Title

Description: O versiune detaliată a problemei dvs.

 • Aici este locul unde vei ajuta echipa Suport să înțeleagă problema dvs, incluzând toate informațiile relevante și/sau capturi de ecran care pot ajuta în identificarea problemei și rezolvării ei. Este important să fiți cât de detaliat posibil pentru a asigura un răspuns rapid de la staff.

Desc

După ce ați completat într-un sfârșit toate aceste informații relevante, fiți sigur că ați citit caseta albastră, deoarece aceasta include informații vitale privind confidențialitatea și informațiile de conformitate cu GDPR. O dată ce ați citit și ați înteles conținutul, bifați căsuța de mai jos, iar apoi puteți trimite ticket-ul!

VIZUALIZAREA / EDITAREA UNUI TICKET EXISTENT

Pentru a vedea orice ticket pe care l-ați creat sau la care ați schimbat câteva informații, dați un ochi pe Pagina de Asistență și apăsați pe "View your existing tickets"

Viewing

Aici veți găsi o listă cu orice ticket deschis și cele închise pe care le-ați creat de pe contul dvs. Puteți să vizualizați oricare dintre aceste tickete în orice moment și să răspundeți comentariilor membrilor support pentru ticketele active, acțiune similară cu sistemul nostru de feedback și de raportare.

Topicul de pe forum poate fi găsit aici.

Tags

Author

InvisibleRaptor's avatar

InvisibleRaptor

SeniorTranslationManager

Ex Translation Manager - 18.08.2019