This article is outdated!

This article has not been updated to its original version! For the most recent information, forward yourself to the original article: How to open a Support Ticket

Hoe maak je een Support Ticket aan


Last update: 03 Apr 2020 14:22 UTC
Short link to this article: https://truckersmp.com/kb/877Hoe maak je een Support Ticket aan

TruckersMP heeft een eigen Support Systeem. Deze handleiding zal stap voor stap uitleggen hoe je een Support Ticket kunt aanmaken.

 • Om een nieuw support ticket aan te maken ga je naar onze Support pagina of klik je op "Guides & Help" in het menu op de homepage;
 • Klik op "Create a ticket".

De volgende stap is om alle relevante informatie in te vullen. Onderstaand vind je een korte uitleg bij iedere categorie. Zorg ervoor dat je alle vakken invult en dat de informatie juist en volledig is.


Category: waar gaat jouw probleem over?

 • Account issues: Problemen met jouw TruckersMP account. Denk hierbij aan problemen met je wachtwoord, email, 2-factor authenticatie en dergelijke;
 • Technical issues: Problemen met jouw TruckersMP spel. Denk hierbij aan problemen met de launcher en problemen in het spel (tekst-/spraakchat, server problemen, etc.) en dergelijke;
 • Questions: Vragen omtrent TruckersMP. Denk hierbij aan vragen over de website, launcher, zaken in het spel en dergelijke;
 • Bug report: Als je een bug hebt ontdekt kun je die hier aan ons melden. Onthoud dat dit een TruckersMP bug moet zijn. Bugs die veroorzaakt worden door het spel zelf moeten gemeld worden aan SCS.

Picture


Language: In welke taal wil je dat jouw ticket behandeld wordt?

 • Je kunt kiezen in welke taal jouw ticket behandeld wordt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je geen Engels spreekt of je een bepaald probleem niet goed kunt uitleggen. Als jouw taal er niet bij staat, selecteer dan Engels. We proberen ons dan zover mogelijk aan jou aan te passen.

Picture


Windows: Welke versie van Windows heb je?

 • Let erop dat we enkel ondersteuning voor 64-bit systemen bieden. Als je een 32-bit systeem hebt, upgrade je systeem dan anders zul je niet TruckersMP kunnen spelen. Deze informatie is behulpzaam voor ons Support team zodat zij mogelijk kunnen nagaan of jouw probleem specifiek is voor een bepaalde versie van Windows. Als je niet zeker weet wat jouw Windows versie is, ga dan naar Instellingen via het Start menu en ga naar Systeem en vervolgens Info. In het Engels kan het er voor jou zo uit zien: https://prnt.sc/m9md2k.

Picture


Game: In welk spel heb je het probleem?

 • Selecteer hier in welk spel je het probleem hebt opgelopen, bijvoorbeeld in Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator of in beide. Als je het niet zeker weet, kies dan voor de zekerheid Euro Truck Simulator 2;
 • Als je een probleem met de website hebt (bijvoorbeeld met de 2-factor authenticatie, een bug, etc.), selecteer dan Website.

Picture


Priority: Hoe urgent is jouw probleem?

 • Low: Ik heb een probleem, vraag of heb een bug ontdekt, maar het is niet per se nodig om acuut mijn ticket te beantwoorden;
 • Medium: Ik zou graag zo snel mogelijk hulp ontvangen, maar geef mensen die acuut hulp nodig hebben voorrang;
 • High: Ik heb acuut hulp nodig.

Picture


Title: Een samenvatting van jouw probleem

 • Geef in je titel een zo kort mogelijke samenvatting van jouw probleem. Je kunt het zo simpel als "inlogprobleem" of "game crash" houden.

Picture


Description: Een gedetaileerde uitleg van jouw probleem

 • Vertel hier in duidelijke taal wat jouw probleem is en voeg alle relevante informatie en/of screenshots toe zodat het Support team zo goed mogelijk het probleem kan identificeren en hulp kunnen aanbieden. Om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen is het belangrijk dat je het probleem zo gedetailleerd mogelijk beschrijft.

Picture


Als je alle informatie hebt ingevuld, lees dan de blauwe tekst onderaan de pagina en ga ermee akkoord. De tekst geeft een beknopte samenvatting van welke informatie wij verzamelen op het moment dat je een ticket verstuurt. We zijn verplicht om dat te vermelden en hebben hiervoor jouw toestemming nodig. Als je het gelezen hebt en ermee akkoord gaat, klik dan de box eronder aan en verstuur je ticket.

Het inzien/aanpassen van een bestaand ticket

Om een bestaand ticket in te zien of aan te passen ga je naar de Support pagina en klik je op "View your existing tickets" in de blauwe box.

Picture

Hier vind je een overzicht van de tickets die op dit moment behandeld worden en tickets die inmiddels afgehandeld zijn. Je kunt op ieder moment je tickets inzien en als het een actieve ticket betreft kun je berichten toevoegen of aanpassen, vergelijkbaar zoals je dat ook kunt in ons feedback en report systeem.

Het forumtopic over dit artikel kun je hier vinden.